Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

Tai kiek vidutiniškai trunka jūsų ciklas, ir kelintą ciklo dieną taip atsitiko? Bent jau ciklo pradžioj, vidury, pabaigoj?

Pirmą ciklo dieną, bet tuo ir paisibaigė mano kraujavimas, šiandien išvis jokio kraujo. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2012 02 04, 15:27)

Man sekanti rytą iškart prasidėjo mėnesinės (kurios iš esmės yra nereguliarios), o dvi dienas po to pasirodė tik keli lašai kraujo (šiandien trecia mėnesinių diena).

Gal pirmadienį jau nėštumo testas nemeluotų? O po to vėl priiminėt sekantį sprendimą...

QUOTE(uckuduke @ 2012 02 05, 13:31)
Pirmą ciklo dieną, bet tuo ir paisibaigė mano kraujavimas, šiandien išvis jokio kraujo.  doh.gif  doh.gif

aš manau, kad jums ne mėnesinės prasidėjo, o kraujavimas po tabletės smile.gif vadinas, tikrai nesat nėščia
Atsakyti
Tabletę išgėriau sekančią dieną po kraujavimo. Manęs ta tabletė visiškai neveikia!! Jau trečia diena jokio kraujo. Ryt ryte darysiu testą.
Visiškai šiandien nesusitvarkau su darbu, o kaip tyčia darbų milijonas ir dar biskis, viskas iš rankų krenta doh.gif doh.gif doh.gif Galvoju tik apie vieną cray.gif
Papildyta:
Veidas tiesiog dega, kas cia per reiškinys unsure.gif
Atsakyti
Apėmė panika, kad nesugebėjau aš net to nėštumo testo pasidaryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Ar yra cia vartojusiu Escapelle tabletyte? Gal galite pasidalinti savo patirtimi: padejo? nepadejo-pastojot? kokia savijauta buvo? po kiek laiko sulauket kraujavimo?

Pati nesenai ja vartojau, bet dar nieko nesulaukiu ir nieko nezinau, todel idomi butu jusu patirtis smile.gif

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau testą šįryt (neigiamas), bet tepraejo 5 dienos po lytiniu santykių, ar gali būt, kad aš vistiek laukiuosi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 07, 17:18)
Sveikos merginos smile.gif

Ar yra cia vartojusiu Escapelle tabletyte? Gal galite pasidalinti savo patirtimi: padejo? nepadejo-pastojot? kokia savijauta buvo? po kiek laiko sulauket kraujavimo?

Pati nesenai ja vartojau, bet dar nieko nesulaukiu ir nieko nezinau, todel idomi butu jusu patirtis smile.gif

Is anksto aciu  4u.gif

Escapelle smile.gif

QUOTE(uckuduke @ 2012 02 08, 10:20)
Pasidariau testą šįryt (neigiamas), bet tepraejo 5 dienos po lytiniu santykių, ar gali būt, kad aš vistiek laukiuosi?  doh.gif

gali normaliai viską surašyt nuo iki? nes jei atvirai aš nesuprantu jūsų situacijos schmoll.gif
Atsakyti
Pasimylėjom pirma menesinių dieną, bet tą dieną mano kraujavimas ir baigėsi.
Po 30 val išgėriau postinor, jokio šalutinio poveikio nepajaučiau.
Šiandien, t.y. 5 dienos po lytinių santykių, pasidariau nėšumo testą, kuris rodo, kad nesilaukiu, suprantu, kad per anksti, bet neiškenčiau. Ir šiaip ar neturėjo jau pasireikšt kažkoks nėštumo ar postinor poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uckuduke: 08 vasario 2012 - 16:01
nėštumo testą tikslingiausia daryt po 10 dienų.

paskaitykit kokie šalutiniai požymiai pasireiškia, gal padės nusiramint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2012 02 08, 18:00)
Pasimylėjom pirma menesinių dieną, bet tą dieną mano kraujavimas ir baigėsi.
Po 30 val išgėriau postinor, jokio šalutinio poveikio nepajaučiau.
Šiandien, t.y. 5 dienos po lytinių santykių, pasidariau nėšumo testą, kuris rodo, kad nesilaukiu, suprantu, kad per anksti, bet neiškenčiau. Ir šiaip ar neturėjo jau pasireikšt kažkoks nėštumo ar postinor poveikis?

Gal Jūsų nepaguosiu, bet geriau būti viskam pasiruošusiai. Laukite tų 10 dienų ir tuomet spręsite.

Mergaitėm dar dėl to postinoro - mano geriausiai draugei jis nesuveikė, išgėrė laiku, bet po 2 sav. pasidarė testą ir turėjo neštumą, tad sakė, kad geriau nebūtų gėrusi to brudo, taip ar taip nuo lemties nepabėgsi...Jai liudna buvo, bet susitvarkė..
Atsakyti
QUOTE(Licca @ 2012 02 08, 16:01)
Gal Jūsų nepaguosiu, bet geriau būti viskam pasiruošusiai. Laukite tų 10 dienų ir tuomet spręsite.
kad geriau nebūtų gėrusi to brudo, taip ar taip nuo lemties nepabėgsi...Jai liudna buvo, bet susitvarkė..

kokia cia lemtis, mergaites? doh.gif doh.gif lytiniai santykiai- ne lemtis. nuo ju pabget imanoma. tik kad nesinooori. tongue.gif

uckuduke, as tau siulau geriau susipazinti su moters ciklu, su vaisingom ir nevaisingom dienom, igyt ziniu kada pastojama, kada -NIEKUOMET. ir bus ramiau. ramiau, nes simtaporcentines kontracepcijos nera. bet nebus tu kvailu paniku. zinant savo cikla, lengviau taikyti priemones.
tu geri KT?
itariu, visos vartojancios hormonus, nezino nieko apie savo organizma, aprt to, kada ju menesines. tai liudna. trecios klases zinios. bet moteris juk turetu dometis savo organizmu, ar ne??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 vasario 2012 - 11:09
QUOTE(given444 @ 2012 02 09, 12:08)
kokia cia lemtis, mergaites?  doh.gif  doh.gif lytiniai santykiai- ne lemtis. nuo ju pabget imanoma. tik kad nesinooori.  tongue.gif

uckuduke, as tau siulau geriau susipazinti su moters ciklu, su vaisingom ir nevaisingom dienom, igyt ziniu kada pastojama, kada -NIEKUOMET. ir bus ramiau. ramiau, nes simtaporcentines kontracepcijos nera. bet nebus tu kvailu paniku. zinant savo cikla, lengviau taikyti priemones.
tu geri KT?
itariu, visos vartojancios hormonus, nezino nieko apie savo organizma, aprt to, kada ju menesines.  tai liudna. trecios klases zinios. bet moteris juk turetu dometis savo organizmu, ar ne??

lotuliukas.gif Given jei lemta tureti vaika tai ir turesi net jeigu kt gersi, postinorus, vitaminus ar tempa matuosi 4u.gif lotuliukas.gif Lemtis...
Turetu dometis, bet laiko reik tureti daug tam, ne visos turi...O ir daug kas itakoja juo O, o stresu musu gyvenime pilna..O kas del spontanines O..reikia labai jau kiekviena smulkmena matyti/jausti...Ne visos sugeba schmoll.gif . Uztat tableciuke isgerti sugebam tongue.gif ir tai kartais pamirstam blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti