Sveikos mamytes,na isiterpsiu ir as ,kadangi mano abu vaikai lanko sy darzeli,nezinau gal po laiminga zvaigzde gime(kadangi buvom tik gryze i LT),tad nustebau,kad ispradziu mano mergyte 6m pateko i darzeli,o sunus ne(tad jy leidau i privatu,bet nebuvau juom patenkinta),rugsejo menesi direktore mane pasikviecia,paklausia koki darzeli lanko sunus,aisku pasisakiau kad viena siuo metu esu su vaikais ir mano berniukui pasiule vieta,bet patikekit nieko nenesiau,jokiu kysiu,tiesiog taip aplinkybes susideliojo,musu labui......
O seip darzeliu esu patenkinta tikrai,nezinau kokie pliusai kitur,bet renginiu vaikams,bureliu sociai,net dabar vasara ir tai vakar buvo spektakliukas atvykes,visa savaite vyksta darzelio aplinkoje pleneriumas,piesia,vakar vyko burbuliada(burbulu putimo konkursas),ryt vel renginys,na nezinau as patenkinta,o seip kada nevest i lauka, bent mane informuoja ir parodo is med. punkto,felceres gauta is sveikatos apsaugos pranesima,del kokiu priezasciu ir kada nevessti i lauka. Tai tik mano pastebejimai,gal kitu kita patirtis.