Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

QUOTE(natina @ 2012 05 03, 18:46)
as ne apie aukletojas, o apie aplinka 4u.gif

natina, nesvarbu ta aplinka, svarbu, kad su tavo vaiku uzsiima.
as nuejau i tipo baisiai gera vastybini, kur baldeliai nauji, kiekvienas apluzes zaislais ismetamas, aplinka pastoviai ciustyja sargas ir tt.. vaiku - 5-6 blink.gif sarase 15, bet buna iki 10 maximum. ir ka.. sedi kampe aukletoja su seiminke mezga, tiek 5 vaikai kas sau trinasi... aciu...
gintarely - kas menesi spektakliai, daro darbelius labai daznai, visada juos iskabina parodyti teveliams.. nezinau, gal ir kitur taip.
siaip jau ir lovos naujos, baldeliai nauji... langai seni, bet ten ir taip karsta.. gal wc ga;etu buti naujesni.. vienintelis, kas man kliuna. na ir lauke gal galetu buti idomesniu atrakciju..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 03, 20:00)
natina, nesvarbu ta aplinka, svarbu, kad su tavo vaiku uzsiima.
as nuejau i tipo baisiai gera vastybini, kur baldeliai nauji, kiekvienas apluzes zaislais ismetamas, aplinka pastoviai ciustyja sargas ir tt.. vaiku - 5-6  blink.gif sarase 15, bet buna iki 10 maximum. ir ka.. sedi kampe aukletoja su seiminke mezga, tiek 5 vaikai kas sau trinasi... aciu...
gintarely - kas menesi spektakliai, daro darbelius labai daznai, visada juos iskabina parodyti teveliams.. nezinau, gal ir kitur taip.
siaip jau ir lovos naujos, baldeliai nauji... langai seni, bet ten ir taip karsta.. gal wc ga;etu buti naujesni.. vienintelis, kas man kliuna. na ir lauke gal galetu buti idomesniu atrakciju..

vadinas situacija gereja ir ten thumbup.gif
Atsakyti
Situacija tikrai gerėja thumbup.gif , o lauke bus daugiau vaikams veiklos, kai t thumbup.gif vorą pakeis, kiek žinau tai turėtų būti padaryta šiais metais iš 2% pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 05 03, 20:10)
vadinas situacija gereja ir ten thumbup.gif
tikrai liuks viskas prie naujos direktores biggrin.gif
geles zydi,baldai nauji,wc irgi nauji,spektakliu netruksta,darbeliu parodos grupej keiciasi vos ne kas savaite,penktadieni buvau nustebinta iki asaru,mamos dienos proga skambejo lauke vaiku dainuojamos dainos apie mama ( CD),laiveliu pievele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 05 03, 08:33)
Turbut todel, kad Gintarelis, kaip bebutu, prastokas darziukas blush2.gif  as lygiai taip pat sakau, kad mums pasiseke biggrin.gif

oi kaip as nesutinku schmoll.gif vedziau savo pirmaja ten ir todel butent ten noriu paleisti ir antraja. Aukletojas turejome kelias nes keitem grupes ir tikrai susiduriau su geromis, norinciomis dirbti su vaikais (tik viena buvo nekokia, tai pakeitem biggrin.gif ). Vyresnele tiek visokiu geru atsiminimu turi, darbelius laikau iki siol, geles padarytas man mamyciu dienos proga. Kiek smagiu koncertuku esu maciusi vaiku suruostu ir deka aukletoju.
O kad aplinka netokia kaip privaciu, man kazkaip dzin. Beto aplinka jau smarkiai ir greitai taisosi atejus naujai vedejai thumbup.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 03, 08:36)
Drisciau nesutikti schmoll.gif
Bent jau mes papuolem pas tokias aukletojas, kad ne sapnuot nesapnavau apie tokias geras wub.gif Esam labai patenkinti thumbup.gif

pas kurias einate?

O mes nzn dar ar pakliusim verysad.gif Niekaip nesuprantu kodel soc remtini turi privilegijas ar dar kiti, juk vaikai vienodi, visiems tevams reik i darbus ir tt. Uzsirasom laiku, o krentam del privilegijuotu, taip galima aplamai niekada nepakliuti i darzelius, kur beuzsirasysi bash.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 05 09, 15:59)
O mes nzn dar ar pakliusim  verysad.gif Niekaip nesuprantu kodel soc remtini turi privilegijas ar dar kiti, juk vaikai vienodi, visiems tevams reik i darbus ir tt. Uzsirasom laiku, o krentam del privilegijuotu, taip galima aplamai niekada nepakliuti i darzelius, kur beuzsirasysi  bash.gif

Mane irgi ŽIAURIAI nervina, kad pagal užsirašymą, mes turėjom pakliūti į darželį, o dabar nuėję pamatėm, kad prieš mus - papildomai 20 vaikų įrašyta ir nebepakliūnam. O kodėl tie soc.remtini miegojo, kai mes prašymus nešėm. Tas išlaikytinių požiūris "man priklauso, nes aš soc. remtinas, neturiu darbo" ir pan. užknisa. Tokie piršto nekrutina, atneša dokus likus paskutinei savaitei ir iškart per 20 vietų pasistumia.

