Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(Karikima @ 2011 11 16, 05:16)
natali1113,
Gal yra galimybe nueiti ten pas ginekologe privaciai?  Gal negimdinis nestumas, nes tada kiek zinau gali kraujuoti, ir nestumo testas teigiamas buna, ir netokia maza negimdinio nestumo tikimybe kai visgi pastojama panaudojus ekstrine kontracepcija,  ir tokie siptomai gali but, bent jau man taip vaistininke aiskino kai pirkau ta daikta, bijau suklsti ar suklaidinti. Bet kadangi buvo menesines pries tai neaisku  g.gif 

Gal kuri nors ismananti ar patyrusi kazka panasaus supras kas cia per beda.  g.gif

M:) dekui uz atsakyma smile.gif as irgi galvojau apie toki varianta mirksiukas.gif
keisciausia, kad nejauciu jokiu nestumo pozymiu..gal per anksti .. mistika biggrin.gif reiks pasidomet gal iseis:) arba teks laukti 2sav. arba jei kas neiseis tada gruodzio men. grisiu i lietuva ir blogiausiu atveju nueisiu lietuvoj, jei nebus per velu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natali1113: 16 lapkričio 2011 - 17:01
Sveikos merginos:) turiu siokia tokia problemele ir nezinau ka daryt
Spalio 19 turejau nesaugiu lyt. santykiu su vaikinu (plyso prez.) po tos avarijos kuo greiciau begau issivalyt kiek ejo, bet nezinia... Isgeriau po 10h norlevo 1.5 tablete. Pasaliniai simptomai buvo tik galvos svaigimas ir silpnumas. Menstruacijos prasidejo laiku 25d ir tesesi kaip visada. Pasidariau nestumo testa, kad nebutu abejoniu po 10-12 dienu apie lapkricio 1-3d, buvo neigiamas pagal instrukcija, bet buvo neriski vos vos matoma 2 juostele. Lapkricio 5d prasidejo neaiskus kraujavimas tamsus, vos ne iki juodumo kraujas su kresuliais. Simptomai kaip savaiminio persileidimo tas keistas kraujas, ( pagal tai ka radau ir skaiciau internete) bet siandien pasidariau testa, nes kai kur skaiciau, kad kai kuriom nestuma rodo tik nuo 2-3 savaites ir jis buvo teigiamas.. Kiekviena kart testa dariau su rytiniu slapimu. Tai man kyla klausimas as nescia, ar cia buvo galimo persileidimo pozymiai ir hormonai neatsistate del to rodo ta 2 juostele. O gal kokia liga? Net nezinau, ka galvot... Klausiu jusu nuomones, nes esu uzsienyje ir gal tik po poros sav. bus imanoma apsilankyt pas gydytoja.

P.S. atsiprasau jei ne i tema, tiesiog nezinojau i kuria rasyt ar kurt nauja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natali1113: 17 lapkričio 2011 - 01:56
QUOTE(natali1113 @ 2011 11 17, 01:55)
Sveikos merginos:) turiu siokia tokia problemele ir nezinau ka daryt
Spalio 19 turejau nesaugiu lyt. santykiu su vaikinu (plyso prez.) po tos avarijos kuo greiciau begau issivalyt kiek ejo, bet nezinia... Isgeriau po 10h norlevo 1.5 tablete. Pasaliniai simptomai buvo tik galvos svaigimas ir silpnumas. Menstruacijos prasidejo laiku 25d ir tesesi kaip visada. Pasidariau nestumo testa, kad nebutu abejoniu po 10-12 dienu apie lapkricio 1-3d, buvo neigiamas pagal instrukcija, bet buvo neriski vos vos matoma 2 juostele. Lapkricio 5d prasidejo neaiskus kraujavimas tamsus, vos ne iki juodumo kraujas su kresuliais. Simptomai kaip savaiminio persileidimo tas keistas kraujas, ( pagal tai ka radau ir skaiciau internete) bet siandien pasidariau testa, nes kai kur skaiciau, kad kai kuriom nestuma rodo tik nuo 2-3 savaites ir jis buvo teigiamas.. Kiekviena kart testa dariau su rytiniu slapimu. Tai man kyla klausimas as nescia, ar cia buvo galimo persileidimo pozymiai ir hormonai neatsistate del to rodo ta 2 juostele. O gal kokia liga? Net nezinau, ka galvot... Klausiu jusu nuomones, nes esu uzsienyje ir  gal tik po poros sav. bus imanoma apsilankyt pas gydytoja.
P.S. atsiprasau jei ne i tema, tiesiog nezinojau i kuria rasyt ar kurt nauja:)

gal pakartok testą po kelių dienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 11 17, 11:03)
gal pakartok testą po kelių dienų ax.gif

