Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

mums sako, kad mes patekome i vyturiuku grupe ir jokio susirinkimo dar nebuvo. tai kodel vieniems buvo, o kitiems ne?
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2012 08 05, 10:20)
mums sako, kad mes patekome i vyturiuku grupe ir jokio susirinkimo dar nebuvo. tai kodel vieniems buvo, o kitiems ne?

gal darzelinem-vyresniu grupem dar bus susirinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 08 02, 14:51)
o jus i boruzeles eisite? Mes busim visciukai  biggrin.gif Manau, kad nedaug praradau nenuejus i susirinkima birzeli. Vistiek susitiksime rugseji. Tik va man klausimas kilo: kas buvo susirinkime rasesi nuo kada ves vaikus vieni nuo 3 d, kiti veliau, o jeigu as nebuvau tai kaip tada? Reik gal vedejai paskambinti  g.gif
taip,turi pasakyti vedeja nuo kada eisit,ne visi pradeda nuo rugsejo,gali pasakyti ,kad ir nuo rugpjucio pabaigos jau teks keliauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 06 rugpjūčio 2012 - 11:34
Sveikos:)
Bet šis darželis yra lopšelis - darželis smile.gif nuo kokio amžiaus priima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2012 08 10, 20:44)
Bet šis darželis yra lopšelis - darželis smile.gif nuo kokio amžiaus priima? 4u.gif

Mes lankom nuo 2m
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2012 08 10, 19:44)

mes uzsiraseme i darzeli kai dukrai buvo 2 menesiai, eileje laukeme 3 metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2012 08 10, 20:44)

kiek girdejau lopseline grupe nuo 2 metuku

Papildyta:
QUOTE(dominyka3 @ 2012 08 06, 12:33)
taip,turi pasakyti vedeja nuo kada eisit,ne visi pradeda nuo rugsejo,gali pasakyti ,kad ir nuo rugpjucio pabaigos jau teks keliauti 4u.gif

o tai jeigu man spalio 1 darban, as kaip ir laiko neturesiu??? g.gif Vsio siandien reik skambinti
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2012 08 11, 19:30)
mes uzsiraseme i darzeli kai dukrai buvo 2 menesiai, eileje laukeme 3 metus  doh.gif

Aišku 4u.gif mes gyvenam ir esam registruoti prie pat - Baltupiuose smile.gif Tad nebus problemų manau smile.gif planuojam po dviejų metų keliaut smile.gif O dabar vis tiek tik einamiesiams metams registruotis reikia:) O dar plius buvo laisvų vietų mačiau po pirmos registracijos
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 08 13, 13:22)
kiek girdejau lopseline grupe nuo 2 metuku

Papildyta:
o tai jeigu man spalio 1 darban, as kaip ir laiko neturesiu??? g.gif Vsio siandien reik skambinti

Man irgi į darbą reikėjo spalio pab, tai su direktorę susitarėm kad prieš porą sav pradėsim, kad mažoji adaptuotųsi, nebijokit nueit ir pakalbėt su direktorę, labai miellas ir šiltas žmogus
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 08 13, 16:07)
Man irgi į darbą reikėjo spalio pab, tai su direktorę susitarėm kad prieš porą sav pradėsim, kad mažoji adaptuotųsi, nebijokit nueit ir pakalbėt su direktorę, labai miellas ir šiltas žmogus

jo direktore labai fainas zmogus, mano vyresnele baige ta darzeli ir jau pazystamos esam biggrin.gif
Siandiens kambinausi tai sekretore sake visi ateis rugsejo 3 d , nes 10 val bus svente, o tada jau kas nezinos pasiskirstysim kada kas eis 4u.gif Manau sutarsime pradeti nuo pradzios ax.gif
Atsakyti
ka plepam? kur dingom? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 08 24, 21:42)
ka plepam? kur dingom?  cool.gif

Kažkaip kai pagalvoju labai keista, kad dar maniškis pilve, o turiu mąstyt apie darželį smile.gif rolleyes.gif gal kas iš Jūsų irgi neužilgo turėsit ar turit jau mažiukų? Ir gal gyvenat Baltupiuose, galima bus išankstinių darželio draugų rast blush2.gif
Atsakyti