Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

Mano oda irgi sausa. Gal ne tokia, kaip kad tu aprasei, bet linkusi i sausuma, todel turiu nuolat drekinti, o tie gydomieji kremai sausina dar labiau. Sausina ir kosmetika su rugstimi.
Protingiausias sprendimas, jei nori gelbeti savo oda, kuo greiciau eiti pas rimta dermatologa.
Atsakyti
Na aš tris metus irgi turėjau tuos giluminius skausmingus spuogus ant smakro, po kelis vienu metu, be jokių pertraukų, tiesiog nuolatos buvo nors vienas. Bet nepuoliau pas daktarus, nes antibiotikų nenorėjau, o kaip pastebėjau tai dažniausiai ir išrašo. Tai tiesiog paskaičiau vieną dieną daugiau info ir pradėjau nuo mitybos, tai su ta diena kai nustojau vartoti pieno produktus ir saldumynus dingo visi guzai, iki šiol man tai kaip stebuklas, kaip ranka nuėmė viską, jau 9 mėn nevartoju ir viskas susitvarkė, tik liko dar randelių. Bioderma bandžiau naudot dar prieš mityba tvarkant tai nieko nepadėjo, tik vandenuką iki šiol naudoju. Ir šiaip dabar kai pasitvarkė nenaudoju nieko nuo spuogų nes tik suerzina odą. Tad manau verta kokį mėnesį pabandyt prisižiūrėti, bet reikia labai sąžiningai, nes man ir nuo sūrio kelių nekaltų gabaliukų iškildavo, tad jokių aj pabandysiu gal nieko neatsitiks jau nebūna pas mane, griežtai, bet užtat galiu į veidrodį žiūrėt ir verkti nesinori. Bet žinoma čia gal tik man toks variantas, bet jei jau neviltį ir pas daktarus eit nėra galimybės pabandyt nekainuoja smile.gif , Kaip nors išsigydisite, aš ir buvau visiškoj depresijoj dėl to, kompleksuota, ir tikėjaus na gal jau šitas guzas paskutinis, o gal jau tas paskutinis, bet niekada ir nebuvo to paskutinio, kol kažko nesiėmiau.
Atsakyti
Man buvo atradimas, kad pieno produktai gali tureti itakos spuogams blush2.gif kazkaip nezinojau sito.. Bet esu tikra, kad ju vartojimas (t.y nevartojimas) tikrai turi itakos mano veidukui smile.gif o svarbiausia, as taip megau tiek varske, tiek suri, surelius, ir net gryna piena! O ka jau kalbeti apie ledus... Dabar is pieno produktu belike slakelis pieno ryte i kava smile.gif tiesa, kartais sugiesiju su ledais biggrin.gif
Atsakyti
Mano istorija irgi ilga verysad.gif Paauglysteje nebere, tada studiju metais pradejo ir vienu metu buvau isivariusi toki uzdegima kad spuogas ejo ant spuogo. doh.gif tada kazkur paskaiciau apie octanisan prausikli, jis sustabde mano uzdegimus. tada atradau Biodermos kosmetika, emiau gerti Maca kuri sureguliavo hormonus, atsisakiau saldumynu, bandeliu,pieno. Situacija pagerejo. Bet ne iki galo. Siais metais ryzausi rugstiniams valymams. Ejau tris menesius kas 1-1.5 sav. Dar galejau pora pasidaryt bet taip atejo vasara, saule, gamtos. doh.gif Isvale man pilnai veido sonus,zandus,pasmakre. Uzgesino zidinius. Oda tapo skaistene,lygesne ir nepamainomai svaresne. Neprisimenu kada galejau eiti i parduotuve nemaskavusi savo spuogu pries tai doh.gif Dideliu giluminiu spuogu nebekyla. Maista sugriesiju, taciau jogurtu,sureliu,varskiu vis dar laaabai retai. Kava balinu soju grietinele smile.gif Berti paberia,juk veido oda tai nepasikeite,tik zenkliai maziau. Plius einu kas pora menesiu profilaktikai, naudoju rugstine kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 11 18, 19:18)
Na aš tris metus irgi turėjau tuos giluminius skausmingus spuogus ant smakro, po kelis vienu metu, be jokių pertraukų, tiesiog nuolatos buvo nors vienas. Bet nepuoliau pas daktarus, nes antibiotikų nenorėjau, o kaip pastebėjau tai dažniausiai ir išrašo. Tai tiesiog paskaičiau vieną dieną daugiau info ir pradėjau nuo mitybos, tai su ta diena kai nustojau vartoti pieno produktus ir saldumynus dingo visi guzai, iki šiol man tai kaip stebuklas, kaip ranka nuėmė viską, jau 9 mėn nevartoju ir viskas susitvarkė, tik liko dar randelių. Bioderma bandžiau naudot dar prieš mityba tvarkant tai nieko nepadėjo, tik vandenuką iki šiol naudoju. Ir šiaip dabar kai pasitvarkė nenaudoju nieko nuo spuogų nes tik suerzina odą. Tad manau verta kokį mėnesį pabandyt prisižiūrėti, bet reikia labai sąžiningai, nes man ir nuo sūrio kelių nekaltų gabaliukų iškildavo, tad jokių aj pabandysiu gal nieko neatsitiks jau nebūna pas mane, griežtai, bet užtat galiu į veidrodį žiūrėt ir verkti nesinori. Bet žinoma čia gal tik man toks variantas, bet jei jau neviltį ir pas daktarus eit nėra galimybės pabandyt nekainuoja  smile.gif , Kaip nors išsigydisite, aš ir buvau visiškoj depresijoj dėl to, kompleksuota, ir tikėjaus na gal jau šitas guzas paskutinis, o gal jau tas paskutinis, bet niekada ir nebuvo to paskutinio, kol kažko nesiėmiau.