Dekui uz patarima smile.gif, bet kaip manai kokias isvadas daryt pagal rezultatus:)
Atsakyti
QUOTE(natali1113 @ 2011 11 17, 11:09)
Dekui uz patarima smile.gif, bet kaip manai kokias isvadas daryt pagal rezultatus:)

pasidariau pora testu vienas neryski 2 linija o antras neigiamas...
Atsakyti
QUOTE(natali1113 @ 2011 11 20, 01:30)
pasidariau pora testu vienas neryski 2 linija o antras neigiamas...

Hm g.gif Na ta antra neryski linija man daug itarimu sukeltu. Testai meluoja nebent neigiama atsakyma. O jei tikrai nera nestumo, vaiduokliuku neatsiranda.
na bet kaip bebutu, lunkiu norimo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 20, 14:01)
Testai meluoja nebent neigiama atsakyma. O jei tikrai nera nestumo, vaiduokliuku neatsiranda.

drinks_cheers.gif jei tik padarius testą po 2-3min jau buvo antra neryški juostelė,tai nėštumas greičiausiai yra,bet jei jos nebuvo,o atsirado vėliau,po 5-10min tai gali būti klaidinga.Šiaip ir po nėštumo nutrūkimo dar kokią savaitę testas gali būti teigiamas

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2011 11 20, 17:03)
drinks_cheers.gif jei tik padarius testą po 2-3min jau buvo antra neryški juostelė,tai nėštumas greičiausiai yra,bet jei jos nebuvo,o atsirado vėliau,po 5-10min tai gali būti klaidinga.Šiaip ir po nėštumo nutrūkimo dar kokią savaitę testas gali būti teigiamas

keisciausia, kad savaite kazkur ta antra juostele kur rodo nestuma net buvo ryskesne.... o dabar vienam teste isvis jos nerodo, o kitam vos iziurima...
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2011 11 20, 17:03)

Testas nutrukus nestumui gali rodyti net iki keliu men. nestuma blush2.gif Tiesa, kaskart blanksta ta juostele, kol visai isnyksta...
QUOTE(natali1113 @ 2011 11 21, 04:29)
keisciausia, kad savaite kazkur ta antra juostele kur rodo nestuma net buvo ryskesne.... o dabar vienam teste isvis jos nerodo, o kitam vos iziurima...

Siuo atveju nestumas buvo, bet ivyko persileidimas, matyt del tu paciu isgertu vaistu. Kaip rasiau dar kuri laika gali matytis vaiduoklis, viskas priklauso nuo organizmo 4u.gif
Atsakyti
Mano situacija keista: lyg ir turėjau susirgti, bet taip gavosi, kad buvo nesaugus seksas. Dėl viso pikto išgėriau Postinor tabletes. Praėjo 5 dienos - nieko, nu bet jausmas: didelis skausmas kairiam šone, maudžia pilvą ir krūtinę, strėnas, miegustumas. Net nežinau: ar testas parodytų nėštumą, ar ne? g.gif Nu, bet pyktis ima dėl nežinomybės, nevilties ir skausmo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Liljan @ 2012 01 11, 20:36)
Mano situacija keista: lyg ir turėjau susirgti, bet taip gavosi, kad buvo nesaugus seksas. Dėl viso pikto išgėriau Postinor tabletes. Praėjo 5 dienos - nieko, nu bet jausmas: didelis skausmas kairiam šone, maudžia pilvą ir krūtinę, strėnas, miegustumas. Net nežinau: ar testas parodytų nėštumą, ar ne?  g.gif Nu, bet pyktis ima dėl nežinomybės, nevilties ir skausmo    cray.gif

Gal paguosiu.Man buvo labai panasi situacija pries pusmeti, kiek auksciau gali paskaityti mano pergyvenimus :)Nesaugus lytinis aj tas ivyko pries pat pat menesines. Postinora isgeriau 3-ia para po akto. Menesines man regis parejo kazkur po 5- 6 dienu. Sios tablets turi tokia savybe nukelti cikla, tai normalu. Taip pat tavo isvardinti negalavimai- siu vaistu salutinis poveikis! Nomalu.
Jei yra nestumas, testas parodytu.
Pries pat menesines teoriskai yra nevaisingos dienos+ postinoras, na as beveik esu tikra, kad nepastojai. Pranesk butinai veliau kaip baigsis. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti