Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmingi giluminiai spuogai

mes per anksti apsidziaugeme.priprato oda prie tu visu vaistu ir vel viskas is naujo. as jau nebezinau kas ce gali padeti. efektas laikinas. gal reiktu valytis organizma kazkaip,nes jau nebezinau . sad.gif g.gif
Atsakyti
Labas. As neturiu problemos dideles su spuogais, bet kartais iskyla koks bjaurybe. Nieko tokio, jei pradedanti dygti patepciau spiritu? Cia nekenksmingas metodas?
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 28, 23:23)
o ar kas esat bandzius Tormentile tepaliuka su ichtiolu ?nes man pasiule kosmetologe nusipirkt sake gerai giluminius spuogus iskelia i pavirsiu ir uzgydo ax.gif

nelabai padejo tas tepaliukas.. gal siek tiek skausma sumazindavo pulingu spuogu dygimo ir greiciau ji i pavirsiu iskeldavo.. pirma sunaudota tubele dave daugiau rezultato nei antra. tik tiek, kad jis labai smirda doh.gif kaip mano draugas savo, mano masina taip mazutu netrenkia kaip tu biggrin.gif bet kai pasakydavau, akd cia viskas del grozio, tai nurimdavo (iki kito karto) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(as-madam @ 2011 05 05, 21:57)
Gydytojai raso, kad butu greitas efektas. Siaip spiritas nieko gero. Nors oda ir riebi, bet dazniausiai buna dehidratuota- issausejusi. Kai tai reiskia. Kad, dar labiau ja issausinsit spirito pagalba, o po to ir bakterijos metasi ir spuogeliai susidaro. O tepalas bus greiciausiai su antibiotikais.... Pabandykit ""Baltojo Baltijos Aukso"" mineralus panaudoti. Uztenka kas ryta su ta kosele (saujoj sumaisyt mineralus su vandeniu) pasiprausti. Susitvarko problema per pora savaiciu. Isbandytas reikalas.

su spirituku kai spuogus dziovini, jei visa veida tepi tai BUTINA oda drekinti
Papildyta:
QUOTE(IImona @ 2011 04 13, 15:47)
Man tai geriausia priemoniu nuo tokiu giluminiu - duac. Isitikinau tai 100%.  Vakar nusipirkau vel, nakciai pasitepiau problemines vietas ir snd grazi  smile.gif Lapkricio men pabaigus buvau duac, vis nuo to laiko tempiau guma, kad apsieit be antibiotiko, bet nu niekaip. Rezultatas matosi snd akivaizdus po nakties

reikia oda gydyti, o ne antibiotikus po nezinia kiek laiko tepti ant odos.
Atsakyti
Papildyta:
[/quote]

Tai patakit, kaip kitaip gydyti odą, jei vienintelis padedantis dalykas yra antibiotikai?? iš vidaus? vistiek reiktų vaistus gerti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele.margarita: 05 gegužės 2011 - 21:56
QUOTE(zigri @ 2011 05 05, 21:32)

na man tai pati dermatologė prirašė antibiotikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 05 06, 09:18)
na man tai pati dermatologė prirašė antibiotikų  g.gif

man taip pat. ir man irgi butu idomu suzinot, kaip reikia oda gydyt ax.gif gal zigri parasys koki stebuklinga buda 4u.gif
Atsakyti
[quote=izabele.margarita,2011 05 05, 22:55]
Papildyta:
[/quote]

Tai patakit, kaip kitaip gydyti odą, jei vienintelis padedantis dalykas yra antibiotikai?? iš vidaus? vistiek reiktų vaistus gerti..
[/quote]
Jei spuogai ne hormoninio pobūdžio, tai didelė tikimybė, kad nuo skrandžio, tulžies ir pan. Žiūrint, kurioje vietoje daugiausiai beria. Jau rašiau vienoje temoje, nenoriu brukt be reikalo, bet nueikite pas homeopatą, bent vidų gydykite švelniai, o pas kosmetologę galite daryti valymus, kaukes ir pan. Nors aš pati nieko nedariau, tik vartoju gyd.paskirtus vaistus, laikiausi spec. "dietos", plaunu veidą arbatėlėm, dedu nat.kaukes, kuo mažiau kosmetikos ir nuo sausio mėn.išsigydžiau beveik odą, nebekyla skauduliai, nebent ko užvalgau draudžiamo.
Tokie spuogai sukeliami stafilokoko, kuris maitinamas dar labiau iš vidaus:cukrus, riebūs pieno produktai, alkoholis ir pan. Antibiotikai tikrai gydo stafilokoką, bet kas iš to, jei jūs negydot priežasties, tik pasekmes. Vėl ir vėl atsinaujins,o tada tas bjaurybė įgaus "imunitetą" antibiotikams, gersit dar stipresnius ir taip užburtas ratas.
Beliko tik dėmės, kurios ir taip nyksta. O galiu pasakyti atrodžiau siaubingai. Net žmonės kai kurie, norėdami "paguosti" sakydavo: - taip, turi gydytis vaikeli, nesmagu kai taip baisiai atrodai.
O nieko man netrūksta, graži, jauna, tik vat kompleksas didžiausias-veidas.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 05 06, 10:53)
Jei spuogai ne hormoninio pobūdžio, tai didelė tikimybė, kad nuo skrandžio, tulžies ir pan. Žiūrint, kurioje vietoje daugiausiai beria. Jau rašiau vienoje temoje, nenoriu brukt be reikalo, bet nueikite pas homeopatą, bent vidų gydykite švelniai, o pas kosmetologę galite daryti valymus, kaukes ir pan. Nors aš pati nieko nedariau, tik vartoju gyd.paskirtus vaistus, laikiausi spec. "dietos", plaunu veidą arbatėlėm, dedu nat.kaukes, kuo mažiau kosmetikos ir nuo sausio mėn.išsigydžiau beveik odą, nebekyla skauduliai, nebent ko užvalgau draudžiamo.
Tokie spuogai sukeliami stafilokoko, kuris maitinamas dar labiau iš vidaus:cukrus, riebūs pieno produktai, alkoholis ir pan. Antibiotikai tikrai gydo stafilokoką, bet kas iš to, jei jūs negydot priežasties, tik pasekmes. Vėl ir vėl atsinaujins,o tada tas bjaurybė įgaus "imunitetą" antibiotikams, gersit dar stipresnius ir taip užburtas ratas.
Beliko tik dėmės, kurios ir taip nyksta. O galiu pasakyti atrodžiau siaubingai. Net žmonės kai kurie, norėdami "paguosti" sakydavo: - taip, turi gydytis vaikeli, nesmagu kai taip baisiai atrodai.
O nieko man netrūksta, graži, jauna, tik vat kompleksas didžiausias-veidas.

