Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(rennate @ 2011 05 15, 16:17)
As nusipirkau Boro plius kremuka, nekainuoja ne 3lt. bet poveikis matomas net po dienos.

gerai, kad padeda.. man visiškai jokio poveikio sad.gif
Atsakyti
man jis irgi absoliuciai nepadejo
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 15, 20:10)
kur pirkote? ir gal galite nuoroda imest? kiek ieskau - visur jie nuo 4 iki 6 litu, tai gal ne tie  g.gif

As pirkau klaipedoje assorti.lt parduotuveje, buvo dvieju rusiu, violetiniam ir zaliam ipakavime po 25ml. 2,89lt.
Pabandykite ju int.psl. paieskoti palyginimui, nes as pirkau pirma kart, nelabai zinau ar tie patys.
Atsakyti
Dar pradejau gelezi gerti, esu girdejusi, kad beria, kai truksta gelezies, tai gal ir tepaliukas ir gelezies tabletes turi itakos g.gif
Atsakyti
zmones padėkit! Turiu ausyje skausminga gilumini spuoga. Spaus negaliu nes esu labai jau tokia jautri. Tik pradedu spaust atrodo apsivemsiu, o šlikštyne vis giliau eina.. Ką daryti patarkit! Pas gydytoja eiti nenoriu o ir šeip 1karta toki drauga turiu. tepu ir alijošium, peroksidu bet nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Geltona96 @ 2011 06 11, 12:01)
zmones padėkit! Turiu ausyje skausminga gilumini spuoga. Spaus negaliu nes esu labai jau tokia jautri. Tik pradedu spaust atrodo apsivemsiu, o šlikštyne vis giliau eina.. Ką daryti patarkit! Pas gydytoja eiti nenoriu o ir šeip 1karta toki drauga turiu.  tepu ir alijošium, peroksidu bet nepadeda

siulau nieko nedaryti. man taip ne karta yra buve. tiesiog nelieskite, kad nejautrint tos vietos ir laukit kol praeis. paprastai man praeina per savaite kazkur.
Atsakyti
svarbiausia tu spuogeliu neliesti
Atsakyti
Mano kosmetologe pasake, kad giluminiai spuogai yra odos liga, o ne siaip uzsikimsusios poros, ir tokiu atveju reiketu kreiptis i dermatologus.. man su sia problema padejo gydytojos dermatologes israsytas Metronidozolio gelis 1%, kuri tepiau rytais vietoj kremo, o vakarais terliojausi su tokiu nekaip kvepianciu ir viska aplink tepanciu plakiniu is ichtiolo, cinko ir dar kazko, bet rezultatai yra akivaizdus, po 3 menesiu gydymo, oda atrodo labai grazi, ir jei islenda koks mazytis spuogiukas, tai jis nera skausmingas giluminis ax.gif
Atsakyti

Mano asmeninė patirtis rodo, kad dažniausiai spuogų atsiradimą lemia netinkama mityba, alkoholio vartojimas, skysčių (konkrečiai vandens) trūkumas, hormonų pusiausvyros sutrikimai, nuovargis bei stresas ir jokios stebuklingos priemonės čia nepagelbės schmoll.gif nebent tai būtų nuolatinė ir kasdienė bėda, kas jau byloja apie alergines reakcijas, erkutes ir pan. Gaila tik, kad ne visi dermatologai išmano ką daro, nes teko ne kartą iš jų kabinetų išeiti tiesiog su "Akne BP5" losjono receptu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 10 11, 00:21)
nebent tai būtų nuolatinė ir kasdienė bėda, kas jau byloja apie alergines reakcijas, erkutes ir pan.  Gaila tik, kad ne visi dermatologai išmano ką daro, nes teko ne kartą iš jų kabinetų išeiti tiesiog su "Akne BP5" losjono receptu  doh.gif

O ko galima būtų pas dermatologa prašyti g.gif na kad padarytų kokius tyrimus dėl hormonų ar dėl erkutės? Ar dėl to kažkur kitur reikia kreipris?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2012 10 23, 12:56)
O ko galima būtų pas dermatologa prašyti  g.gif na kad padarytų kokius tyrimus dėl hormonų ar dėl erkutės? Ar dėl to kažkur kitur reikia kreipris?

Manau, hormonu tyrimu paskyrimo galima ir dermatologo prasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 spalio 2012 - 18:17
Pastoviu problemu su spuogais neturejau, tik retkaciais iskildavo vienas kitas. Bet va paskutiniu metu nezinau kas buvo atsitike pradejo ant smakro labai kilt skausmingi spuogai, iskart bent keli arba vienas po kito, dar taip nebuvo buve, net paauglystej doh.gif pradejau tepti Biodermos Al kremuku nuo spuogu, tai tfu tfu tfu jau menuo ner naujo ne vieno ir senesniu zymes isnyko. Nezinau ar kremo deka ar savaime cia susitvarke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 02 sausio 2013 - 00:30