Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

teko isgerti postinor-2. tai kaip suprantu dabar po keliu dienu man turetu prasideti kraujavimas, o poto ir normalios menesines? ar gali to kraujavimo isvis nebuti? prasau pasakykit, nes pirma karta jas geriau, o instrukcijoje nelabai man aiskiai buvo parasyta... g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausima gal buvot susidurusios,taip pat panaudojau greita kontracepsija, santykiu metu nesisaugojom, menesines veluoja, beveik 2savaites, pries savaite buvau pas ginekologe paziurejo echoskopu kad nieko ten kaip ir nera...atseit viskas gerai, testukas rode praita savaite kad neigiamas, ar galejo taip sutrikti nuo greitos kontracepcijos?
Atsakyti
QUOTE(mergina145 @ 2012 01 26, 00:50)
Sveikos mergaites, turiu klausima gal buvot susidurusios,taip pat panaudojau greita kontracepsija, santykiu metu nesisaugojom, menesines veluoja, beveik 2savaites, pries savaite  buvau pas ginekologe paziurejo echoskopu kad nieko ten kaip ir nera...atseit viskas  gerai, testukas rode praita savaite  kad neigiamas, ar galejo taip sutrikti nuo greitos kontracepcijos?

Man taip buvo. Po devyniu menesiu leliuka supavau.
Atsakyti
bet testas neigiamas buvo? negasdink..tai negi echoskopasnemato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina145: 26 sausio 2012 - 14:34
Sveikos. smile.gif
Sausio 26d. naktį plyšo prazervatyvas, vaikinas baigė manyje. Po 7 valandų išgėriau escapelle. Jokių blogumų nepajutau, tik šiek tiek skaudėjo dešinį šoną. Šiandien prasidėjo kraujavimas, kraujas rusvas. Mėnesinės turėjo prasidėti tik maždaug už 20 dienų. Kai plyšo prezervatyvas, buvo prma diena po mėnesinių. Kokia tikimybė pastoti? Ar dėl prasidėjusio kraujavimo galiu būti rami? Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Malizia @ 2012 02 01, 16:03)
Sveikos. smile.gif
Sausio 26d. naktį plyšo prazervatyvas, vaikinas baigė manyje. Po 7 valandų išgėriau escapelle. Jokių blogumų nepajutau, tik šiek tiek skaudėjo dešinį šoną. Šiandien prasidėjo kraujavimas, kraujas rusvas. Mėnesinės turėjo prasidėti tik maždaug už 20 dienų. Kai plyšo prezervatyvas, buvo prma diena po mėnesinių. Kokia tikimybė pastoti? Ar dėl prasidėjusio kraujavimo galiu būti rami? Ačiū už atsakymus.

kadangi pradėjot kraujuot, galit būt rami, nepastojot smile.gif

čia šiaip "Visgi mažiausia tikimybė, kad kiaušinėlis bus apvaisintas, yra prieš pat mėnesines, jų metu bei keletą dienų po mėnesinių! Tačiau ši taisyklė tinka tik tuomet, jeigu mėnesinių ciklas itin reguliarus, t.y. pasikartoja nuolat tais pačiais laiko tarpais. Kartais net ir tuomet moteris gali pastoti per „nevaisingas” dienas, nes ovuliacija gali įvykti visiškai netikėtu ciklo metu."
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 01, 23:07)
kadangi pradėjot kraujuot, galit būt rami, nepastojot smile.gif

čia šiaip "Visgi mažiausia tikimybė, kad kiaušinėlis bus apvaisintas, yra prieš pat mėnesines, jų metu bei keletą dienų po mėnesinių! Tačiau ši taisyklė tinka tik tuomet, jeigu mėnesinių ciklas itin reguliarus, t.y. pasikartoja nuolat tais pačiais laiko tarpais. Kartais net ir tuomet moteris gali pastoti per „nevaisingas” dienas, nes ovuliacija gali įvykti visiškai netikėtu ciklo metu."

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Žaidėja, kaip puikiai šiuo metu tave supratu, man labai panaši situacija, baigiu išprotėt, per ašaras išvis nieko nematau, nemiegojau visa parą cry.gif cry.gif cry.gif aš tai jau TIKRAI negaliu sau leist turėt vaiko!! Išgėriau postinor, bet jokio blogumo nejaučiu, nei pykina, nei galva skauda. Mėnesinių dar nėra, bet čia gal ir dar stresas jas atitolino. doh.gif doh.gif
Papildyta:
O jei dar pakartoti postinor (dar 2 tabletytes)?? Ar kuri bandėt?
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2012 02 04, 11:50)
Žaidėja, kaip puikiai šiuo metu tave supratu, man labai panaši situacija, baigiu išprotėt, per ašaras išvis nieko nematau, nemiegojau visa parą  cry.gif  cry.gif  cry.gif aš tai jau TIKRAI negaliu sau leist turėt vaiko!! Išgėriau postinor, bet jokio blogumo nejaučiu, nei pykina, nei galva skauda. Mėnesinių dar nėra, bet čia gal ir dar stresas jas atitolino.  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
O jei dar pakartoti postinor (dar 2 tabletytes)?? Ar kuri bandėt?

nepasireiškia tie požymiai taip greit, nusiraminkit. Pagalvokit, kokio ciklo metu įvyko nelaimė, gal visai neverta jaudintis. Galų gale raminkit save tuom, kad iš pirmo karto retam užkimba biggrin.gif

nekartokit, juk arkliškos dozės hormonų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 04, 16:49)
nepasireiškia tie požymiai taip greit, nusiraminkit. Pagalvokit, kokio ciklo metu įvyko nelaimė, gal visai neverta jaudintis. Galų gale raminkit save tuom, kad iš pirmo karto retam užkimba biggrin.gif

nekartokit, juk arkliškos dozės hormonų  4u.gif

Ačiū už paguodą.
Man sekanti rytą iškart prasidėjo mėnesinės (kurios iš esmės yra nereguliarios), o dvi dienas po to pasirodė tik keli lašai kraujo (šiandien trecia mėnesinių diena).
Tikrai nežmoniškas stresas, nežinau kur dėtis cry.gif cry.gif
Gal pirmadienį jau nėštumo testas nemeluotų? O po to vėl priiminėt sekantį sprendimą...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 01, 23:07)

Iš kur ši citata?
"Keletą dienų po mėnesinių ir jų metu" - ši "taisyklės" dalis gali pavesti turinčias trumpus ciklus.
Papildyta:
QUOTE(uckuduke @ 2012 02 04, 15:27)
Ačiū už paguodą.
Man sekanti rytą iškart prasidėjo mėnesinės (kurios iš esmės yra nereguliarios), o dvi dienas po to pasirodė tik keli lašai kraujo (šiandien trecia mėnesinių diena).
Tikrai nežmoniškas stresas, nežinau kur dėtis  cry.gif  cry.gif
Gal pirmadienį jau nėštumo testas nemeluotų? O po to vėl priiminėt sekantį sprendimą...

Tai kiek vidutiniškai trunka jūsų ciklas, ir kelintą ciklo dieną taip atsitiko? Bent jau ciklo pradžioj, vidury, pabaigoj?
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2012 02 04, 20:22)
Iš kur ši citata?
"Keletą dienų po mėnesinių ir jų metu" - ši "taisyklės" dalis gali pavesti turinčias trumpus ciklus.
Papildyta:
Tai kiek vidutiniškai trunka jūsų ciklas, ir kelintą ciklo dieną taip atsitiko? Bent jau ciklo pradžioj, vidury, pabaigoj?

čia smile.gif
Atsakyti