QUOTE(Maritime @ 2012 05 30, 10:13)
Sveikos, merginos. Turiu šiokią tokią bėdą, kuri mane veda į paniką: nutiko tokia nelaimė, kad apsauga plyšo ir tą pastebėjom per vėlai. Bėda ta, kad tuo metu buvau ne Lietuvoj ir jokioje vaistinėje man nepardavė ekstrinės tabletės. Vos grįžus nusipirkau postinor 2 ir išgėriau abi tabletes iškart, bet jau buvo praėję apie 53val. nuo įvykio.
Na, viskas įvyko maždaug 18 ciklo dieną, kai mano ciklas paprastai trunku apie 30-32d.
Išties siaubingai panikuoju, kad būsiu jau per vėlai išgėrus. Nors ir vaikinas mane ramino tikindamas esąs nevaisingas, išties labai bijau, nes tai tikrai nėra žmogus, kuris būtų šalia manęs.
Taigi iš esmės, noriu paklausti, kokia tikimybė, kad tabletės bus veiksmingos išgėrus jau praėjus daugiau nei 48val. Ar kam nors yra panašiai buvę, t.y., kad tabletę gėrėt praėjus jau 2d.?
Na, viskas įvyko maždaug 18 ciklo dieną, kai mano ciklas paprastai trunku apie 30-32d.
Išties siaubingai panikuoju, kad būsiu jau per vėlai išgėrus. Nors ir vaikinas mane ramino tikindamas esąs nevaisingas, išties labai bijau, nes tai tikrai nėra žmogus, kuris būtų šalia manęs.
Taigi iš esmės, noriu paklausti, kokia tikimybė, kad tabletės bus veiksmingos išgėrus jau praėjus daugiau nei 48val. Ar kam nors yra panašiai buvę, t.y., kad tabletę gėrėt praėjus jau 2d.?
O as galvojau, kad visose salyse ekstrine kontracepcija be problemu... Na, ne apie tai. Butinai pasiskaityk informacini lapeli, ten aiskiausiai parasyta kokiu laiku kokie procentai. Kaip rase Zvarba efektyvumas sumazeja, bet nedingsta. Tikiuos viskas baigsis gerai