Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(May10 @ 2012 02 09, 10:16)
1.lotuliukas.gif  Given jei lemta tureti vaika tai ir turesi net jeigu kt gersi, postinorus, vitaminus ar tempa matuosi 4u.gif  lotuliukas.gif Lemtis...

2.Turetu dometis, bet laiko reik tureti daug tam, ne visos turi...O ir daug kas itakoja juo O, o stresu musu gyvenime pilna..O kas del spontanines O..reikia labai jau kiekviena smulkmena matyti/jausti...Ne visos sugeba schmoll.gif . Uztat tableciuke isgerti sugebam tongue.gif  ir tai kartais pamirstam blink.gif  lotuliukas.gif

1. mieloji, gi tau ne 5metai smile.gif vaika turesiu ne tada kai postinor gersiu, kt, ar temp matuosiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai mylesiuos per vaisingas dienas mirksiukas.gif . todel ir sakau-mes RENKAMES KADA MYLETIS, KADA SUSILAIKYTI. kokia cia lemtis???? tongue.gif nebent nesusivaldymas nuo geismo. ivardinkim daiktus tikrais vardais.

2. vat labai liudna kad laiko "tam' ner. juk tas "tas" -labai svarbus dalykas, gyvybinis, gyvyes ir mirties klausimas. juk univerus baigiam, ne viena aukstaji moterys studijuoja, teises laikosi, auto vairuoja, o kas liecia savo vaisinguma-nesidomi? ar cia ne nusikaltimas? juk kelio zenklus mokomes. tuomet, kai nera ziniu, kazkam tai kainuoja gyvybe (pvz, negimusiam vaikui), o mums - begale nervu, ir dar psichika pakimba.
vat ziniu stokos irodymas -jusu parasyta "spontanine ovuliacija'. mieloji, tokios nera. ir nebuvo. domites nuogirdom ar skaitote rimta literatura smile.gif ? vat triusiams, taip, vyksta spontanine ovuliacija vykstant kiekvienai sueiciai. is ten ir pasakymas: "dauginasi kaip triusiai". smile.gif
moters organizme taip: ovuliacija galima aptikti matuojantis temperatura. nereikia baigti Harvarda, kad zinotum.
kvieciu daugiau dometis, galiu atsiusti nuorodu.

ir nezudykit saves ir savo vaiku postinorais, mielosios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 10, 16:27)
1. RENKAMES KADA MYLETIS, KADA SUSILAIKYTI. kokia cia lemtis???? tongue.gif

vat ziniu stokos irodymas -jusu parasyta "spontanine ovuliacija'. mieloji, tokios nera. ir nebuvo. domites nuogirdom ar skaitote rimta literatura smile.gif ?

vat triusiams, taip, vyksta spontanine ovuliacija vykstant kiekvienai sueiciai.

moters organizme taip: ovuliacija galima aptikti matuojantis temperatura. nereikia baigti Harvarda, kad zinotum.
ir nezudykit saves ir savo vaiku postinorais, mielosios. 4u.gif

Tai norite given444 paskyti , kad naudojant nsp suklysti neimanoma?neimanoma suklysti ir pastoti?

Na prisipazinsiu kad kazkur girdejau nezinau kur doh.gif biggrin.gif

Cia tai geras lotuliukas.gif

Na gal ir reiketu paskaityti apie jusu ta nsp g.gif

Niekad postinoro negeriau, bet kt ir kp taip.

Given444 kaip ilgai naudojat nsp? Netyciuku kaip suprantu nebuvo biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 10, 15:27)

noriu, jei lietuviškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 10, 20:52)
noriu, jei lietuviškai  smile.gif

man galima ir angliskai smile.gif o pas ka konsultuotis jei as uk? smile.gif
Atsakyti
sveikos may10 ir kitos,
sorry kad atrasau tik dabar.
stai nuoroda i svetaine, ltv kalba-PIRMOJI TOKIA ISSAMI ltv kalba-ja sudare viena musu forumiete, dvieju vaikiuku mama. 4u.gif

nsp

daug visko, dau taisykliu, daugmetodu, pagrindinis ju ir esminis - simptoterminis 4u.gif apimantis tris ir daugiau kuno pozymius, o.t.y. salygojantis auksciausia efektyvuma.
daug istorijos, klipu, filmu, ir ne ltv kalba.
svetaine tobulinama.

nenorekit prisest vien vakarui, juk laikot auto teises -reim studijuot, bet rimtai skaitant, gilinantis, pildant-ateina LAISVE ir vualia- mes laisvos nuo zlugdancios KT pramones 4u.gif

siaip, labai butu gerai jei savo emeiluose draugems perduotumet nuoroda i sia svetaine-moterys turi teise zinoti,juk tai musu kunas, vaisingumas, ritmas, nereikia "gydyti", glusinti musu vaisingumo KT tabletem, tarsi tai butu liga.

Kiekviena tegul pasirenka. bet moteris, be KT, turi zinoti ir KITOKI kelia.
Papildyta:
beje, kas skaitot anglu kalba- 4u.gif
nueikit i PIRMA PUSLAPI - vaisingumo pazinimo tema (VIII). ten labai daug nuorodu, ypac sios dvi

Kippley's Manual: Complete Approach (galima DYKAI atsisiusti !!!) cia

ir cia - taip pat galima atsisiusti ir gerai issistudijuoti grafikus. viskas vaizdziai , su paveiksleliais!!

atminkit, kad is NSP milijonu, kaip kad is KT pramones, neuzdirbsi.
todel NSP mazai kada gaus reklamos, savo deramos vietos, nuolat pajuokiamas kaip viduramziu metodelis tamsioms davatkelems. taciau jis visad uz moters sveikata, ekologija, ir vaisingumo gerbima.
Musu teise rinktis.
Atsakyti
Given444 aciu tau 4u.gif
Tu esi saunuole, nes tau rupi kitu sveikata 4u.gif
Butinai paskaitysiu ir paziuresiu nes kt nutarem su vyru kad negersiu.
Atsakyti
sveiko proto straipsnis

na va, dar galima pasidziaugti: sveiko proto ir su SAZINE medikas, kuris bent nevynioja zodziu i vata. drinks_cheers.gif 3puslapiai, ir bent jau ramiai kalba nuo ko tragiskai dideja moteru nevaisingumas.
Atsakyti
Sveikutės, aš gal su kiek kvailu klausimėliu... Geriu KT ir visada išgeriu laiku, niekada nepamirštu, bet štai šiandien išsiėmiau išgerti tabletę ir... siaubas... pasirodo vakar pamiršau išgerti, o su MB turėjom lytinių santykių doh.gif Išgėriau šiandienos tabletę, vakarykštė taip ir liko neišlupta, bet kadangi netyčiuko labai nenoriu, patarkit, nusipirkti man escapelle, ar nevartoti, kadangi vartoju KT?? g.gif
Atsakyti
as tai visai pasimeciau pries 24h turejau nesaugu lty.akta,bet susirgau men.vakar,kadangi,juk zinom,kad vis tiek galiu buti apvaisinta ir sirgti men(jos rasidejo 2d anksciau),isgeriau snd ta escapelle tablete.geriu ir galvoju-velniai nemate blink.gif
man tik gaila savo organizmo,nors vaikas nebutu pasaulio pabaiga.
ar yra jums pan buve?
Papildyta:
postinor2 su receptu ar be?
Papildyta:
la
QUOTE(uckuduke @ 2012 02 07, 18:29)
Apėmė panika, kad nesugebėjau aš net to nėštumo testo pasidaryt  doh.gif

4u.gif laikykis.man ta panika pazistama,bet nusiramink.iseitis visad yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 04 01, 11:24)
postinor2 su receptu ar be?

be. man neseniai teko gerti postinor2, tai buvo antras kartas. pirmą kartą gėriau gal prieš 5 m., jau tada sakiau, kad baisu ir daugiau taip nebus, pasirodo, visko būna doh.gif man vaikas būtų buvęs pasaulio pabaiga, bet aš vis vien labai nenorėjau gert - mano tėvai sako, yra burna, bus ir šaukštas. bet.. testas neigiamas, prasidėjo mėnesinės bigsmile.gif bet žinau, ką reiškia ta panika - vien apie tai ir tegalvoji.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 04 01, 13:58)
be. man neseniai teko gerti postinor2, tai buvo antras kartas. pirmą kartą gėriau gal prieš 5 m., jau tada sakiau, kad baisu ir daugiau taip nebus, pasirodo, visko būna  doh.gif  man vaikas būtų buvęs pasaulio pabaiga, bet aš vis vien labai nenorėjau gert - mano tėvai sako, yra burna, bus ir šaukštas. bet.. testas neigiamas, prasidėjo mėnesinės  bigsmile.gif  bet žinau, ką reiškia ta panika - vien apie tai ir tegalvoji.

gal buvot jauna,moketes ar studijavot?as jau studijas baigus,atrodo,tik ir belikea supuot vaika,nes einu ne jaunyn blink.gif
bet vien tai,kad neplanuota ir netiketa-ivaro panika.

mane nuo tos minties net pykinooo verysad.gif galvojau,susivemsiu
isgeriau ta tablete,kraujavimas men prissistabde,bet vis dar pakraujuoju.net nznau. norejau vakar gerti,nznau,kodel negeriau doh.gif
esu pries visas tokias piliules,nes tai grynas sokas organizmui g.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiuo metu išgyvenu patį dižiausią stresą, kokį turėjau gyvenime ir tiesiog reikia kažkam pasisakyti. Skaičiau praktiškai visas čia parašytas žinutes ir vienos privertė labai susirūpinti, kitos labai ramino, bet vis tiek likau nežinioje. Noriu pasitarti su jumis. Kad viską suprastumėt teisingai parašysiu labai detaliai apie viską.

Prieš maždaug 6 mėnesius pirmą kartą teko išgerti kontraceptines tabletes po nesaugaus lytinio akto. Mėnesinės buvo prasidėjusios 07 dieną, o aktas ir išgerta tabletė po mėnesinių, t.y 14 dieną. Tada po kelių dienų prasidėjos kraujavimas, kuris buvo labai negausus ir truko porą dienų. Tada kito mėnesio apie 16 dieną prasidėjo tikros mėnesinės ir viskas susitvarkė ir nepastojau, o šalutinių kažkokių poveikių nebuvo.
Paprastai mano mėnesinės niekada neprasideda tą pačią dieną kaip buvo ir vis vėluoja apie 3-5 dienas, tad šiuo atveju viskas lyg buvo ir gerai, bet mėnesinės vėlavo daugiau nei turėjo.
Praitą mėnesį man mėnesinės prasidėjo 23 dieną, o joms pasibaigus, 30 dieną turėjau nesaugų lytinį aktą ir antrą kartą gėriau kontraceptines tabletes, po nesaugaus akto praėjo gal max 2 valandos. Tada kaip ir pirmą kartą po kelių dienų prasidėjo kraujavimas. Tad viskas kaip ir gerai, tad laukiau tikrųjų mėnesinių, bet jos neprasidėjo. Logiškai mąstant ir skaičiuojant jos turėjo prasidėti ne vėliau kaip 27-28 dieną, bet dabar jau balandžio 02 o jos vis dar neprasidėjo. Man labai neramu, mėnesinės tikrai labai vėluoja, ar tikimybė, jog aš nėščia? Vaikelio šiuo metu tiesiog negaliu turėti, esu pernelyg jauna ( pilnametė) Rytoj žadu daryti testą ir pažiūrėti kas bus... Bet gal buvo kam nors panaši situacija? Esu labai pasimetus ir nežmoniškai bijau, prašau, patarkit scare.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti