Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

Sveikos. 4u.gif Paskutinės mėnesinės buvo prasidėję birželio 6d. Liepos 1d, praėjus 12-13h po nesaugaus lytinio akto išgėriau Escapelle tabletę. Vis dar nėra jokio kraujavimo.
Gal aš tiesiog per daug nerimauju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 07 07, 18:06)
Sveikos.  4u.gif  Paskutinės mėnesinės buvo prasidėję birželio 6d. Liepos 1d, praėjus 12-13h po nesaugaus lytinio akto išgėriau Escapelle tabletę. Vis dar nėra jokio kraujavimo.
Gal aš tiesiog per daug nerimauju?  unsure.gif

Sveika, man menesines velavo 5 ar 6 Taip gali buti po sitokio harmonu kiekio unsure.gif
O jaudulys dar normaliau.... Man tas dienas, kai velavo menesines, buvo tikru tikriausia depresija...
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2012 07 05, 13:46)
Sveikos. Gal galite pakomentuoti ar jums taip buvo, kurios gėrėte Postinor-2: išgėriau 2 tabletes penktadienį. Tuo metu tuk pykino ir labai silpna buvo. Praėjo 6 dienos ir prasidėjo toks tepliojimas. Kraujavimu nepavadinčiau. Tiesiog kraujingos išskyros. Ar taip gali būti po ekstrinių, ar čia jau pastojimas? Mėnesinės turėtų būti po savaitės...

nusiramink, tikrai gali būti kaip po tabetės šalutinis poveikis.

Mergaitės, o kiek laiko sperma išlieka aktyvi ore? gėda už tokį klausimą, bet būčiau dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 29, 23:36)
dar mažoka laiko praėjo, palaukit biškuti. Bet šiaip gi viskas nuo organizmo priklauso, kraujuosit arba ne. Bet jei laiku išgėrėt, manau neturėtumėt nerimaut  smile.gif

na va turejau susirgti vakar bet nieko ,arba tas postinor 2 menesines isreguliavo arba kazkas netaip g.gif ,nes budavo kaip laikrodis atejo ta diena ir sergu o dabar nieko,turbut teks pirktis nestumo testa verysad.gif ,bet jei kitom suveikia tai kaip man cia ne?tikrai daugiau 12 val nepraejo po nesaugaus sekso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2012 07 07, 22:24)
Sveika, man menesines velavo 5 ar 6 Taip gali buti po sitokio harmonu kiekio  unsure.gif
O jaudulys  dar normaliau.... Man tas dienas, kai velavo menesines, buvo tikru tikriausia depresija...

Mane tai tikrų tikriausia panika aplankė. Nežinau nei kur dėtis, nei ką galvot.. Jau 34d po prieš tai buvusių mėnesinių.. O dar net tepliojimo nebuvo.. Nežinau net ką ir galvot.
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 07 09, 14:44)
Mane tai tikrų tikriausia panika aplankė. Nežinau nei kur dėtis, nei ką galvot.. Jau 34d po prieš tai buvusių mėnesinių.. O dar net tepliojimo nebuvo.. Nežinau net ką ir galvot.

testą pasidarykit ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Die... Sulaukiau.. Ir dabar galvoju koks malonus tas skausmas vis dėl to jų sulaukus. biggrin.gif Bet dabar kita mintis galvoj.. Juk būna atvejų kai laukiasi ir vis vien serga... Na, bet čia labai maža tikimybė, kad taip bus. Dėkui už patarimus!! 4u.gif
Atsakyti
O ar galima testa daryti jau po 10d?smile.gif
Atsakyti
men.vis dar nera testas neigiamas ,tiksliau pasidariau net 2 ,nesergu visa savaite jau lyg tai iskyros tokios negero kvapo ,ytariu tikrai teks eit pas gyditoja ,ar cia koks uzdegimas ar cia vaistai taip sulaike g.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta,
Na ka,savuju menesiniu sulaukiau 07 15 (velavo mazdaug sawaite). Menesines pasibaige ir prasidejo kazkokie pilvo skausmai.Gal tai nuo postinor'o ar per dideles hormonu dozes?? ( o ji geriau mazdaug pries menesi...) g.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2012 07 22, 11:26)
Sveikos dar karta,
Na ka,savuju menesiniu sulaukiau 07 15 (velavo mazdaug sawaite). Menesines pasibaige ir prasidejo kazkokie pilvo skausmai.Gal tai nuo postinor'o ar per dideles hormonu dozes?? ( o ji geriau mazdaug pries menesi...)  g.gif

tai gal ne pilvo, o kiaušidžių? mažu ovuliacija prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 22, 13:11)
tai gal ne pilvo, o kiaušidžių? mažu ovuliacija prasidėjo?

Nu taip iseina kad kiausidziu,nes taip zemiau ir skauda:) o prasidejo tai grynai kai menesines pasibaige:) smile.gif
Atsakyti