Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Maritime @ 2012 05 30, 10:13)
Sveikos, merginos. Turiu šiokią tokią bėdą, kuri mane veda į paniką: nutiko tokia nelaimė, kad apsauga plyšo ir tą pastebėjom per vėlai. Bėda ta, kad tuo metu buvau ne Lietuvoj ir jokioje vaistinėje man nepardavė ekstrinės tabletės. Vos grįžus nusipirkau postinor 2 ir išgėriau abi tabletes iškart, bet jau buvo praėję apie 53val. nuo įvykio.
Na, viskas įvyko maždaug 18 ciklo dieną, kai mano ciklas paprastai trunku apie 30-32d.
Išties siaubingai panikuoju, kad būsiu jau per vėlai išgėrus. Nors ir vaikinas mane ramino tikindamas esąs nevaisingas, išties labai bijau, nes tai tikrai nėra žmogus, kuris būtų šalia manęs.

Taigi iš esmės, noriu paklausti, kokia tikimybė, kad tabletės bus veiksmingos išgėrus jau praėjus daugiau nei 48val. Ar kam nors yra panašiai buvę, t.y., kad tabletę gėrėt praėjus jau 2d.?

O as galvojau, kad visose salyse ekstrine kontracepcija be problemu... Na, ne apie tai. Butinai pasiskaityk informacini lapeli, ten aiskiausiai parasyta kokiu laiku kokie procentai. Kaip rase Zvarba drinks_cheers.gif efektyvumas sumazeja, bet nedingsta. Tikiuos viskas baigsis gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar sekso metu mano draugui nusmuko prezervatyvas ir didžioji dalis liko viduje, kita dalis išorėje išsikišus. Spermos buvo prezervatyve, bet ir ant mano kojų. Tai reiškia turbūt didelę tikimybę pastoti? Kaip manot reiktų dabar eit tų nuodų pastoral pirkt?
Atsakyti
QUOTE(sunwalk @ 2012 06 26, 08:42)
Sveikos,

Vakar sekso metu mano draugui nusmuko prezervatyvas ir didžioji dalis liko viduje, kita dalis išorėje išsikišus. Spermos buvo prezervatyve, bet ir ant mano kojų. Tai reiškia turbūt didelę tikimybę pastoti? Kaip manot reiktų dabar eit tų nuodų pastoral pirkt?

bet į vidų spermos nepateko? dėl to, kad jos liko ant kojų, nepastosit biggrin.gif Šiaip pasižiūrėkit savo vaisingas dienas, gal visai nereikia nerimaut
Atsakyti
sveikos ,visko neskaiciau bet turiu klausima ,zodziu atsitiko taip kad ir as pirma karta geriau ta postinor 2 ,ir dabar nerimauju ,zodziu isgeiau as jas treciadeni ryte dabar jau penktadienis,o kas turi darytis tureciau susirgti ar ne,o man nieko ar taip ir turi buti ,as niekad ju nevartojusi net nezinau kaip turi buti ir kraustausi is proto kelinta diena.apsvieskit mane ziople blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 06 29, 07:49)
sveikos ,visko  neskaiciau bet turiu klausima ,zodziu atsitiko taip kad ir as pirma karta geriau ta postinor 2 ,ir dabar nerimauju ,zodziu isgeiau as jas treciadeni ryte dabar jau penktadienis,o kas turi darytis tureciau susirgti ar ne,o man nieko ar taip ir turi buti ,as niekad ju nevartojusi net nezinau kaip turi buti ir kraustausi is proto kelinta diena.apsvieskit mane ziople blush2.gif

dar mažoka laiko praėjo, palaukit biškuti. Bet šiaip gi viskas nuo organizmo priklauso, kraujuosit arba ne. Bet jei laiku išgėrėt, manau neturėtumėt nerimaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 06 29, 06:49)
sveikos ,visko  neskaiciau bet turiu klausima ,zodziu atsitiko taip kad ir as pirma karta geriau ta postinor 2 ,ir dabar nerimauju ,zodziu isgeiau as jas treciadeni ryte dabar jau penktadienis,o kas turi darytis tureciau susirgti ar ne,o man nieko ar taip ir turi buti ,as niekad ju nevartojusi net nezinau kaip turi buti ir kraustausi is proto kelinta diena.apsvieskit mane ziople blush2.gif

gali ir nieko nebūt, susirgsit kaip turėtumėt ir viskas smile.gif
Atsakyti
siaip sugeriau kaip irlaiku 11 valandu praejus ,aciu kad paaiskinot ,nes as visko prisigalvojau ,pasiskaiciau kad turiu kraujuoti tai visai supanikavau kad niekas nesidaro ,labai megstu pankoliu arbata gal kartais ji kaip zoleles stabdo kazka,nu zodziu visko galima prisigalvoti , o beje skaiciau atsiliepimus kad kitoms labai skauda pavartojus Postinor 2 ,ar pykina ,tai man visisskai nieko nesidaro,matyt kiekvienai vis kitaip
Atsakyti
Sveiki,
Su vaikinu mylejomes 06 24 d. ir sekancia diena ryte po 9h isgeriau postinor tebletes.Skausmu jokiu nebuvo,bet pries pora dienu pradejau kraujuoti( nepasakyciau kad lb gausiai,taciau ir ne tepimas),o mano menesines turetu but 07 06-08 d.
Tai taip iseina tos tikrosios menesines (jei viskas gerai) turetu buti??
Be to skaiciau,kad padaznejes slapinimasis ir tas kraujavimas yra vienas is nestumo pozymiu....Tai kaip suprast? ;(((
Atsakyti
Nestumo metu jokio kraujavimo nebuna. Nebent tai nestumas su komplikacijom.
Slapinimosi padaznejimas irgi ateina su velesniais menesiais. Tai tikrai ne nestumo pozymiai smile.gif
Pasidaryk nestumo testa ir bus aiskiau. Manau nesi nescia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma:) Siandien ji pasidariau-neigiamas:)
Atsakyti
Sveikos. Gal galite pakomentuoti ar jums taip buvo, kurios gėrėte Postinor-2: išgėriau 2 tabletes penktadienį. Tuo metu tuk pykino ir labai silpna buvo. Praėjo 6 dienos ir prasidėjo toks tepliojimas. Kraujavimu nepavadinčiau. Tiesiog kraujingos išskyros. Ar taip gali būti po ekstrinių, ar čia jau pastojimas? Mėnesinės turėtų būti po savaitės...
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2012 07 05, 14:46)
Sveikos. Gal galite pakomentuoti ar jums taip buvo, kurios gėrėte Postinor-2: išgėriau 2 tabletes penktadienį. Tuo metu tuk pykino ir labai silpna buvo. Praėjo 6 dienos ir prasidėjo toks tepliojimas. Kraujavimu nepavadinčiau. Tiesiog kraujingos išskyros. Ar taip gali būti po ekstrinių, ar čia jau pastojimas? Mėnesinės turėtų būti po savaitės...

Taip gali buti, anotacija pasiskaitykit mirksiukas.gif
Kai pastojama- nekraujuojama ir kaip kitaip netepliojama
Atsakyti