Na man tai nera mityba nes nei varskes nei sureliu pas mus nera ir ju nevartoju, apart pieno kartais su sausiukais nes kavos negeriu,ir paprasta suri karts nuo karto.saldumynai Tik per pms , net ir cukraus I arbata nededu nuo mazumes tiesiog nemegstu saldumynu.jau mieliau pomidora su druska griauziu o ne agurka su medum;D va Tas ir yra kad tai nuo ginekologiniu bedu ir galvoju ar yra Taip dar kazkam ir ar galejo be KT susitvarkyt veida;( Na bent daktarai man sake kad del to pas dermatologa nebuvau. Nes Kai pradejau gerti KT viskas prasidejo ir .... verysad.gif mityba savo jau Taip pat nemazai laiko rupinuosi nenaudoju nei kepiniu,Na Tik kruopu negaliu atsisakyti;) naudoju daug darzoviu vaisiu,Taip kad nesamone;)
Atsakyti
As pastebejau kad jau kai giluminiai spuogai, tai ne veido priemones kaltos, o kazkoas is vidaus. Kas, vis dar aiskinuosi, mityboje liko tik darzoves,vaisiai ir mesa, daug daug vandens geriu, sportuoju. beje, nezinau ar kaltinti sporta, nes kakzaip sutapo kad kai pradejau sportuoti ziauriai isbere vidiniais, nrs tuo metu buvo ir labai stresinis laikotarpis. Hormonai tvarkoje(na bent jau tie keli paghrindiniai,kurie buna kad sutrinka del skydliaukes). Del sureguliuotos mitybos nes cholesterolis krinta, o spuogai niekur. aisku daug dar ka yra eiti tirtis, bet kad niekas nieko konkretaus nepasako. Metu pradzioje viskas buvo dinge kokiam pousmeciui, siejau su tuo kad pradejau gerti citrinos rugsti su vandenuku, bet kaip jie bvo praeje,taip ir uze4jo is niekur nieko smile.gif Ir rugstiniu pilingu keis kursus esi dariusius, bet po keliu menesiu vel pradeda berti. Ju kokiais geriamais ar tepamais antibiotikais isvis netikiu. Nuo benzoilio peroksido ziauriai akys tinsta, na o BHA atrodo nieko mano odai nedaro. Daugiau pagrindiinu mediagu kurios kovotu su acne lyg ir nezinau.
Dziugu merginos kad jums jie praeina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 20 lapkričio 2013 - 09:58
QUOTE(Emidora @ 2013 11 20, 08:54)
As pastebejau kad jau kai giluminiai spuogai, tai ne veido priemones kaltos, o kazkoas is vidaus. Kas, vis dar aiskinuosi, mityboje liko tik darzoves,vaisiai ir mesa, daug daug vandens geriu, sportuoju. beje, nezinau ar kaltinti sporta, nes kakzaip sutapo kad kai pradejau sportuoti ziauriai isbere vidiniais, nrs tuo metu buvo ir labai stresinis laikotarpis.  Hormonai tvarkoje(na bent jau tie keli paghrindiniai,kurie buna kad sutrinka del skydliaukes). Del sureguliuotos mitybos nes cholesterolis krinta, o spuogai niekur. aisku daug dar ka yra eiti tirtis, bet kad niekas nieko konkretaus nepasako. Metu pradzioje viskas buvo dinge kokiam pousmeciui, siejau su tuo kad pradejau gerti citrinos rugsti su vandenuku, bet kaip jie bvo praeje,taip ir uze4jo is niekur nieko  smile.gif Ir rugstiniu pilingu keis kursus esi dariusius, bet po keliu menesiu vel pradeda berti. Ju kokiais geriamais ar tepamais antibiotikais isvis netikiu. Nuo benzoilio peroksido ziauriai akys tinsta, na o BHA atrodo nieko mano odai nedaro. Daugiau pagrindiinu mediagu kurios kovotu su acne lyg ir nezinau.
Dziugu merginos kad jums jie praeina  4u.gif

