Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

Man dygo taip pat kaip enura nupasakojo, po kelis šalia, visas smakras skaudėdavo net isižiot nemalonu būdavo, 3 metus kankinaus su jais, pradėjau naudoti Biodermos AI, tai 2 savaitės nebuvo nei vieno giluminio, kas buvo stebuklas, o bet tačiau, dabar jau mėnuo kaip naudoju ir sėdžiu su porele vos ne toje pačioje vietoje įsitaisiųsių ant smakro ir vengiu net į parduotuvę išeiti, turbūt be spec pagalbos neapseisiu, nors ir taip nemėgstu eit pas kažką ir dar rodyt šitus grožius...
Atsakyti
Sveikos. Turiu problemėlę: prieš kelias dienas ant vienos veido pusės iškilo daug mažų spuogėlių, jų realiai nesimato, tik jaučiasi. Pūlinukų kol kas nėra, bet kasytis norisi, o ir išnykti dar nesiruošia. Gal yra kuriai taip nutikę? Kaip pašalinti? smile.gif
Atsakyti
Mane taip pat kamavo skaidūs giluminiai spuogai. Naudojau įvairias priemones, bet nepadėjo. Tada išbandžiau giluminį odos valymą rūgštiniais preparatais "ODA". Na ir kosmetologė parekomendavo "ODA" rūgštinį 7proc. veido prausiklį. Prausiuosi juo jau trečias mėnuo, ir kol kas, tfu tfu tfu, netuėjau nei vieno "skaudulio".
Nusipraususi veidą patepu Bioderma Global kremu. Man jis superinė priemonė nuo spuogų thumbup.gif
Atsakyti
Mane nuo giluminių brudų išgelbėjo antibakterinis prausiklis Octenisan. Netyčia užmačiau čia, SM, vienos narės postą apie jį ir tikrai dabar į nieką jo nekeisiu. Naudoju apie mėnesį, oda pasikeitė neatpažįstamai.
Atsakyti
As susitvarkiau veida su Omnilux ir tikrai galiu paskayti, ka esu isbandziusi, vien susitvarkyti mityba tikrai nepades. Man kosmetologe parekomendavo Era Esthetic klinika, kad ten labai gera paslaugu kokybe. Tikrai tuo isitikinau, ten jau antra problema issisprendziau, dabar tik pries menesines islenda vienas kitas spuogelis, bet man taip ir sake, kad cia jau neisvengiamai. As ten pravaiksciojau menesi, po to dar 3 menesius gerejo bukle, nueidavau ten pas kosmetologe, bet jau dabar ryskiai skiriasi kaip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leticia: 28 rugpjūčio 2013 - 20:47
Sveikos, as Taip pat rasau su tokia beda!!! Tik pas mane zinau nuo ko;( niekad net pauglysteje nekankino spuogai, aisku vienas kitas buvo...bet pries pora metu turejau ginekologine operacija veliau turejau gerti KT .... Stai liudnos istorijos pradzia prasidejo nuo keliu giluminiu spuogeliu...nustojau gerti KT pries metus ,pradejau gerti nakvisu alieju nes jau nebegalejau tverti, pagerejimas buvo,bet, turejau padaryti pertrauka po jos vel pradejau gerti nakvisu alieju, bet mano smakras apatine skruostu dalis vien gumbai ir didziules demes ir sasai!!! Daugiau niekur! Planuojam vestuves,atrodo metai jau tokie kad tu spuogu jau but negali but...bet kas baisiausia apime depresija,nesinori net I gatve iseiti,bet gerai kad oras palankus ir galima salika apsiviniot!! Bandziau ir tepalus ir valiklius ir kaukes ir naminius tepaliukus nieko!!! Vienas pamelias guzas jau daugiau kaip menesis!! Daktare liepe gerti KT ale Tik tai pades bet nenoriu nes planuose maziukas... verysad.gif net neprasau, o maldauju pagelbekit kasnors nes tikrai isprotesiu verysad.gif
Atsakyti
su tais spuogais yra taip:kol bus zidiniai tos bere,beria ir bers. Man nustojo kilti giluminiai kai isejau rugstiniu valymu kursa, kosmetologe isvale ir uzgesino zidinius.
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 11 17, 01:35)
Sveikos, as Taip pat rasau su tokia beda!!! Tik pas mane zinau nuo ko;( niekad net pauglysteje nekankino spuogai, aisku vienas kitas buvo...bet pries pora metu turejau ginekologine operacija veliau turejau gerti KT .... Stai liudnos istorijos pradzia prasidejo nuo keliu giluminiu spuogeliu...nustojau gerti KT pries metus ,pradejau gerti nakvisu alieju nes jau nebegalejau tverti, pagerejimas buvo,bet, turejau padaryti pertrauka po jos vel pradejau gerti nakvisu alieju, bet mano smakras apatine skruostu dalis vien gumbai ir didziules demes ir sasai!!! Daugiau niekur! Planuojam vestuves,atrodo metai jau  tokie kad tu spuogu jau but negali but...bet kas baisiausia apime depresija,nesinori net I gatve iseiti,bet gerai kad oras palankus ir galima salika apsiviniot!! Bandziau ir tepalus ir valiklius ir kaukes ir naminius tepaliukus nieko!!! Vienas pamelias guzas jau daugiau kaip menesis!! Daktare liepe gerti KT ale Tik tai pades bet nenoriu nes planuose maziukas... verysad.gif net neprasau, o maldauju pagelbekit kasnors nes tikrai isprotesiu verysad.gif

