Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

QUOTE(dominyka3 @ 2011 07 01, 15:11)
Sveika,dabar nebeatsimenu iki kada tiksliai reikia parasyti ta prasyma,tarkim iki birzelio 1d. turi dar karta parasyti,kaip ir patvirtinti,kad tikrai norit lankyti darzeli nuo rugsejo 1d. ( nors ten paskui paskirsto kas nuo kada prades eiti,nes ne visi is karto) nezinant ar pakliusit ar ne

musu prasymai seniai parasyti irnesakyk.gif tik is to naudos jokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaki @ 2011 07 01, 14:43)
Labas,
Tik dabar prie temos prisijungiau smile.gif Mes irgi iš Viščiukų grupės, tik vasarą atostogaujam  ax.gif

Kaip smagu thumbup.gif O reikia koki rasta rasyti kazkoki vasarai, kad nevedam? Remontai pas juos..
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 07 01, 15:47)
musu prasymai seniai parasyti irnesakyk.gif tik is to naudos jokios schmoll.gif
tai pirmiausiai rasai,kad nori vesti,o paskui ,kad tikrai dar nori vesti - sviestas sviestuotas biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 07 01, 16:11)
Kaip smagu thumbup.gif O reikia koki rasta rasyti kazkoki vasarai, kad nevedam? Remontai pas juos..
reiketu aukletojai pasakyti,kad atostogausit ir nevesit ( nuo birzelio 1d. iki rugsejo 1d. jei vaikas neateina zymi A raide ,nesvarbu ar serga ar atostogauja ) tik nepamirskit susimoketi 50lt.i men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 07 01, 16:41)
tai pirmiausiai rasai,kad nori vesti,o paskui ,kad tikrai dar nori vesti - sviestas sviestuotas biggrin.gif
reiketu aukletojai pasakyti,kad atostogausit ir nevesit ( nuo birzelio 1d. iki rugsejo 1d. jei vaikas neateina zymi A raide ,nesvarbu ar serga ar atostogauja ) tik nepamirskit susimoketi 50lt.i men. biggrin.gif

mes jau 3-cia prasyma ir rasem mirksiukas.gif 1 kad apskritai i ta darza, kai gime, o kiti 2, kad nuo rudens norim lankyt doh.gif
Atsakyti
Aš tik du rašiau, nors šansų nedaug kad pateksim.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 07 01, 17:14)
mes jau 3-cia prasyma ir rasem mirksiukas.gif 1 kad apskritai i ta darza, kai gime, o kiti 2, kad nuo rudens norim lankyt doh.gif
nu vienu zodziu popierizmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 06 16, 16:35)
mes patekom  thumbup.gif dabar belieka tiketis kad ten vaiku nemusa kaip cia kazkas rase...tik neramu man kad i lauka neveda....mes priprate kasdien net ir prie - 15....na bet vistiek kitu variantu nera...nors ir prastokas tas darzelis....

nesuprantu is kur tai girdejote...... blink.gif mano mergina si darzeliu pradejo lankyti 1,5 m jau deja israseme, nes laikas i mokykla ir nei karto nebuvo jokiu apie musima, aiksu i lauka ejima nusprendzia kiekviena aukletoja asmeniskai, bet tikrai daznai buna vedami. Pasikeitus vedejai darzelis tiesiog atgijo. thumbup.gif labai juo esu patenkinta. Ir mazoji lankys si darzeli, todel nei kiek nerimauju 4u.gif

QUOTE(natina @ 2011 06 17, 10:38)
nelabai suprantu, apie ka rasot g.gif jei vaikutis gimes 2010, raset prasyma, kad lankys nuo 2012, tai vadinas iki kitu metu birzelio turit patvirtinti(rasyti pranesima), kad lankysit g.gif

Maniske irgi gimus 2010 m parasem prasyma tik gimus, dabar ejau dometis, sake 2012 sausi vasari ateiti dar parasyti, kad tikrai laukiame eiles ax.gif
Atsakyti
Sveikinu visus darželinukus su Rugsėjo 1-ąja.
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2011 09 01, 00:31)
Maniske irgi gimus 2010 m parasem prasyma tik gimus, dabar ejau dometis, sake 2012 sausi vasari ateiti dar parasyti, kad tikrai laukiame eiles  ax.gif

drinks_cheers.gif
prisidedu prie sveikinimu, deja, nepapuolem i sita darziuka. O gal ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 09 02, 17:19)
drinks_cheers.gif
prisidedu prie sveikinimu, deja, nepapuolem i sita darziuka. O gal ir gerai biggrin.gif

Vyresnelis, kuriam 2.10 m nepapuole? O kada uzraset?
Atsakyti
Del vedimo i lauka,tai tikrai veda kiekviena diena jei lietus nelyja ax.gif
Bet va...vakar grizes is darzelio ir veme ir viduriavo,ryskiai nuo maisto,vakarienei buvo darzoviu troskinys ir pienas su meduoliu,man tai nesuderinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 09 02, 17:23)
Vyresnelis, kuriam 2.10 m nepapuole? O kada uzraset?

puses metu kazkur.

QUOTE(dominyka3 @ 2011 09 03, 18:57)
Del vedimo i lauka,tai tikrai veda kiekviena diena jei lietus nelyja ax.gif
Bet va...vakar grizes is darzelio ir veme ir viduriavo,ryskiai nuo maisto,vakarienei buvo darzoviu troskinys ir pienas su meduoliu,man tai nesuderinama g.gif

sveikit 4u.gif
Atsakyti