labas 4u.gif zinok ir as netikejau antibijotikais, beeeet..... nu kadangi nuejus eilini syki pas dermatologe liepe rinktis tarp antibijotiku ir roa, tai pasirinkau antibijotikus, pirmam bandymui ir padejo 4u.gif 3sav geriau doxycylina, ir tepiausi duac geliu, vidiniu giluminiu spuogu neliko, atsiranda dabar paprasti spuogeliai, kuriuos dar vis "kankinu" duac`u... ir isitikinau dar viena dalyka, kad mane TIKRAI beria giluminiais nuo streso.... tik pabliaunu - pasinervuoju, 3 dienu begyje turiu grazuoliuka pupsanti... bet antibijjotikai tikrai padejo nuraminti ta acne bakterija 100%, gal reikejo juos ilgiau pagert, bet vaikai susirgo ir negalejau nubegt issirasyt pratesimo...
beje issityriau visus hormonus ir skydliauke viskas idealioj tvarkoj, vyrisko hormono irgi prie zemutines ribos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 21 lapkričio 2013 - 15:53
QUOTE(Davina @ 2013 11 21, 16:51)
labas  4u.gif  zinok ir as netikejau antibijotikais, beeeet..... nu kadangi nuejus eilini syki pas dermatologe liepe rinktis tarp antibijotiku ir roa, tai pasirinkau antibijotikus, pirmam bandymui ir padejo  4u.gif 3sav geriau doxycylina, ir tepiausi duac geliu, vidiniu giluminiu spuogu neliko, atsiranda dabar paprasti spuogeliai, kuriuos dar vis "kankinu" duac`u... ir isitikinau dar viena dalyka, kad mane TIKRAI beria giluminiais nuo streso.... tik pabliaunu - pasinervuoju, 3 dienu begyje turiu grazuoliuka pupsanti... bet antibijjotikai tikrai padejo nuraminti ta acne bakterija 100%, gal reikejo juos ilgiau pagert, bet vaikai susirgo ir negalejau nubegt issirasyt pratesimo...
beje issityriau visus hormonus ir skydliauke viskas idealioj tvarkoj, vyrisko hormono irgi prie zemutines ribos....

Antibiotikai padeda tik kol juos geri, paskiau viskas grizta. Pries 7 metus sugeriau 3 kursus, bet galiausiai situacija pablogejo, be pudros neiseidavau niekur.

