Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

Aj dabar man tik svarbu viskas ok jai būtų ir rami galva tada. smile.gif
O dabar išgėrus tabletę gali kraujuoti jo? bet tos dienos dabar ateinančios kaip visada bus ar vėluos?
Atsakyti
QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 10:35)
Bet jei ir neįvyko apvaisinimas, išgėrus tabletę nebus kokių tai negerų pasekmių, jog naudojama be priežasties?

nebus, esu gėrusi postinor'ą, tikrai nieko blogo nebuvo, o mėnesinės prasidėdavo ir vykdavo normaliai smile.gif
Bet šiaip jos gali būti gausesnės ar kitokios, tačiau nieko tokio baisaus smile.gif aišku, ten didelė hormonų dozė geriau nepiktnaudžiauti smile.gif
QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 11:12)
oo, nežinau to tiksliai, žinau, kad tos dienos prasideda mėnesio gale gal 25-28 (tame tarpe kažkurią dieną) baigiasi 2-3 kito menesio dieną.. o mylėjomės 15dieną.. kas nors gal aiškiau?
Papildyta:
O čia tos escapelle be recepto? duos be jokių ceremonijų?

mano nuomone, jei ovyliacija bus tik mėnesio gale, sunkiai tikėtina, kad sperma išgyvens daugiau nei 10d tongue.gif na, čia aišku reikia žinoti tiksliai ar tikrai, bet jei tiksliai ovuliacija bus tik sakykim 28d tada manau be reikalo nervinatės.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 gegužės 2012 - 14:15
klausiama, ar nieko blogo nebus? postinorai yra didelis smugis moters organizmui, juk sukelia mikroaborta namu salygomis. reakcija gali buti ivairi, kaip mano draugei: baisus pilvo spazmai, nes atsisluoksniuoja gleivine, kraujas eina su kresuliais (moterims, kurios ir taip linkusios kraujuoti). apie skausmus ir pykinima net nekalbu. mano drauge net susirietusi stugavo.

nes reikia gi pasiekti sioki toki efekta, todel ir reiskiniai ne per maloniausi. bet auorius klausia "nieko blogo" turbut noredamas suzinoti ar mergina nemirs, ir ar jos vietoj kazkas kitas mirs. ne, mergina nemirs, o juju (galimas)vaikas tikrai mirs.

sekmes igyvendinant planus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 05 16, 14:40)
klausiama, ar nieko blogo nebus? postinorai yra didelis smugis moters organizmui, juk sukelia mikroaborta namu salygomis. reakcija gali buti ivairi, kaip mano draugei: baisus pilvo spazmai, nes atsisluoksniuoja gleivine, kraujas eina su kresuliais (moterims, kurios ir taip linkusios kraujuoti). apie skausmus ir pykinima net nekalbu. mano drauge net susirietusi stugavo.

nes reikia gi pasiekti sioki toki efekta, todel ir reiskiniai ne per maloniausi. bet auorius klausia "nieko blogo" turbut noredamas suzinoti ar mergina nemirs, ir ar jos vietoj kazkas kitas mirs. ne, mergina nemirs, o juju (galimas)vaikas tikrai mirs.

jei ovuliacija turi būti mėnesio gale, tai apvaisinimo dar nebuvo ir tikrai nebus, nes kiaušialąstė neatsiskirs nuo kiaušidės.... todėl abortas nebus sukeltas ir tikrai nemirs niekas cool.gif nereikia gasdinti doh.gif apie tai, kad KT ne saldainiai ir ne vitaminai net nediskutuojam gi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 24 gegužės 2012 - 11:29
QUOTE(given444 @ 2012 05 16, 15:40)

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 05 16, 15:50)
jei ovuliacija turi būti mėnesio gale, tai apvaisinimo dar nebuvo ir tikrai nebus, nes kiaušialąstė neatsiskirs nuo kiaušidės.... todėl abortas nebus sukeltas ir tikrai nemirs niekas cool.gif nereikia gasdinti doh.gif apie tai, kad KT ne saldainiai ir ne vitaminai net nediskutuojam gi smile.gif

Kada siai panelei ivyks ovuliacija, nieks nezino - vaikinas irgi. Todel yra reali tikimybe, kad apvaisinimas ivyks, o gal jau ivyko (juk visko buna) - o isgerus tablete apvaisintas kiausinelis negales isitvirtinti - va tada ir ivyks tas mikroabortas - ir nebus vaiko, nes jis zus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 05 16, 15:40)

negasdinkit zmogaus doh.gif vienoms vienaip, kitoms kitaip buna ir tiek. Man nieko niekada nebuvo nuo postinoro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 05 16, 15:12)
Kada siai panelei ivyks ovuliacija, nieks nezino - vaikinas irgi. Todel yra reali tikimybe, kad apvaisinimas ivyks, o gal jau ivyko (juk visko buna)  - o isgerus tablete apvaisintas kiausinelis negales isitvirtinti - va tada ir ivyks tas mikroabortas - ir nebus vaiko, nes jis zus... unsure.gif

faktas, gyvenime visko būna ir tikimybė visada išlieka. Belieka paskaityti paskaitą apie saugų seksą ir šeimos planavimą, bet šioje temoje kiek per vėlu,- nemanot? g.gif Bėje tema taip pat ne apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 12:12)
oo, nežinau to tiksliai, žinau, kad tos dienos prasideda mėnesio gale gal 25-28 (tame tarpe kažkurią dieną) baigiasi 2-3 kito menesio dieną.. o mylėjomės 15dieną.. kas nors gal aiškiau?

