Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

QUOTE(Eleina @ 2011 05 09, 09:29)
o ka toks misinys duoda? kaip ji tept? uztepus tiesiog leist susigert ar uzklijuot kuo? smile.gif

man toks misiny ssiaubingai poras uzkimso,tikrai nerekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Gerai spuoguotai odai dar padeda putino uogos, bet jų šiuo metu nebent pas kokią bobulytę reiktų ieškoti. Aš nakčiai ir jei būnu namie per dieną ištepu visą veidą, tai man ir mažina uždegimą ir lyg šviesina dėmes, mažina randelius
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 05 09, 09:10)
Dar yra vienas naminis budas, efektyvus, bet tinka tik toms, kas nealergiskas medui ir pas ka nera arti kapiliaru, taigi 3 sauksteliai medaus sumaisom su sauksteliu cinamono ir uzsitepam ant spuogu nakciai, ryte spuogo neturetu buti arba bus labai sumazejes  4u.gif

O ka medus gali padaryti kapiliarams? Nes pas mane jie arti odos. Raudona atsikelciau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 05 10, 10:12)
O ka medus gali padaryti kapiliarams? Nes pas mane jie arti odos. Raudona atsikelciau ?  blush2.gif

Butent verysad.gif labai gali isryskinti, todel pries bet kokius eksperimentus su medum reikia labai atsargiai 4u.gif
Atsakyti
Vakar dukra lankėsi pas gydytoją N. Grušauską (Ąžuolyno sveikatos centre). Sakė, kaip žmogus, paliko labai gerą įspūdį, o koks įspūdis bus kaip apie mediką, paaiškės po gydymo smile.gif .Klausinėjo apie persirgtas ligas, apie giminaičių spuoguotumą. Išklausinėjęs apie moteriškas ligas, nusistebėjo, kodėl gydytoja neišrašė kontraceptinių tablečių, nes akivaizdu, kad sutrikusi hormonų pusiausvyra.
Išrašė dvejus vaistus: Fucidin H tepaliuką ir losjoną nuo spuogų, kurį gamino vietinėje vaistinėje.
Dėl lankymosi pas kosmetologą, pasakė taip "kol neišspręsta problema, veido valymas pas kosmetologą prilygsta surūdijusio automobilio dažymui - atrodo gražu, o po kiek laiko rūdys vėl išlenda".
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 05 13, 08:10)

Dėl lankymosi pas kosmetologą, pasakė taip "kol neišspręsta problema, veido valymas pas kosmetologą prilygsta surūdijusio automobilio dažymui - atrodo gražu, o po kiek laiko rūdys vėl išlenda".

Super pasake thumbup.gif , labai geras gydytojas, tikiuosi jusu dukrytei pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 05 13, 09:10)
Vakar dukra lankėsi pas gydytoją  N. Grušauską (Ąžuolyno sveikatos centre). Sakė, kaip žmogus, paliko labai gerą įspūdį, o koks įspūdis bus kaip apie mediką, paaiškės po gydymo  smile.gif .Klausinėjo apie persirgtas ligas, apie giminaičių spuoguotumą. Išklausinėjęs apie moteriškas ligas, nusistebėjo, kodėl gydytoja neišrašė kontraceptinių tablečių, nes akivaizdu, kad sutrikusi hormonų pusiausvyra.
Išrašė dvejus vaistus: Fucidin H tepaliuką ir losjoną nuo spuogų, kurį gamino vietinėje vaistinėje.

o va cia tai jau nieko gero toks pasakymas doh.gif nepadarius hormonu tyrimo, tik ISKLAUSINEJES, joks gydytojas negali daryt isvadu. ir tuo labiau - stebetis kolegos darbu. kontraceptikai beje nera tokie nekalti, kad juos rasyt reikia nereikia.. Kazin ar as dar eiciau pas toki gydytoja, kuris leidzia sau taip kalbet. ka jau sakyt, kad jis be to dar taip ir galvoja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 13 gegužės 2011 - 12:46
QUOTE(Eleina @ 2011 05 13, 12:44)
o va cia tai jau nieko gero toks pasakymas  doh.gif nepadarius hormonu tyrimo, tik ISKLAUSINEJES, joks gydytojas negali daryt isvadu. ir tuo labiau - stebetis kolegos darbu. kontraceptikai beje nera tokie nekalti, kad juos rasyt reikia nereikia.. Kazin ar as dar eiciau pas toki gydytoja, kuris leidzia sau taip kalbet. ka jau sakyt, kad jis be to dar taip ir galvoja  schmoll.gif

as taine vienam atsiliepime jau pastebejau kad sitas gydytojas labaimegsta kist tuos kontraceptikus g.gif
Atsakyti
Na, jis "neišrašinėjo" kontraceptikų. Beje, anksčiau dukra lankėsi pas kitą ginekologę kuri kontraceptines tabletytes buvo išrašiusi ir, tikrai, problemų buvo mažiau (čia kalbant ir apie moteriškas problemas). Apie šio gydytojo dermatologo kompetenciją spręsiu tik po gydymo.
Atsakyti
As nusipirkau Boro plius kremuka, nekainuoja ne 3lt. bet poveikis matomas net po dienos.
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2011 05 15, 16:17)
As nusipirkau Boro plius kremuka, nekainuoja ne 3lt. bet poveikis matomas net po dienos.

kur pirkote? ir gal galite nuoroda imest? kiek ieskau - visur jie nuo 4 iki 6 litu, tai gal ne tie g.gif
Atsakyti
Turiu probleminę, riebią odą, kuri linkusi į spuogus, riebų blizgesį, bet pradėjus naudoti Algodermia PH 4,8 kremuką viskas susitvarkė, veido oda tapo elastingesnė, minkštesnė, švelnesnė, dingo riebus blizgesys. Vėliau dar įsigyjau Algodermia Oily skin kremą riebiai odai, kurį dabar naudoju tiek žiemą, tiek vasarą. Išbandžiau nemažai įvairiausių kremų, bet tik ši kosmetika padėjo išspręsti visas mano odos problemas, ji - man tikrai geriausia.
Atsakyti