Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(egzzzotika @ 2011 07 29, 23:13)
Na kai viena diena veluoja manau nieko baisaus, gali buti kad issireguliavo, arba nuo streso, taciau vistiek turetum jausti kada mmm bus. As tai pvz jauciu kad bus, pagal kuna.

Tai taip, bet siuo metu kunas sako, kad nieko, anksciau pries menesines norejau daug valgyti, suirzlus buvau, skaudejo papukai,,,o dabar nieko, biski tik apacia paskauda schmoll.gif bet aciu, nors biskuti nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniukas111 @ 2011 07 30, 13:32)
Tai taip, bet siuo metu kunas sako, kad nieko, anksciau pries menesines norejau daug valgyti, suirzlus buvau, skaudejo papukai,,,o dabar nieko, biski tik apacia paskauda schmoll.gif bet aciu, nors biskuti nuraminai 4u.gif

Na tai jei jau apacia skauda tai reiskias jau arteja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 07 30, 19:30)
Na tai jei jau apacia skauda tai reiskias jau arteja smile.gif)

na tikiuosi viskas bus gerai smile.gif aciu tau mirksiukas.gif na tiesa pries pat mmm, ziauriai issigandau, tetis i darba veze ir vos i autovarijos nebuvo, kaip issigandau doh.gif gal del to ir dingo g.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau pasipasakot, gal kam buvę taip...Žodžiu, situacija tokia: prieš kokį mėnesiuką mylėjausi su draugu, saugojomės prezervatyvu, kuris nusmuko ir visas turinys į mane...Staigiai lėkėm postinoro, jį išgėriau nepraėjus valandai po nesaugaus lytinio akto, mėnesinių sulaukiau kada ir turėjau sulaukti, maždaug po kelių savaičių, buvo įprastos. Tai ir buvau visiškai rami...tiesa paskui dar teko mylėtis paskutinę mėnesinių dieną, kas buvo prieš lygiai dvi savaites, tačiau nesisaugojom, draugas tik vieną kartelį buvo įėjęs į mane ir tai jam dar toli buvo iki baigimo, ten šiaip labiau pasižaidėm, nes veiksmas vyko baseine, jis nuleido vandenyje, negi galėjau pastoti per vandenį? doh.gif Antrosios mėnesinės turėtų būti po savaitės, bet prieš kelias dienas prasidėjo nežymus tepimas, maudžia pilvą, pučia...skausmas kaip prieš mėnesines, pabėrė veidą spuogeliais, jaučiuosi grynai kaip per pms, tik krūtinės jautrumo nėra. Žadu darytis testą...kažkaip neramu...negi tikrai pastojau...negi nesuveikė postinor arba pastojau per vandenį? blink.gif O gal tai postinoras man išreguliavo ciklą? Laukiu nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2011 08 20, 18:46)
Sveikos. Norėčiau pasipasakot, gal kam buvę taip...Žodžiu, situacija tokia: prieš kokį mėnesiuką mylėjausi su draugu, saugojomės prezervatyvu, kuris nusmuko ir visas turinys į mane...Staigiai lėkėm postinoro, jį išgėriau nepraėjus valandai po nesaugaus lytinio akto, mėnesinių sulaukiau kada ir turėjau sulaukti, maždaug po kelių savaičių, buvo įprastos. Tai ir buvau visiškai rami...tiesa paskui dar teko mylėtis paskutinę mėnesinių dieną, kas buvo prieš lygiai dvi savaites, tačiau nesisaugojom, draugas tik vieną kartelį buvo įėjęs į mane ir tai jam dar toli buvo iki baigimo, ten šiaip labiau pasižaidėm, nes veiksmas vyko baseine, jis nuleido vandenyje, negi galėjau pastoti per vandenį?  doh.gif Antrosios mėnesinės turėtų būti po savaitės, bet prieš kelias dienas prasidėjo nežymus tepimas, maudžia pilvą, pučia...skausmas kaip prieš mėnesines, pabėrė veidą spuogeliais, jaučiuosi grynai kaip per pms, tik krūtinės jautrumo nėra. Žadu darytis testą...kažkaip neramu...negi tikrai pastojau...negi nesuveikė postinor arba pastojau per vandenį?  blink.gif O gal tai postinoras man išreguliavo ciklą? Laukiu nuomonių...

Postinor tikrai galejo isreguliyoti cikla, taciau jei praeita menesi menesines ivyko ta diena kuria turejo tai ir si menesi neturetu anksciau. Taciau per vandeni tikrai galima pastoti, 100%, tik man atrodo saltame vandenyje+chlorke galejo jas sunaikinti, taciau gal pas tavo vaikina istekejo sekretas pries baigiant, o jis to galejo nepajusti, o tame sekreto yra spermatozoidu. pasitikrink del viso pikto:)
Atsakyti
Taip, jos prasidėjo kada ir turėjo, o šitos žymiai per anksti, čia net ne mėnesinės, tik patepliojimas menkutis...vanduo buvo su chlorkėm ir šitas pakankamai...bandysiu testą pasidaryti, kad nusiraminčiau unsure.gif
Atsakyti
Pasidariau šiandien NT (specialiai pirkau iš brangesnių, rodančių net ankstyvą nėštumą, kur tinka bet kuriam paros metui, bet dariausi anksti ryte su pirmuoju šlapimu), visiškai neigiamas...tai suversiu kaltę postinorui.
Atsakyti
Bet keista..tiek laiko praejo o tik dbr tokie simptomai smile.gif bet dziugu kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Na tikiuos NT nemeluoja... doh.gif O jaučiuosi tai labai prastai kažkaip verysad.gif maudžia viską, apetitas arklinis (ypač saldumui)...jei dar papus skaudėtų tai rimtai manyčiau, kad nėščia...
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2011 08 21, 20:55)
Na tikiuos NT nemeluoja... doh.gif  O jaučiuosi tai labai prastai kažkaip  verysad.gif  maudžia viską, apetitas arklinis (ypač saldumui)...jei dar papus skaudėtų tai rimtai manyčiau, kad nėščia...

Na zinai..testas ne visada 100% pasako, tavo vietoje pas ginikologe nueiciau smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia palauksiu ar mėnesinės vėluoja. Jei vėluos, teks eiti verysad.gif
Turėjau prieš pusantrų metų panašią situaciją, ginekologė pasitaikė tokia rami, liepė nepanikuot. Sėkmingai susirgau, bet mėnesinių nebuvo kelis mėnesius...visada man vasarą išsireguliuoja.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O jus man pasakykite, mielosios, jei po siu vaistuku isgerimo(rugsejo28), po 6 dienu (spalio4) susergi mmm, nors turejau sirgti apie 14-15 spalio diena. Tai man dar laukti tu savo menesiniu tikruoju laiku ? Nes iseitu taip, kad tik baigus sirgti, vel neuzilgo tektu sirgt .Beja, jei jau taip yra, na kraujavimas (gausokas), nejau dar gali buti, kad pastoji ? Dėkinga uz ats ax.gif
Atsakyti