Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

QUOTE(natina @ 2012 06 15, 23:18)
I ta tema pasisakysiu- delfi ana savaite rase, kad nebebus pirmenybes i darzeli soc. remtinoms seimoms thumbup.gif

mhm, panaikina privilegija soc. remtinom seimoms smile.gif
tik va man ramybes neduoda klausimas, ir iki nauju metu neduos - prie sitos naujos tvarkos, ala darzeliai perduos prasymus (kas eilej i 2013 ir velesnius metus) patys savivaldybems, kad suvestu ten i duombazes... mums po nauju tik papildyti papildomais darzleiais reiks.. o suves prasymus ta pacia tvarka, kokia darzeliams pateikem? ar bet kuria? ir vaikas nezinia kelintas liks eilej? nu pagyvensim, pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2012 06 15, 23:55)
mhm, panaikina privilegija soc. remtinom seimoms smile.gif
tik va man ramybes neduoda klausimas, ir iki nauju metu neduos - prie sitos naujos tvarkos, ala darzeliai perduos prasymus (kas eilej i 2013 ir velesnius metus) patys savivaldybems, kad suvestu ten i duombazes... mums po nauju tik papildyti papildomais darzleiais reiks.. o suves prasymus ta pacia tvarka, kokia darzeliams pateikem? ar bet kuria? ir vaikas nezinia kelintas liks eilej? nu pagyvensim, pamatysim.

savivaldybems prasymai del darzeliu jau atiduoti, nauji darzeliu klientukai turi rasyt prasymus savivaldybeje.
del kito klausimo tai negaliu pasakyt. Paciai nesamone atrodo- rasai prasyma i 5 darzelius, visur tave rodo eilej, priima tik i viena, bet kitam zmogui gi eile rodo tolimesne del tavo prasymo. nezinau, ar supratot, apie ka as biggrin.gif
Atsakyti
man tai sita sistema kazkokia durnavota atrodo. O kas sake kad nebus kysiu ir blatu, tai dabar eis tie kurie daugiau pazysta savivaldybeje lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, nors ir vasara cia mazai lankosi mamyciu, bet gal kas atsakys... Ar pazystate darzelio aukletojas Lilijana ir Violeta? Kaip jos jums? Mes nuo rugsejo 1 pradedam eiti pas jas i grupe ax.gif Tai baisiai idomu atsiliepimai
Atsakyti
Kaip suprantu lankysit viščiukų gr, Violeta mums labai patiko ir gaila jei ji nebus toliau su mūsų vaikučiais,sad.gif Lilijana berods nauja auklėtoja, o šeimininkėlė Irina iš vis pasaka, gaila kad ji dirba tik lopšy sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 07 11, 16:09)
Kaip suprantu lankysit viščiukų gr, Violeta mums labai patiko ir gaila jei ji nebus toliau su mūsų vaikučiais,sad.gif Lilijana berods nauja auklėtoja, o šeimininkėlė Irina iš vis pasaka, gaila kad ji dirba tik lopšy sad.gif

taip taip, mes busime visciukai biggrin.gif ir labai smagu girdeti gerus atsiliepimus, tikiuosi ir mums patiks aukletojos. Del seimininkutes tai neklausiau kokia bus, bet jeigu neklystu mano dickei atrodo buvo Irina g.gif Beto direktore sake, kad abi aukletojos ne naujos cool.gif
labai lauksim susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 07 13, 14:43)
taip taip, mes busime visciukai  biggrin.gif ir labai smagu girdeti gerus atsiliepimus, tikiuosi ir mums patiks aukletojos. Del seimininkutes tai neklausiau kokia bus, bet jeigu neklystu mano dickei atrodo buvo Irina  g.gif  Beto direktore sake, kad abi aukletojos ne naujos  cool.gif
labai lauksim susitikimo  4u.gif

Linkiu lengvos adaptacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes, ar buvo koks susirinkimas del tu vaikuciu kurie prades lankyti darzeli nuo siu metu rugsejo?
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2012 07 28, 13:56)
Mamytes, ar buvo koks susirinkimas del tu vaikuciu kurie prades lankyti darzeli nuo siu metu rugsejo?

Lopšeliu tikrai buvo
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2012 07 28, 13:56)

Siandien gavau zinute, kad musu lopselio grupeje susirinkimas g.gif O apie kitus net negirdejau, mes tik liepos pradzioje gavome patvirtinima, kad tikrai pakliuvome, tai kada jis buvo???
Atsakyti
Kažkoks buvo birželį, nes mes darėm irgi susirinkimą ir direktorė po susirinkimo boružėlių grupėj atėjo pas mus
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 08 01, 23:14)
Kažkoks buvo birželį, nes mes darėm irgi susirinkimą ir direktorė po susirinkimo boružėlių grupėj atėjo pas mus

o jus i boruzeles eisite? Mes busim visciukai biggrin.gif Manau, kad nedaug praradau nenuejus i susirinkima birzeli. Vistiek susitiksime rugseji. Tik va man klausimas kilo: kas buvo susirinkime rasesi nuo kada ves vaikus vieni nuo 3 d, kiti veliau, o jeigu as nebuvau tai kaip tada? Reik gal vedejai paskambinti g.gif
Atsakyti