Tyriausiai krauja, hormonus, viskas ok. Situacija pagerejo, kai truputi pakeiciau gyv buda ir poziuri.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2013 11 28, 22:05)
Antibiotikai padeda tik kol juos geri, paskiau viskas grizta. Pries 7 metus sugeriau 3 kursus, bet galiausiai situacija pablogejo, be pudros neiseidavau niekur.

Tyriausiai krauja, hormonus, viskas ok. Situacija pagerejo, kai truputi pakeiciau gyv buda ir poziuri.

as nenoriu gincytis, bet gal per trumpai geret, gal ne tuos antibijotikus, na juk daug variantu yra.... juk kai susergam plauciu uzdegimu irgi nesitikim kad tuo metu geriami antibijotikai mus pagydys nuo plauciu uzdegimu visam likusiam gyvenimui, lygiai taip pat vieni antibijotikai gali neuzmusti bakterijos iki galo, gali reikti pratesti kursa, gali reikti pakeisti rusi... lygiai taip pat acne bakterija manau tikrai yra imanoma uzmusti antibijotikai, bet tai nereiskia kad ji vel neatsinaujins. jokiu budu nesiulau visa likusi gyvenima gerti antibijotikus biggrin.gif bet jeigu jau ziauriai isisiauteja tie nelabieji, susvelninti situacija manau tikrai galima sugerti kazkoki kursa antibijotiku kuri siulo gydytojas. as vis dar tepu veida duac geliu, ir esu ziauriai patenkinta rezultatu, neisdygo nei vienas giluminis ant veido, randeliai irgi laaaaabai apsitvarke, ir net isejus i salti neatsiranda kruva melynu demiu ant veido.... vienu zodziu, paaugliam gal as ir nesiulyciau viso to kai selsta hormonai, bet mergaitem kuriom apie 30 manau pabandyti vertetu 4u.gif mirksiukas.gif LINKSMU ARTEJANCIU NAUJU METU BE SPUOGU!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiklausti. Turejau viena gilumini spuoga netoli nosies. Iskilo jis man pries metus kazkur, o pats gumbelis vis po oda issilaike, neiissivaiksciiojo bei vis atsinaujindavo doh.gif Neiskentusi nuejau pas dermataloge, kad ji man ta spuoga "istrauktu". Tiksliai nepasakysiu, ka ji naudojo, bet skaudejo labai kai atliko procedura. Uzsidejo sasas, jis nusilupo ir pamaciau, kad toj vietoj dabar palikus raudona demele, kuri net didesne nei pats spuogas buvo. Esu sviesiaode, todel ta raudona deme tiesiog sviecia. Jau geriau tas giluminis spuogelis buvo, kuris nebuvo toks ryskus, tik iskiles. Kaip manot ar pranyks man ta deme verysad.gif praejo kazkur 3 savaites cry.gif patikekit atrodo baisiai
Atsakyti
sveikos,ir as vis kankinuosi su tais spuogais giluminiais,man tik per menesines jie dingsta,gal zinot kodel? 7 diena pas dermatologe eisiu,nes nebegaliu,gal priezasti ras kame reikalas,as pieno isvis nevalgau,tik sokolada kemsu,juoda,bet kai be jo du menesius bandziau pragyvent vis tiek bere,gal hormonai ? dar stresas,vis pasinervuoti tenka,ir rankas tokiom raudonom demem sausom ismusa,ir kazkodel butent ziema vis,nors tepu ir kremais tas rankas,bet nieko,tai va,kiek klausimu man
Atsakyti
va daba kai pamasciau,tai gali buti kad piena as suvartoju ne grynu budu onpvz,farsa su makaronais kai darau tai troskinu mesa piene,vat,kiausiniene valgau kiausinius su pienu plaktus,vakar surio suvalgiau ir sian spuogu atsirado daugiau biski,i balandelius kai troskinu,ir ipilu daug pieno ,tai vaaciu,davet minti,kad nuo pieno taip gali buti,nes net nebuciau itarus
Atsakyti