Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit del draugystes

QUOTE(Nusivylusi>>> @ 2010 09 24, 19:17)
na mes kai nesipykstam jis su manim gerai elgiasi,niekada nera pakeles rankos ir ir t.t.o del rasymo tai cia skubedama rasau svarbu esme pagaunat...mokslai baigti jau.patcios jus bukos as nuomones prasiau,o na to,kad buka ar kokia kita isvadintumet...
Papildyta:
Esente pati rasei,kad toki gyvenima gyveni..o prie ko tie mokslai cia nesupratau...


Nuomonę gavai iš visų vienodą, nori, apibendrinsiu jei nesupratai? Esi buka kaip čebato aulas. Šičia aš labai norėčiau, kad ateitų Blondinas ir išreikštų savo mintį apie tai, kad kai kuriems žmonės reikėtų uždrausti daugintis.
Kokią esmę pagaunat? Ką galima pagauti, jei net elementariausiose žodžiuose po 3 klaidas. Kokie mokslai baigti? Profkej nebent. Ir mokslai prie to, kad kai kuriems žmonės tai padeda nors per kažkurią vietą subręsti ir įgauti patirties.
Žmogus, kuris yra "atmarozkas" kažkurioje srityje snukin tau neduoda tik kol kas. Ateis laikas ir tam.
Papildyta:
QUOTE(Nusivylusi>>> @ 2010 09 24, 19:33)
kas cia tokio atsedes ir baudos dings nepirmas ie nepaskutinis,pilna tokiu,kl siandien tarp kito pokalbi apie baudas kiti belenkiek ju isivare ir net nezada moketi..o as jam nenusileidziu,ataiskaitu neduodu..


Nu tai per tokius "verslinykus" kaip tavasis, kuris tesugeba užsidirbti tiek, kad vogti tektų, Lietuvos reputacija ir yra nuostabi visur biggrin.gif Blyn, šunį tau turbūt irgi vogė... biggrin.gif Nors čia kažkada gyvūnų turguj mačiau mišrūnų jorkių uš pustūkstantį.
Atsakyti
p.S: del baudu,kad tipo visi turi... sorry,mano aplinkoje niekas ju neturi, turbut nemoku issirinkti su kuo bendrauti, net tetis statybininkas ir tas neturi baudos
bet cia turbut tik man ir kitoms taip netycia gavosi smile.gif

ech,kam jums tas vargas, susituoksit ir mokesit jo baudas, kaip zmonai jums tai priklausys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 24 rugsėjo 2010 - 21:32
na jos tik viena karta voge kai palikus buvau,susinervines buvo nesamone padare..o baudu daug zmoniu turiu,atsedes ir viskas.kiti paskolu prisieme sumoket negali ir t.t.visko gyvenime buna..jau toki ilga laika esam kartu diena is dienos taj manau jau visas jo blogas ir geras savybes pamatciau..o klaidu tai darau rasydama cia internete,nes rasau neziuredama ipratus prie klaviaturos..ir tai neseme svarbu minti pagaunat.jorksyriukas pirkstas,ir siajp jo tokios kainos dbr internete pasiziurekit skelbiu lb tarkim.
Atsakyti
Aha, blusuotiems pirkti pinigu yra, o baudoms sumoket ir pragyvenimui, kad vogti nereiketu, nera.
Gerai, kad autore savo nusipezejime bent zodziu meile ir pagarba nemini. Nes sitai butybei iki to toli.
Atsakyti
pala sunkiukas tikrai pirktas? ar pakeliui pas drauge paimtas is seimininko?
Atsakyti
viena karta tik voge kai buvau palikus nesamone padare,o suniuka tai pirko tikrai,nes vaziavom ji pasimti is pardavejos.
Papildyta:
jis turi is ko gyventi...o baudas po truputi jau moket buvo pradejas,bet dbr atsedes ir dings baudos visos.
Atsakyti
QUOTE(Nusivylusi>>> @ 2010 09 21, 23:28)
...bet atsibodo taip pastoviai pyktis jau puse metu pastovus pykciai ir vis nesibaigia... kai tik susipykstam jis isvaro su draugais gert po to viskokiu panu atsiranda,rasineja jam, pykstames daznai,virnas kitam viska prikisam kas kaip buvo ir .t.t


