Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

zinau kad zaisi nereikia taip, bet va silpnumo akimirka blush2.gif viskas gerai baigesi sulaukiau mmm thumbup.gif cia man pamoka, aciu labai
Atsakyti
Tai jo, nereikia smile.gif Taciau nezinau kaip kitom, bet man tai gyvenimo pamokele daugiau taip nebesielgt smile.gif , nes vistiek tai kenkia net labai, dar nezinau kaip butent kenkia nes esu farmacininke ir kitais mokslo metais mokysimes, taciau jeigu kontracepcija turi net 14 neigiamu dalyku, tai net neabejoju kad sis dar daugiau tures mirksiukas.gif
Atsakyti
O per kiek laiko jas reikia sugerti?
Ir kokia maždaug kaina gal žinote?
Gryžau per pietus namo, lova paklosiu sakau kur vyra ryte palikau. ogi mano kontraceptinis žiedas ten guli doh.gif Praėjo kažkur apie 6 valandas kai galima tik 3 būti be jo.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 07 28, 14:30)
O per kiek laiko jas reikia sugerti?
Ir kokia maždaug kaina gal žinote?
Gryžau per pietus namo, lova paklosiu sakau kur vyra ryte palikau. ogi mano kontraceptinis žiedas ten guli  doh.gif Praėjo kažkur apie 6 valandas kai galima tik 3 būti be jo.

2 tabletes reikia isgerti per 12 val, bet ne veliau kaip po 72val.
PlACIAU http://www.kontracep...php?id=4&sid=13
Nas as metus atgal geriau tai kainavo lygtais 50Lt, taciau manau kaina nekitusi, gali buti keliais litais brangiau:)
Atsakyti
Ir aš turėjau patirties su Postinoru blush2.gif Situacija standartinė, suplyšo wacko.gif mega_shok.gif Kadangi buvo rytas, tai sureagavom labai greitai. MB nubėgo į vaistinę, grįžęs pasiguodė dar, kad vaistininkė kikeno iš jo lotuliukas.gif Maždaug po valandos ar dviejų išgėriau dvi tabletės ir meldžiau mm biggrin.gif O jos neskubėjo pas mane ateiti fear.gif atėjo beveik savaitę vėliau.. Dar kokį pora ar tris mėnesius vėliau vis svarsčiau ar ne nieščia esu lotuliukas.gif nes mėnesinės kažkokios negausios labai pasidarė blink.gif na bet jau praėjo nemažai laiko, tai gal viskas ok biggrin.gif

O kitoms patarčiau nebijoti, viskas ten labai paprasta. Vėliausiai per tris dienas turit išgerti abi tabletes ir tiek bigsmile.gif Kuo anksčiau, tuo geriau!
Atsakyti
Man tai idomu kokius prezervatyvus reikia naudoti kad suplistu? biggrin.gif tfu tfu tfu ax.gif gal cia nuo trinties stiprios?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 07 29, 09:42)
Man tai idomu kokius prezervatyvus reikia naudoti kad suplistu? biggrin.gif  tfu tfu tfu ax.gif  gal cia nuo trinties stiprios?

biggrin.gif Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma blink.gif nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2011 07 29, 14:45)
biggrin.gif Aham, kol man pačiai taip neįvyko, ir aš svarsčiau kaip tai išvis įmanoma blink.gif nežinau tiksliai, ar čia prezervatyvas prastas pasitaikė, ar tiesiog tikrai dėl trinties, kuri atsirado pačioje pabaigoje, kai sustoti jau nebesinorėjo blush2.gif doh.gif  lotuliukas.gif

Arba skubejot uzsideti, uzkabinot ir va lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuo metu ilgų nagų neturėjau, tai nebuvo kaip užkabint tongue.gif Bet kokiu atveju siūlyčiau nespjaut į šulinį, nes bet kam gali taip nutikti biggrin.gif
Atsakyti
Tfu Tfu Tfu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko ciklas issireguliavo? g.gif
Papildyta:
Sveikutes gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko ciklas issireguliavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniukas111 @ 2011 07 29, 21:40)
Sveikutes wink.gif gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko  ciklas issireguliavo?  g.gif
Papildyta:
Sveikutes  gal galete padeti, vrtojau postinor 2 geguzes 25 diena, po to 2 kartus buvo menesines kaip ir turejo buti laiku, laukiu 3, bet jau veluoja viena diena, ar gali buti, kad po tiek laiko ciklas issireguliavo?  g.gif

Na kai viena diena veluoja manau nieko baisaus, gali buti kad issireguliavo, arba nuo streso, taciau vistiek turetum jausti kada mmm bus. As tai pvz jauciu kad bus, pagal kuna.
Atsakyti