Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 11:35)
Bet jei ir neįvyko apvaisinimas, išgėrus tabletę nebus kokių tai negerų pasekmių, jog naudojama be priežasties?

nebus. Pagal viską prasidės kraujavimas kelios dienos po tabletės gėrimo ir tiek. Aišku, tai merginai labai ne į naudą organizmui ir tabletėm nepiknaudžiaukit.

http://www.kontracep...php?id=4&sid=47

o šiaip mergina neskaičiavo vaisingos jai dienos ar ne. Jei ne, gal visai neverta tos tabletės gert?
Atsakyti
oo, nežinau to tiksliai, žinau, kad tos dienos prasideda mėnesio gale gal 25-28 (tame tarpe kažkurią dieną) baigiasi 2-3 kito menesio dieną.. o mylėjomės 15dieną.. kas nors gal aiškiau?
Papildyta:
O čia tos escapelle be recepto? duos be jokių ceremonijų?
Atsakyti
QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 12:12)
oo, nežinau to tiksliai, žinau, kad tos dienos prasideda mėnesio gale gal 25-28 (tame tarpe kažkurią dieną) baigiasi 2-3 kito menesio dieną.. o mylėjomės 15dieną.. kas nors gal aiškiau?
Papildyta:
O čia tos escapelle be recepto? duos be jokių ceremonijų?

uj, geriau lai išgeria tada smile.gif

be jokių ceremonijų duos smile.gif
Atsakyti
Dar POSTINOR yra ,kaina kokia dbr nezinau ,reik nete ziuret . Taip pat reikia isgerti per 72 val. Viena tablete isgerei ir viskas ,bet dbr berods nebeparduoda POSTINOR , o yra naujos POSTINOR 2 ,ten 2 tabletes . Aisku jos turi salutini poveiki ,gali stipriai pykinti ,kraujuoti ir t.t. Bet jei vaikuciu nenorite ,tai net nzn ,jum patiem spresti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 16 gegužės 2012 - 11:24
Dėkoju už atsakymus, bėgu į vaistinę.
Atsakyti
Paklausiau, kiek jums metu, nes nuo tam tikro amziaus zmones privalo prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus, net ir neapgalvotus, imho.

O ne zaisti - oi, nesisaugojom, oi, kazkas atsitiko, ai isgersim tablete ir viskas bus ok! O jus zinot, ka reiskia "isgerti ta tablete"? Tai reiskia sunaikinti gal but uzsimezgusia gyvybe + neaiskios pasekmes merginos sveikatai... Kas gali zinoti, ar praejus10 metu ji nesigailes del sio poelgio. Jums, kaip vaikinui, i tai aisku dzin, kaip daugumai vyru doh.gif
Atsakyti
na reik manyt, jie abu priėmė tokį sprendimą. Jūs manot, kad labai jam malonu, kad taip nutiko?
man jau seniai ne 20 ir ne 22, bet žinokit teko jau net 2 išgert. Ir ne dėl to, kad esam neatsakingi, toli gražu. I r verkiau kaip mažas vaikas, kai antrą reikėjo gert, nes esu labai labai prieš hormonus, bet šiuo metu vaikai nepageidaujami. Todėl renkies tą blogybę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 16, 12:38)
na reik manyt, jie abu priėmė tokį sprendimą. Jūs manot, kad labai jam malonu, kad taip nutiko?
man jau seniai ne 20 ir ne 22, bet žinokit teko jau net 2 išgert. Ir ne dėl to, kad esam neatsakingi, toli gražu. I r verkiau kaip mažas vaikas, kai antrą reikėjo gert, nes esu labai labai prieš hormonus, bet šiuo metu vaikai nepageidaujami. Todėl renkies tą blogybę sad.gif

Bet as nesakau, kad visi geriantys tas tabletes yra neatsakingi, as tik komentuoju autoriaus situacija - ir man susidare ispudis, kad jie labai neatsskingai ziuri i visa ta reikala, na,bet tai tik mano nuomone.

As pati kazkada - kai man buvo kokie 21-22 karta isgeriau ta tablete, o dabar labai gailiuosi - buvau tokia kvaila doh.gif

u. I r verkiau kaip mažas vaikas, kai antrą reikėjo gert, nes esu labai laba
i prieš hormonus, bet šiuo metu vaikai nepageidaujami. Todėl renkies tą blogybę sad.gif"""

Zinokit, man tai baisiai nuskambejo blink.gif jus esat pries hormonus, o kad naikinat gyvybe, ar jums tai rupi?.. unsure.gif as kazkaip esu ir pries hormonus ir pries gyvybes naikinima 4u.gif

Nesupykit, jei ka, nieko nenoriu izeisti, gal nelabai sklandziai iseina savo mintis isdestyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 05 16, 13:09)

Zinokit, man tai baisiai nuskambejo blink.gif  jus esat pries hormonus, o kad naikinat gyvybe, ar jums tai rupi?.. unsure.gif

nebuvo gyvybės, esu įsitikinus 99 proc., bet apsidraust reikėjo smile.gif
Atsakyti
nebuvo gyvybės, esu įsitikinus 99 proc., bet apsidraust reikėjo smile.gif

Mūsų atvėju manau taip ir yra, bet, mėgstu apsidrausti kiek įmanoma labiau smile.gif
Beja nusipirkau, ellaOne 30mg tabletę, sakė labai gera, tipo galima per 5dienas nuo nesaugių lytinių santykiu gerti, bet tik kaina nelabai graži 86lt verysad.gif
bet ką padarysi, už kvailumą turi susimokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VirginijusS @ 2012 05 16, 13:22)
Mūsų atvėju manau taip ir yra, bet, mėgstu apsidrausti kiek įmanoma labiau smile.gif
Beja nusipirkau, ellaOne 30mg tabletę, sakė labai gera, tipo galima per 5dienas nuo nesaugių lytinių santykiu gerti, bet tik kaina nelabai graži 86lt  verysad.gif
bet ką padarysi, už kvailumą turi susimokėti smile.gif

Vaauc kokia brangi doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 13:32)
Vaauc kokia brangi  doh.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif Escapelle 50 lt. Nu matyt šitos naujiena, reik ir tas parduot smile.gif o kai ateini pasimetęs, parduot gali bet ką biggrin.gif
Atsakyti