Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(sevv @ 2012 04 02, 16:32)
<...> Bet gal buvo kam nors panaši situacija? Esu labai pasimetus ir nežmoniškai bijau, prašau, patarkit  scare.gif  cry.gif  cry.gif

nepanikuokit, jei kraujuojat, tikimybė, kad pastojot labai labai nedidelė. "Iš kiaušidės išsilaisvinęs kiaušinėlis nėra apvaisinamas (o tam kaskart po ovuliacijos ruošiasi gimda), todėl ir prasideda kraujavimas" (iš wikipedijos).
ir dienos, kai nelaimė atsitiko, nebuvo vaisingos, taip kad rami būkit, mano galva smile.gif
Lauksim istorijos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 02, 20:33)
nepanikuokit, jei kraujuojat, tikimybė, kad pastojot labai labai nedidelė.

Bet mėnėsinės man neprasidėjo, tad šis faktas ir verčia mane žiauriai panikuoti. Tas kraujavimas buvo išgėrus KT ir truko porą dienų kaip rašiau. O tikros mėnėsinės neprasidėjo. Atrodo aktas buvo nevaisingomis dienomis, tabletė išgerta praėjus keliom valandom po akto, vėliau porai dienų buvo kraujavimas, tad viskas kaip ir turėtų būti gerai, bet kodėl neprasideda mėnėsinės? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sevv @ 2012 04 02, 22:07)
Bet mėnėsinės man neprasidėjo, tad šis faktas ir verčia mane žiauriai panikuoti. Tas kraujavimas buvo išgėrus KT ir truko porą dienų kaip rašiau. O tikros mėnėsinės neprasidėjo. Atrodo aktas buvo nevaisingomis dienomis, tabletė išgerta praėjus keliom valandom po akto, vėliau porai dienų buvo kraujavimas, tad viskas kaip ir turėtų būti gerai, bet kodėl neprasideda mėnėsinės?  cry.gif

bet kraujavot, valymasis vyko, vadinas neužkibo. O mėnesinės galėjo išsiderint, juk tokį tručą teko išgert. Aš krokodilo ašarom verkiau ją išgėrus, nes esu labai nusiteikus prieš hormonų rijimą
ir dienos nevaisingos. Tikrai nepergyvenkit. Jei 10 dienų praėjo pasidarykit testą, bus pačiai ramiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...
Nenorejau taip daryti bet...
Mano ciklas apie 20 dienu trunka (jau taip keleta menesiu). 8 ciklo diena truputi pakvailiojom, bet nebaige manyje. 14 ciklo diena plyso (pirma karta gyvenime) prezervatyvas. Isgeriau escapelle po 13 valandu. Jokio kraujavimo, pykinimo ar kitokiu salutiniu poveikiu nejauciu. dabar yra 26 diena po paskutiniuju mmm. Vakar pradejau jaustis prastai: temperatura 37.4, pradejo mausti pilvuka, krutine jautri nuo kazkur nuo turejusi prasideti mmm dienu. Anksciau pastebejau, kad dazniau i tualeta pavaikstau.
Nejaugi yra tikimybe pastoti? ar tiesiog laukti ramiai mmm?
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2012 04 04, 09:47)
Sveikos...
Nenorejau taip daryti bet...
Mano ciklas apie 20 dienu trunka (jau taip keleta menesiu). 8 ciklo diena truputi pakvailiojom, bet nebaige manyje. 14 ciklo diena plyso (pirma karta gyvenime) prezervatyvas. Isgeriau escapelle po 13 valandu. Jokio kraujavimo, pykinimo ar kitokiu salutiniu poveikiu nejauciu. dabar yra 26 diena po paskutiniuju mmm. Vakar pradejau jaustis prastai: temperatura 37.4, pradejo mausti pilvuka, krutine jautri nuo kazkur nuo turejusi prasideti mmm dienu. Anksciau pastebejau, kad dazniau i tualeta pavaikstau.
Nejaugi yra tikimybe pastoti? ar tiesiog laukti ramiai mmm?

pasiskaičiuokit vaisingas dienas, t.y. 14 dienų nuo paskutinės ciklo dienos.

dar galit bandyt klaust čia
Atsakyti
Sakykit ,ar dar parduoda Postinor senaji , nes kiek maciau reklamoj tai dabar gamina Postinor 2 su zveriskai didele levonorgestrelio doze doh.gif . O gal yra ir didesnis ekstrines kontracepcijos pasirinkimas g.gif ?
Atsakyti
Buvo taip. Mylėjomės, nesisaugojom. Vis priartėjus man sustodavom kol nurimdavo ir kartą bet jokio malonumo pajutau lyg iš manęs išėjo labai trumpai arba labai mažai (nežinau kaip apibūdinti) mergina sakė nieko nepajuto, bet aš nesu tikras ar tai nebuvo dalis sėklos. Jokio malonumo dar nebuvo, paskui galėjau baigti išorėje, bet net nebesinorėjo... Iš ryto pasidarėm testą, jis aišku buvo neigiamas, bet taip greit juk teisingai jis negali parodyti? taigi nuo nesaugaus lytinio akto jau praėjo 17val. Taigi ar reikalinga tabletė norėčiau paklausti? ir kokios jos parduodamos be recepto, pavadinimų norėčiau? taip pat ir maždaug kokia kaina? ...
Dėkui už greitus atsakymus.
Atsakyti
Hm, o kiek jums metu, jei ne paslaptis?..
Atsakyti
22 ir 20... dėl vaikučio, žinoma, dar tikrai nėra net kalbos.
Dabar galite jau pasakyti kažka temos kryptimi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VirginijusS: 16 gegužės 2012 - 10:31
Stai ka radau internete:
ESCAPELLE, pavartota per 72 valandas (tris dienas) po nesaugaus lytinio akto, 84% apsaugo nuo nėštumo.
ESCAPELLE neapsaugos nuo nėštumo kiekvienu atveju, bet ji yra tuo veiksmingesnė, kuo greičiau bus pavartota po nesaugaus lytinio akto (geriau išgerti tabletę per 12 valandų, nei trečią dieną).
Kaina apie 50 Lt.
Tikiuosi, kad padejau 4u.gif
Atsakyti
Bet jei ir neįvyko apvaisinimas, išgėrus tabletę nebus kokių tai negerų pasekmių, jog naudojama be priežasties?
Atsakyti
Nebus, bet išgerti reikia per 72 valandas, nuo nesaugių santykių.
Atsakyti