QUOTE(žvarba @ 2012 05 16, 15:12)
mano nuomone, jei ovyliacija bus tik mėnesio gale, sunkiai tikėtina, kad sperma išgyvens daugiau nei 10d tongue.gif na, čia aišku reikia žinoti tiksliai ar tikrai, bet jei tiksliai ovuliacija bus tik sakykim 28d tada manau be reikalo nervinatės.. smile.gif

turėjo omeny tos dienos tai mmm,o ne ovuliacija doh.gif taigi jei mmm mėnesio gale,tai yra tikimybė,kad mergina galėjo pastoti
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 05 17, 14:43)
turėjo omeny tos dienos tai mmm,o ne ovuliacija doh.gif taigi jei mmm mėnesio gale,tai yra tikimybė,kad mergina galėjo pastoti

as irgi taip pat supratau, jog puikus laikas pastojimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 05 17, 13:43)

doh.gif jei tikrai omeny turėjo MMM, tai tikimybė užkibti yra, ypač jei mmm ateiti turi po 25 doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Turiu šiokią tokią bėdą, kuri mane veda į paniką: nutiko tokia nelaimė, kad apsauga plyšo ir tą pastebėjom per vėlai. Bėda ta, kad tuo metu buvau ne Lietuvoj ir jokioje vaistinėje man nepardavė ekstrinės tabletės. Vos grįžus nusipirkau postinor 2 ir išgėriau abi tabletes iškart, bet jau buvo praėję apie 53val. nuo įvykio.
Na, viskas įvyko maždaug 18 ciklo dieną, kai mano ciklas paprastai trunku apie 30-32d.
Išties siaubingai panikuoju, kad būsiu jau per vėlai išgėrus. Nors ir vaikinas mane ramino tikindamas esąs nevaisingas, išties labai bijau, nes tai tikrai nėra žmogus, kuris būtų šalia manęs.

Taigi iš esmės, noriu paklausti, kokia tikimybė, kad tabletės bus veiksmingos išgėrus jau praėjus daugiau nei 48val. Ar kam nors yra panašiai buvę, t.y., kad tabletę gėrėt praėjus jau 2d.?
Atsakyti
QUOTE(Maritime @ 2012 05 30, 11:13)
Sveikos, merginos. Turiu šiokią tokią bėdą, kuri mane veda į paniką: nutiko tokia nelaimė, kad apsauga plyšo ir tą pastebėjom per vėlai. Bėda ta, kad tuo metu buvau ne Lietuvoj ir jokioje vaistinėje man nepardavė ekstrinės tabletės. Vos grįžus nusipirkau postinor 2 ir išgėriau abi tabletes iškart, bet jau buvo praėję apie 53val. nuo įvykio.
Na, viskas įvyko maždaug 18 ciklo dieną, kai mano ciklas paprastai trunku apie 30-32d.
Išties siaubingai panikuoju, kad būsiu jau per vėlai išgėrus. Nors ir vaikinas mane ramino tikindamas esąs nevaisingas, išties labai bijau, nes tai tikrai nėra žmogus, kuris būtų šalia manęs.

Taigi iš esmės, noriu paklausti, kokia tikimybė, kad tabletės bus veiksmingos išgėrus jau praėjus daugiau nei 48val. Ar kam nors yra panašiai buvę, t.y., kad tabletę gėrėt praėjus jau 2d.?

nesinori gasdinti, bet dienos Jūsų atrodo buvo labai vaisingos. O į Jūsų klausimą tikimybės, kad suveiks kontraceptikas taip pat nemažai, ten gi rašo, kad postinor:
slopina apvaisinimą, jei kiaušialąstė jau atsiskyrusi;
slopina apvaisintos kiaušialąstės įsitvirtinimą gimdos gleivinėje;
Ir taip pat iš anotacijos:
Kai kurių tyrimų duomenimis, per 72 valandas (t.y. per tris paras) po nesaugaus lytinio akto pavartojus iš karto abi POSTINOR-2 750 mikrogramų tabletes, nėštumo išvengta 84 % atvejų. Taigi lieka tikėtis, kad Jūs tame procentuke ir esat 4u.gif

koks procentas apsaugos praėjus
Atsakyti