kaip ir atsakei pati į savo klausimą. suprantu, kad ilgas buvimas kartu ir mintys apie išsiskirimą yra skausmingos. Vieną sykį atvirai pasišnekėkit apie savo santykius ir jų perspektyvas be pykčių. Dažniausiai poros todėl ir išsiskiria, kad jie nebesišneka apie santykius tarpusavyje, nebando išspręsti problemų. Jei pasišnekėti neįmanoma, siūlau palikti.
Atsakyti
na savaite laiko pabuvom atskirai pasikeite jis tel kortele atrodo viskas tik gereja,sake daug ka pamaste per ta laika kai nebuvom kartu.jai dbr jau nieko gero nebus tai vadinasi mes galbut neskirti vienaskitam netinkam ir t.t.
Atsakyti
Nebus tau laimingos ateities su šiuo žmogumi. 4m tai dar ne rodiklis, įsivaizduok su juo kartu praleistus 40m. Ir kokį vaizdą matai? Nežinau kaip tau, bet man jau db ateitų atsakymas. Negailėk kartu praleistų metų, pagailėk geriau būsimų.
Atsakyti
Pabandysiu as tau padeti susiprasti kas vyksta cia... Sitas forumas yra auksciau tavo lygio, nes reta mergina cia susidetu su nusikalteliu. Niekas taves cia nesupras, nes ka darai yra zema. Tu tik prie savo vardo turi skaiciu 25, kuris nieko bendro neturi su subrendimu, nes elgiesi kaip 14m. vaikas kuris sako, kad kito zmogaus gyvenimo nemylesiu. Tu net nesuvoki, kad yra BLOGAI vokti! Tu manai, kad pasedejes uz grotu jis igaus proto, ne velnio taip nebus. Ateis laikas ir jis sesk uz grotu porai metu ir rasys tau laiskus prasydamas atsiusti pinigu, o tu tuo tarpu gyvensi viena pas tevus, svajosit apie plastikinius langus ir kaip vaikui nupirkti nauja poka sauskelniu, mat pasirodo jis visai neplanuotai per eilines isgertuves atsirado. Manai kitaip bus? Tai gerai, laki fantazija yra privalumas. Sakoma, kad alkoholis zudo kurybinguma, bet pas tave jo daug liko, juk tu sugebi pateisinti jo ejima i kaire. Kas tau cia dar neaisku?
Atsakyti
QUOTE(Nusivylusi>>> @ 2010 09 23, 22:16)
na cia daug visko rasyt reikia..per dvi temas galbut geriua.dbr jis sedes savaite kalejime,nes prisidirbo su teisem ir baudom...dar praeita pavasari siandien prisipazino,kad voge is parduotuves,ziurejom farus laida ir sako,man ir tas mentas antrankius uzdejas buvo.taj sakau ka prisidirbai,sako vogiau is parduotuves,bet tik bauda 100lt gavau.o as tada ji buvau palikus ta praeita pavasari...kaip atvest ji i prota..atrodo man geras kartasi toks buna skauda ranka dbr tai priziuri,esu isvalus pavargus nuo pykciu taj vaisiu pripirko,klausineja ar skauda galvyte...as tokai pasimetusi.


Taigi praeitoj temoj porinai, kad jis verslininkas ir pats savo darbuotojus turi. Vadovauja bigsmile.gif o dabar jau iš parduotuvių vagia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 10 15, 16:49)
Taigi praeitoj temoj porinai, kad jis verslininkas ir pats savo darbuotojus turi. Vadovauja  bigsmile.gif  o dabar jau iš parduotuvių vagia  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti