Įkraunama...
Įkraunama...

Extra (skubioji) kontracepcija - 3

QUOTE(vilina @ 2011 04 11, 20:56)
Atsitiktinai paskaitinėjau šį forumą ir pašiurpau verysad.gif
Postinor' as naudojamas kaip kramtoma guma ar TIK TAK....
Merginos , pasiskaitykite ir pasėkmes..... Ar taip sunu susirasti ginekologą ir aptarti Jums rūpimus klausimus. Atsitokėkit.....

gal tu ir teisi is dalies... nu bet as ir nuo tos ginekologes vaivos eringytes pakraupau, nes pati man siule gert postinora net PRAEJUS rekomenduotom 72valandom, nors kitu teigimu, net nepavojingos dienos buvo..... ir se tau... aiskum gailiuos, kad geriau, bet tuo metu pasitikejau daktare ....
Atsakyti
QUOTE(jolitukke @ 2011 04 12, 12:33)
gal tu ir teisi is dalies... nu bet as ir nuo tos ginekologes vaivos eringytes pakraupau, nes pati man siule gert postinora net PRAEJUS rekomenduotom 72valandom, nors kitu teigimu, net nepavojingos dienos buvo..... ir se tau... aiskum gailiuos, kad geriau, bet tuo metu pasitikejau daktare ....

jei tavo ciklas - 30d, tai realiausia ovuliacijos diena yra 15, bet +- dviem ar trimis dienom gali skirtis. Taigi, jei tavo ovuliacijos diena būtų 13, o spermatozoidų gyvavimo laikas 3-5d, tai 9 ciklo diena yra reali pastojimui. Tačiau aš, kaip, kad daktarė teigė, jog labai didelė tikimybė, nedrįsčiau teigt. Tikimybė vidutinė, labiau į mažesnę pusę.
O vartojimas po 72h, tai jau organizmo žalojimas, nei kažkokia reali nauda.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Atėjau su savo problemėle.Atsitiko taip,kad balandžio 1 dieną pasimylėjau su vaikinu ir nusmuko prezervatyvas..Po 5h išgėriau Postinor tabletes.Balandžio 5 d. prasidėjo kraujavimas,truko apie keturias dienas.Po 10d. dariausi nėštumo testą neigiamas.Tačiau nesulaukus mėnesinių,kurios turėjo būti balandžio 24d. pasidariau dar vieną,vėl neigiamas.Vakar dariausi dar vieną testą,nes mėnesinių nėra ir vėl neigiamas.
Šiandien ryte norėjau pasidaryti dar vieną testą,nes paskaičiau,kad ryte jie patikimesni,bet netyčia užlašinau šlapimo ant rezultato juostelės ir jokio rezultato neparodė,pažiūrėjau po 30min ir išryškėjo dvi juostelės blink.gif Po kelių valandų pasidariau kitą testą - vėl neigiamas.
Nebežinau ką galvoti.Tuos testus kaip beprotė perkuosi.Bet tas vienas labai suglumino mane.Ir mėnesinės nepasirodo...
Ar gali taip būti,kad tik rytinis testas patikimas unsure.gif ? unsure.gif Ant pakuotės parašyta,kad bet kuriuo paros metu tikslus,bet iš kur tos dvi juostelės..
Atsakyti
QUOTE(PrincessSparkle @ 2011 05 07, 21:52)
Sveikos merginos smile.gif

Atėjau su savo problemėle.Atsitiko taip,kad balandžio 1 dieną pasimylėjau su vaikinu ir nusmuko prezervatyvas..Po 5h išgėriau Postinor tabletes.Balandžio 5 d. prasidėjo kraujavimas,truko apie keturias dienas.Po 10d. dariausi nėštumo testą neigiamas.Tačiau nesulaukus mėnesinių,kurios turėjo būti balandžio 24d. pasidariau dar vieną,vėl neigiamas.Vakar dariausi dar vieną testą,nes mėnesinių nėra ir vėl neigiamas.
Šiandien ryte norėjau pasidaryti dar vieną testą,nes paskaičiau,kad ryte jie patikimesni,bet netyčia užlašinau šlapimo ant rezultato juostelės ir jokio rezultato neparodė,pažiūrėjau po 30min ir išryškėjo dvi juostelės  blink.gif Po kelių valandų pasidariau kitą testą - vėl neigiamas.
Nebežinau ką galvoti.Tuos testus kaip beprotė perkuosi.Bet tas vienas labai suglumino mane.Ir mėnesinės nepasirodo...
Ar gali taip būti,kad tik rytinis testas patikimas unsure.gifunsure.gif Ant pakuotės parašyta,kad bet kuriuo paros metu tikslus,bet iš kur tos dvi juostelės..

