Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(olinka @ 2011 07 12, 10:18)
ciklo metu gali pasirodyti sviesiai raudonos isskyros gal net men nedideles, zodziu ciklas issiderins siek tiek nesamoniu bus po to turetu susitvarkyt

o del 7 val daugoka, as geriau po 1-2 val. ir viskas gerai

Ir tai stengiausi kuo greiciau isgerti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2011 07 12, 11:15)
Ir tai stengiausi kuo greiciau isgerti sad.gif
Nemanau, kad yra tikimybe pastoti, visos sios tabletes tragiskai prikistos tiek visokiu baisybiu, todel manau, kad gali kaip ir kazkuri mamyte sake, pasireiksti salutinis poveikis.
Atsakyti
QUOTE(Amfiride @ 2011 07 12, 12:44)
Nemanau, kad yra tikimybe pastoti, visos sios tabletes tragiskai prikistos tiek visokiu baisybiu, todel manau, kad gali kaip ir kazkuri mamyte sake, pasireiksti salutinis poveikis.

Na taip, šiaip tabletės tai žudikės g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Va mane neramina irgi dabar...Mylejomes vakar, plyso apsauga ir pateko. Nuejau apsiprausti, tik kazin ar padeda. Ekstrines kontracepsijos dar neisgeriau. MMM turetu pasirodyti po 3 dienu, tai, kaip suprantu, pries MMM nevaisingos dienos, taip? Per kiek laiko reikia isgerti ta tablete? Dabar neturiu galimybes nuvaziuoti ir nusipirkti... Laukiu atsakymo... g.gif
Atsakyti
Jei ciklas reguliarus ir tikrai artėja mėnesinės, tikrai viskas gerai ir nėra ko jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 07 24, 13:36)
Jei ciklas reguliarus ir tikrai artėja mėnesinės, tikrai viskas gerai ir nėra ko jaudintis.

Fu kaip palengvejo... smile.gif Taip, labai reguliarus ciklas.Na, jeigu jau butu, tai ka padarysi...Bet siaip su busimuoju vyru ketinam palaukti dar kokius metelius...
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2011 07 24, 12:46)
Fu kaip palengvejo... smile.gif  Taip, labai reguliarus ciklas.Na, jeigu jau butu, tai ka padarysi...Bet siaip su busimuoju vyru ketinam palaukti dar kokius metelius...

Jugile, siūlau užsukti į natūralaus šeimos planavimo skyrelį, arba vaisingumo pažinimo tema paieškoti info internete mirksiukas.gif nes bus daug ramiau, žinosit kada vaisingos dienos ir būsit atsargesni, o po vestuvių žinios labai pravers planuojant vaikutį, nustatant tikslią gimdymo datą ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 07 24, 17:23)
Jugile, siūlau užsukti į natūralaus šeimos planavimo skyrelį, arba vaisingumo pažinimo tema paieškoti info internete mirksiukas.gif nes bus daug ramiau, žinosit kada vaisingos dienos ir būsit atsargesni, o po vestuvių žinios labai pravers planuojant vaikutį, nustatant tikslią gimdymo datą ir pan 4u.gif

Dekoju mirksiukas.gif Reikes pasidometi smile.gif
Atsakyti
šiaip va reikia išgerti per 72 valandas. veiksmingiausia per pirmas 12 valandų.
Man tai va kai išgėriau tabletę ligiai po 5 dienų prasidėjo mmm. pas ginę nėjau,nes manau.kad viskas tikrai gerai. draugė yra po kartų gėrus ir per vaisingas dienas jai buvo tai padėjo .
o aš va, pas mane net nežinau nelabai buvo reguliarus paskutinius kartus bet tai plius minus per vaisingas,nevaisingasdienas nelaime atsitiko ir dabar viskas gerai, tik tiek kad dabar gali išvis būti man nereguliarus ciklas. bet kadangi kaip sakei kad pas tave idealus,tai gali būti rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva100 @ 2009 01 25, 00:39)

Lapkričio 22 turėjau nelabai saugių santykių, buvo prezervatyvas, bet po to jis smuktelėjo, taip ir nežinau pateko ten ko, ar ne. Baisiausia, kad buvo pačios vaisingiausios dienos, pagal kalendoriuką ovuliacija turėjo būt lapkr.21 dieną, dėl visa ko išgėriau Postinoro, bet po 13val, nes pas mus nėra naktinių vaistinių. Kartais jaučiu ovuliaciją ir spėju, kad tąkart ji buvo lapkr.24 dieną. Mėnesinių sulaukiau po poros savaičių, laiku ir įprastinių. Bet antrosios vėluoja, jau 3 savaites... baisu ir testą pirkt, nes vaikučiui dabar tikrai ne pats tinkamiausias metas  verysad.gif  Kažin, kokia tikimybė, kad pastojau  g.gif  Tiesa, paskutiniu metu nemažai stresų patiriu, mokslai ir asmeninės bėdos, prieš kelis mėnesius mėnesinės irgi vėlavo 2 savaites. Kažkada esu gėrus Postinor, tai mėnesinių laukt teko 2 mėnesius,bet iki tol nebuvo jokio kraujavimo. Ech, bet gal viskas gerai bus  verysad.gif  jau nusipirkau testą  verysad.gif

sveikutes mergaites nebesuprantu nieko prasau padekit!!!! mylintis savaite pries menesines plyso prezervatyvas ir draugas baige viduje, kita diena isgeriau postinor, dabar jau 3 dienos veluoja mm papykina truputi, ir zinau kad skamba juokingai, labai valgau astriai, nors siaip astraus maisto nemegstu. girdejau kad po postinoro ciklas sutrinka ir tt. bet dalykas tas, kad jauciu ov. ir ta diena kai ov buvo zaidem be apsaugos tik pries gala uzsidejom.. dariausi testa si ryta neigiamas, po to gal po val pasirode kraujo ant tuoletinio pop. bet tuo viskas ir pasibaige.. nebezinau kas galvot
Atsakyti
Didi28, visų pirma, be apsaugos žaist pavojinga, ypač per pačias vaisingiausias dienas. Taip pat NT rezultatą galima vertint nuo 10-14 dienos po akto. O savaitė prieš mėnesines, tikriausiai neturėjo būt labai vaisingos dienos + postinor, taigi šansų mažai, nebent prisižaidėt per ovuliaciją. Bet jei žaidėt pirmą kartą tą dieną ir nebuvo arti eja.., tai turėtumėt būt pakankamai ramūs.
Atsakyti
Atsimenu ir mes buvome prisizaide.. lotuliukas.gif Taciau viskas taip isejo negraziai biggrin.gif Buvo tokia aistra, sakau saviskiui "baik, baik, jau taip noriu", o tas "ne, ne, mes dar nepasiruose, nereikia mums problemu". Taciau kazkaip tai isejo taip, kad jis iseme, baige ir ikiso lotuliukas.gif blink.gif Tai as buvau pikta, kad nepajauciau kaip baigineja, ir pikta buvau kad ikiso biggrin.gif Tai isgeriau po 8val, veliau nieko nejauciau, po savaites atsirado patepliojimas, o dar po savaites mm, atsirado laiku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzzzotika: 27 liepos 2011 - 23:07