Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

QUOTE(Ugniu @ 2012 08 29, 14:06)
Kažkaip kai pagalvoju labai keista, kad dar maniškis pilve, o turiu mąstyt apie darželį smile.gif rolleyes.gif  gal kas iš Jūsų irgi neužilgo turėsit ar turit jau mažiukų? Ir gal gyvenat Baltupiuose, galima bus išankstinių darželio draugų rast blush2.gif

Yra yra mirksiukas.gif galima bus ir vėžmėlius pastumdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 08 29, 14:35)
Yra yra  mirksiukas.gif galima bus ir vėžmėlius pastumdyt  mirksiukas.gif

Kaip šaunu:)
Atsakyti
na ka svente darzelio praejo sauniai. Mergina buvo apsalusi nuo tiek zaislu grupeje, tai mamos nereikejo. Keliausime pratintis nuo ketvirtadienio, ziuresim kaip seksis be mamos biggrin.gif
Atsakyti
O mums po vasaros ašarėlių jūra verysad.gif o dar ir virusioką spėjom kažkur pasigaut verysad.gif
Atsakyti
Ar sveikinate auklėtojas gimtadienio proga g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 09 21, 00:14)
Ar sveikinate auklėtojas gimtadienio proga  g.gif

siap nelabai, net nzn is tikruju kada gimtadieniai...nors gal butu grazu visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 10 01, 21:23)
siap nelabai, net nzn is tikruju kada gimtadieniai...nors gal butu grazu visai  ax.gif

Mes galvojam, kad gražu būtų, kokia puokštę nuo grupės nupirkt, juk mes moterys taip mėgstam gėles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 10 01, 23:09)
Mes galvojam, kad gražu būtų, kokia puokštę nuo grupės nupirkt, juk mes moterys taip mėgstam gėles smile.gif

žinoma gražu būtų ax.gif
mano du vaikučiai eina Viščiukai ir Vyturiukai esam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 02 spalio 2012 - 08:04
QUOTE(*Svajone* @ 2012 10 02, 09:04)
žinoma gražu būtų  ax.gif
mano du vaikučiai eina Viščiukai ir Vyturiukai esam  rolleyes.gif

o kaip čia jūsų vaikučiai į skirtingas grupes eina?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 10 02, 13:05)
o kaip čia jūsų vaikučiai į skirtingas grupes eina?

Nesupratau,o galima į vieną grupę vesti?Mano vienas 4,5 metukų,o kitas 2 met..kaip man atrodo,kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 10 02, 13:33)
Nesupratau,o galima į vieną grupę vesti?Mano vienas 4,5 metukų,o kitas 2 met..kaip man atrodo,kad ne  g.gif

Man kažkaip atrodė, kad Vyturiukai irgi lopšelinė grupė, dėl to ir paklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 10 02, 15:00)
Man kažkaip atrodė, kad Vyturiukai irgi lopšelinė grupė, dėl to ir paklausiau  ax.gif

Tikrai ne,ten vyresni vaikučiai 4u.gif
Atsakyti