Skaitykit testo instrukciją. Daugumos rezultatą reikia vertint praėjus 5min, o pavyzdžiui dar po 3 minučių testo vertint jau nebegalima. Siūlyčiau testą dar pakartot su rytiniu šlapimu.
Dėl vėlavimo, tai būna visaip, nieko nuostabaus, kad po tokios hormonų dozės mėnesinės gali vėluot ar pasirodyt anksčiau. Šiaip jei parašytum, koks tavo ciklas, jei jis pastovus ir kokią ciklo dieną mylėjotės, galima būtų kažką daugiau pasakyt. Bet, manau, nepastojot.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Mano ciklas būdavo pastovus.Visada prasidėdavo 24-25 mėnesio dieną.Šį kartą prasidėjo kovo 25d. baigėsi kovo 30d. O balandžio 1d. įvyko lytinis aktas.
Atsakyti
QUOTE(PrincessSparkle @ 2011 05 09, 14:39)
Mano ciklas būdavo pastovus.Visada prasidėdavo 24-25 mėnesio dieną.Šį kartą prasidėjo kovo 25d. baigėsi kovo 30d. O balandžio 1d. įvyko lytinis aktas.

as tai tavo vietoj tiesiog nueiciau pas gine ...
Atsakyti
QUOTE(PrincessSparkle @ 2011 05 09, 13:39)
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Jei reguliarūs ciklai, ir prieš tai buvęs buvo ovuliacinis, tai tikimybė pastoti labai nedidelė. Bet naudotis vien kalendoriniu skaičiavimu, tai panašiai kaip iš kavos tirščių burti.
Nieko keisto, kad po tokios hormonų "bombos" nepasirodė mmm laiku + dar stresas prisideda galvojant kaip čia kas iš tikro.
Nemanau, kad šis forumas jums suteiks ramybę. Jos sulauksi nebent pas ginekologę arba kai pasirodys mmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 09 gegužės 2011 - 14:27
QUOTE(PrincessSparkle @ 2011 05 09, 13:39)
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Kiek pastebėjau, ir iš patirties žinau, kad po postinor'o labai mėgsta vėluot antros mėnesinės. Mano draugei vėlavo virš savaitės, bet galų gale prasidėjo. Reikia trupučio kantrybės. smile.gif
O tavo atveju, kai ciklas pastovus, tai turėjo būt nevaisinga diena. Tikimybė labai maža.
Atsakyti
Viena pazystama, jau pastojusi (ji to dar nezinojo) gere postinora. Gal kuri buvote su tuo susidurusi? Ar nepakenkia vaikui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 12, 21:55)
Viena pazystama, jau pastojusi (ji to dar nezinojo) gere postinora. Gal kuri buvote su tuo susidurusi? Ar nepakenkia vaikui? g.gif

Nekenkia.
Atsakyti
Aš ir galiu pasidalinti savo patirtimi. Man ir nutiko ši problma, teko gerti postinorą. Iki smulkmenų nepasakosiu, bet esmė, kad nebu aišku ar tikrai į mane kas pateko. Kadangi vaikučių dar neplanuojame, nusprendėme nerizikuoti ir po 3valandų po nelaimės, išgėriau. Tą patį vakarą pakilo temperatūra, ji siekė beveik 40 laipsnių, nors neaišku, ar tai tabletės poveikis, nes skaudėjo gerklę. Kitą diena atsikėliau lyg niekur nieko ir temp. nebuvo. Jokių šalutinių poveikių nebuvo, anksčiau laiko nekraujavau, susirgau laiku. Stengsiuos, kad daugiau netektų jų gerti, bet džiaugiuos, kad padėjo. smile.gif
Atsakyti
Nezinau kur rasyti, bet manau i tema pataikysiu. geriau ne postinora, o escapelle. Vakar isgeriau bet man nei pykino, nei skausmu, kraujo ir nera. ji man suveike? ar imanoma kad jokio poveikio po jos nebutu? nes buvo kilus mintis net antra nusipirkt ir isgert.
Atsakyti