Forumas tikrai nepades, is patirties sakau 4u.gif Registruokites pas dermatologa, pades susitvarkyti su tokiom bedom. Juk yra rugstiniai valymai ir t.t
Atsakyti
Tas ir yra kad ne lt siuo metu gyvenam galvoju gal kokiu priemoniu tam
Palengvint net nezinau. O tie valymai Kai su rugštim uztepa ir oda atsinaujina? Vasara galima daryti? Gal Kaune turit kontaktus? As pries metus ieskojau bet ju buvo tiek daug negalejau issirinkt, poto isvykom Taip ir liko;(
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 11 17, 21:13)
Palengvint net nezinau. O tie valymai Kai su rugštim uztepa ir oda atsinaujina? Vasara galima daryti? Gal Kaune turit kontaktus? As pries metus ieskojau bet ju buvo tiek daug negalejau issirinkt, poto isvykom Taip ir liko;(

dariausi as tokius rugstinius valymus pora kartu...man tai jie tikrai nieko nepadejo...kaip mete tais spuogais taip ir mete. kol neapsikentus nuejau pas dermatologa, jis israse man receptini vaista-krema (su antibiotikais) jis aisku baisiai brangus (apie 50 lt maza tutelyte) bet liepe tepti tik tuos spuogus o ne visa veida nes vaistai stiprus ir jie man padejo. patepi kokias 3-4 dienas ir vsio dingsta spuogai...aisku profilaktikai kasdien liepe naudoti Biodermos veido prausikli riebiai odai...nu is dabar tfu tfu tfu kaip ir jau normaliau atrodau...
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2013 11 18, 09:40)
dariausi as tokius rugstinius valymus pora kartu...man tai jie tikrai nieko nepadejo...kaip mete tais spuogais taip ir mete. kol neapsikentus nuejau pas dermatologa, jis israse man receptini vaista-krema (su antibiotikais) jis aisku baisiai brangus (apie 50 lt maza tutelyte) bet liepe tepti tik tuos spuogus o ne visa veida nes vaistai stiprus ir jie man padejo. patepi kokias 3-4 dienas ir vsio dingsta spuogai...aisku profilaktikai kasdien liepe naudoti Biodermos veido prausikli riebiai odai...nu is dabar tfu tfu tfu kaip ir jau normaliau atrodau...