Atsakyti
QUOTE(ladyciti @ 2012 03 21, 16:21)
Tai vat noriu pasiteirauti, ar i ta darzeli papulti galimybe vienintele buti asocialiai seimai? ar yra kazkosiu kitu budu?

cia as gal ne i tema... bet skirkit gi zmones, socialiai remtinus, nuo asocialiu. as buvau is socialiai remtinos seimos, na kadaise tokia skaitesi tevu seima. bet tik jau nebuvom mes ASOCIALI seima. svarus, tvarkingi namai, pavalge, nesivalkiojantys vaikai. Niekas jokiu lesu nepragerinejo. Tik pinigu neturejom grynuju niekad. tevai are issijuose, kad tik kaime gerai gyventume, karves, kiaules, darzu plantacijos - ir visos prarastos vasaros darzuose ir prie sieno.
as cia ne apie darzeli, cia siaip, simta sesta karta izeide zmoniu noras zodziais igelti biednesniems, nurasyti juos is karto kaip asocialius.
mano vaikas, kaip ne is socialiai remtinos, ir ne asocialios seimos, irgi, matau, nepatenka i sita darzeli. beje, esu vienisa, ir to nedeklaruojanti, ir uz tai lengvatu nesivaikanti. stoviu bendroj eilej.
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 05 09, 15:59)
pas kurias einate?

Pas Danute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2012 05 29, 12:09)
cia as gal ne i tema... bet skirkit gi zmones, socialiai remtinus, nuo asocialiu. as buvau is socialiai remtinos seimos, na kadaise tokia skaitesi tevu seima. bet tik jau nebuvom mes ASOCIALI seima. svarus, tvarkingi namai, pavalge, nesivalkiojantys vaikai. Niekas jokiu lesu nepragerinejo. Tik pinigu neturejom grynuju niekad. tevai are issijuose, kad tik kaime gerai gyventume, karves, kiaules, darzu plantacijos - ir visos prarastos vasaros darzuose ir prie sieno.
as cia ne apie darzeli, cia siaip, simta sesta karta izeide zmoniu noras zodziais igelti biednesniems, nurasyti juos is karto kaip asocialius. 
mano vaikas, kaip ne is socialiai remtinos, ir ne asocialios seimos, irgi, matau, nepatenka i sita darzeli. beje, esu vienisa, ir to nedeklaruojanti, ir uz tai lengvatu nesivaikanti. stoviu bendroj eilej.

Manau niekas nieko nenorėjo įžeisti mirksiukas.gif kalba ėjo apie tuos kurie sėdi namie gaudami pašalpas ir dar veda vaikus į darželius, taip užimdami vietas tų kurių tėvai dirba ir neturi kur to vaikučio palikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 05 29, 15:08)
Manau niekas nieko nenorėjo įžeisti  mirksiukas.gif kalba ėjo apie tuos kurie sėdi namie gaudami pašalpas ir dar veda vaikus į darželius, taip užimdami vietas tų kurių tėvai dirba ir neturi kur to vaikučio palikt  mirksiukas.gif

as tai suprantu, kuom ta mamyte piktinosi 4u.gif as tik piktinausi, kodel is to apmaudo ji socialiais remtinus asocialiais pavadino smile.gif juk tai labai labai ne tas pats smile.gif

kazkada taip pazistamai sunkiai aiskinau, kad imigrantas ir nelegalas - tai irgi ne tas pats smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(musiuke @ 2012 05 29, 12:09)

as labai sutinku, kad mamyte gal tikrai arba sumaise, arba parinko ne ta zodi. Niekada nemaisiau asocialiu ir soc remtinu. Man tai 2 skirtingi ir absoliuciai nepanasus dalykai. schmoll.gif
Bet....ir soc. remtinos seimos, ir karininkai, ir daugiavaikes...visi vaikai vienodi, daugumai tevu reikia dirbti, tai kodel yra tokia kvaila sistema, kad turintys privilegijas gali neskubant atnesti prasymus ir pastumti senai laukiancius vaikus i gala?? unsure.gif
Atsakyti
I ta tema pasisakysiu- delfi ana savaite rase, kad nebebus pirmenybes i darzeli soc. remtinoms seimoms thumbup.gif
Atsakyti