man atrodo, jus cia kazka ne taip susaket. pirma sakot, kad spuogus sukelia stafilokokas (beje, tikrai ne visais atvejais, mazuma tik wink.gif, tada sakot, kad antibiotikai gydo stafilokoka. iskart po to rasot, kad kas is to, nes gydoma ne priezastis, o pasekme doh.gif tai jei spuogus sukelia stafilokokas, o gydo stafilokoka, tai ir gydo priezastis, o ne pasekme. Pasekme juk - spuogai. o priezastis - stafilokokas (anot jusu). ar atvirksciai? itariu kazka ne taip norejot pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 06 gegužės 2011 - 13:45
QUOTE(Eleina @ 2011 05 06, 14:44)
man atrodo, jus cia kazka ne taip susaket. pirma sakot, kad spuogus sukelia stafilokokas (beje, tikrai ne visais atvejais, mazuma tik wink.gif, tada sakot, kad antibiotikai gydo stafilokoka. iskart po to rasot, kad kas is to, nes gydoma ne priezastis, o pasekme  doh.gif tai jei spuogus sukelia stafilokokas, o gydo stafilokoka, tai ir gydo priezastis, o ne pasekme. Pasekme juk - spuogai. o priezastis - stafilokokas (anot jusu). ar atvirksciai? itariu kazka ne taip norejot pasakyt  4u.gif

Višta doh.gif norėjau parašyti apie tepamus antibiotikus, kai tepamas spuogas, nuslopinamas uždegimas, bet po kurio laiko iškyla iš naujo, nes priežastis tarkim skrandis, kaip mano atveju, o parašiau kaip apie geriamus.
Tepant gydomas tik veidas, pasekmė, kosmetinis defektas, bet ne priežastis, dėl kurios nustojus tepti vaistus vėl pradės kilti skauduliai.
Atsiprašau, už painiavą mintyse, magistrinį rašau, tai žmonių kalbos nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 06 gegužės 2011 - 14:21
Sveikos mielos damos, prieš kelis mėnesius ir aš turėjau tokių problemų dėl tokių spuogų ant veido, maža to kad kiekvieną rytą jų vis daugėdavo, bet dar ir buvusių spuogų vietoje likdavo randai kurių niekaip neišeidavo užgydyti, nepadėdavo net vasarinė saulė.
ir žinot kas man padėjo? vanduo!!!
retai rašau į šiuos forumus, bet kai žinau kiek pačiai teko iškęsti dėl tų spuogų, negaliu nepasidalinti savo patirtimi.
nemanau, kad visom padės šis mano būdas, bet gal bent keletui padės kurios supras kad per dieną suvartoja per mažai skysčių (vandens, ne kavos, arbatos ar limonadų).
pasiskaitykite internete vandens gėrimo taisykles.
manęs klausia ką tu darai, kad akyse oda gražėja? o aš žinau kad savo gyvenime pakeičiau tik vieną dalyką - iš naujo atradau vandenį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Sėkmės!!!
Atsakyti
Dar yra vienas naminis budas, efektyvus, bet tinka tik toms, kas nealergiskas medui ir pas ka nera arti kapiliaru, taigi 3 sauksteliai medaus sumaisom su sauksteliu cinamono ir uzsitepam ant spuogu nakciai, ryte spuogo neturetu buti arba bus labai sumazejes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 05 09, 10:10)
Dar yra vienas naminis budas, efektyvus, bet tinka tik toms, kas nealergiskas medui ir pas ka nera arti kapiliaru, taigi 3 sauksteliai medaus sumaisom su sauksteliu cinamono ir uzsitepam ant spuogu nakciai, ryte spuogo neturetu buti arba bus labai sumazejes  4u.gif

o ka toks misinys duoda? kaip ji tept? uztepus tiesiog leist susigert ar uzklijuot kuo? smile.gif
Atsakyti