Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

QUOTE(*mamusikas* @ 2011 06 02, 12:33)
Natina kad nuo 3m daugiau tų vietų yra wink.gif
http://www.vilnius.l...php/290/?pg=svd

taip, bet visi kitam miesto gale,lazdynai, naujininkai, as su kudikiu nepavazinesiu tokiu atstumu ir dar viesuoju transportu doh.gif
Atsakyti
mes patekom thumbup.gif dabar belieka tiketis kad ten vaiku nemusa kaip cia kazkas rase...tik neramu man kad i lauka neveda....mes priprate kasdien net ir prie - 15....na bet vistiek kitu variantu nera...nors ir prastokas tas darzelis....
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 06 16, 16:35)
mes patekom  thumbup.gif dabar belieka tiketis kad ten vaiku nemusa kaip cia kazkas rase...tik neramu man kad i lauka neveda....mes priprate kasdien net ir prie - 15....na bet vistiek kitu variantu nera...nors ir prastokas tas darzelis....

o kada gimes jusu vaikutis? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,na isiterpsiu ir as ,kadangi mano abu vaikai lanko sy darzeli,nezinau gal po laiminga zvaigzde gime(kadangi buvom tik gryze i LT),tad nustebau,kad ispradziu mano mergyte 6m pateko i darzeli,o sunus ne(tad jy leidau i privatu,bet nebuvau juom patenkinta),rugsejo menesi direktore mane pasikviecia,paklausia koki darzeli lanko sunus,aisku pasisakiau kad viena siuo metu esu su vaikais ir mano berniukui pasiule vieta,bet patikekit nieko nenesiau,jokiu kysiu,tiesiog taip aplinkybes susideliojo,musu labui...... wub.gif O seip darzeliu esu patenkinta tikrai,nezinau kokie pliusai kitur,bet renginiu vaikams,bureliu sociai,net dabar vasara ir tai vakar buvo spektakliukas atvykes,visa savaite vyksta darzelio aplinkoje pleneriumas,piesia,vakar vyko burbuliada(burbulu putimo konkursas),ryt vel renginys,na nezinau as patenkinta,o seip kada nevest i lauka, bent mane informuoja ir parodo is med. punkto,felceres gauta is sveikatos apsaugos pranesima,del kokiu priezasciu ir kada nevessti i lauka. Tai tik mano pastebejimai,gal kitu kita patirtis. 4u.gif
Atsakyti
O dabar birželį reikia (reikėjo) nueiti, kad patvirtinti, jog kitais metais vaikas lankys (norėtų lankyt) daržiuką?
Jaučiu pramiegojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2011 06 17, 08:56)
O dabar birželį reikia (reikėjo) nueiti, kad patvirtinti, jog kitais metais vaikas lankys (norėtų lankyt) daržiuką?
Jaučiu pramiegojau  doh.gif

man sake ar ne geguze net g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 06 17, 09:06)
man sake ar ne geguze net g.gif

o vargeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2011 06 17, 10:09)
o vargeli  doh.gif

nelabai suprantu, apie ka rasot g.gif jei vaikutis gimes 2010, raset prasyma, kad lankys nuo 2012, tai vadinas iki kitu metu birzelio turit patvirtinti(rasyti pranesima), kad lankysit g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 17, 10:38)
nelabai suprantu, apie ka rasot g.gif jei vaikutis gimes 2010, raset prasyma, kad lankys nuo 2012, tai vadinas iki kitu metu birzelio turit patvirtinti(rasyti pranesima), kad lankysit g.gif

nu taip taip...reikia TU METU, kuriais pradesit lankyt, pavasari patvirtint wink.gif nepamaciau,kad anos mamytes vaikutis 2010 gimes wink.gif

tai niekur nepavelavot dar, Duti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 06 17, 11:41)
nu taip taip...reikia TU METU, kuriais pradesit lankyt, pavasari patvirtint wink.gif nepamaciau,kad anos mamytes vaikutis 2010 gimes wink.gif

tai niekur nepavelavot dar, Duti  mirksiukas.gif

tik tiek, kad vaikutis gimes pavasari, tai gal galima ir anksciau bandyt parasyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 08:14)
Labas rytas,
ar yra vedanciu vaikucius i Viisciuku grupe?

Labas,
Tik dabar prie temos prisijungiau smile.gif Mes irgi iš Viščiukų grupės, tik vasarą atostogaujam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 17, 13:02)
tik tiek, kad vaikutis gimes pavasari, tai gal galima ir anksciau bandyt parasyt unsure.gif
Sveika,dabar nebeatsimenu iki kada tiksliai reikia parasyti ta prasyma,tarkim iki birzelio 1d. turi dar karta parasyti,kaip ir patvirtinti,kad tikrai norit lankyti darzeli nuo rugsejo 1d. ( nors ten paskui paskirsto kas nuo kada prades eiti,nes ne visi is karto) nezinant ar pakliusit ar ne
Atsakyti