jeigu reikia kainos kiek kainuoja toks veido valymas rugstimis - tai pas mus vilniuje jo kaina 60 lt
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 11 17, 20:13)

Sveika. Matau, kad tave jau visai neviltis apemusi... Puikiai zinau ta jausma, bet galiu pasakyti - viskas sutvarkoma, tik reikia dauuug kantrybes ir, deja, kazkiek pinigiuku 4u.gif
Papasakosiu, kas buvo man ir kaip pavyko susitvarkyti.
Pauglysteje spuogu problemos visai neturejau. Taciau studiju metais pradejo kilti giluminiai - ant smakro, prie nosies.. Tada dermatologe israse antibiotiku ir ivairiu tepalu, kremu.. Tam kartu kazkiek susitvarke, bet pavieniai "bumbulai" vis dar vargino, nors visada naudojau spuoguotai odai skirtus kremus, prausiklius (daugiausiai is eucerin). Gal ir buciau taip toliau gyvenusi, bet pries gerus metus ar pusantru situacija gerokai pablogejo - ant smakro nuolat budavo po kelis giluminius spuogus, pasmakreje - daug smulkiu spuogeliu ir dar po kelis giluminius.. Lygiai pries metus emiausi priemoniu. Rezultatas - bent jau sia minute neturiu ne vieno baisulio, nebera ir tu smulkiu spuogiuku. Kova dar nebaigta, bet bent jau ipusejau mirksiukas.gif
Stai ka as dariau:
- atgulejau kursa po omnilux lempomis. Kursas - 8 kartai, kaina po 120 lt. Rezultatas - didzioji dalis giluminiu lyg ir isnyko, taciau karts nuo karto vis tiek islysdavo ant smakro, o pasmakre ir toliau vargino.
- naudojau biodermos kremus. Isbandziau tikrai daug, dabar pasilikau tik viena - nakciai - kuris patiko labiausiai - t.y seruma (jis kazkiek sausina oda, tad ant jo po kokiu 20 min uztepu maitinanti ar drekinanti kremuka), taip pat biodermos prausiklis, valiklis..
- problemines vietas (t.y smakra ir pasmakre) karta per diena (dazniausiai vakare) pavalau su salicilo rugstimi
- mechaninis veido valymas!!! Dabar darau juos reguliariai. Manau, tai vienas is svarbiausiu gydymo elementu.
- stengiuosi vengti saldumynu, stipriai sumazinau pieno produktu

Tiesa, dariausi ir pora rugstiniu pilingu (berods taip vadinasi), bet po dvieju kartu jokio pokycio nepastebejau ir uzmeciau. Bet manau, kad pradesiu is naujo ir pasidarysiu visa kursa - bus profilaktika pries spuogus, o ir siaip veido oda pagrazeja..

Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane kas dar yra keista kad Mano veido oda begalo sausa, as po prausiklio visada turiu krema tepti eucerina naudoju. Po toniko kuris su rugštim bet be alkoholio turiu eiti veida nusiplauti nes tuoi pat visas supleiskanoja... As net nemoku papasakot kaip Veidas po visu kaukiu atrodo!! Tai buvo laikas kaip aliejum kokoso ar avokadu ir pan. Tepdavau veida ir poto karsta ranksluosti ant veido . Oda pati atsigauna inkstirai digsta kuriu net neturiu siuo metu bet tu baisuokliu niekaip neveikia.... g.gif o nakciai dabar paprasta acnofan kremuka uztepu nes kito neturiu;( turejau skirta probliamiskai odai bet begalo sausindavo tai negalejau net naudot.reiks gal pabandyt Kai grysiu I lt su ta rugštim ar lempas, bet skaiciau irgi nemazai forumu tai daug kam nepadejo tai labai Tas krato kad pinigai bus I bala...
Atsakyti