Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis, Didlaukio g. 35

Taigi parašyta, kad iki spalio 3d atnešt tai dar savaitgalį turim, kaip tik į kaimą važiuojam smile.gif dar kasant bulves įvairių radom, tai atnešim, nes šį savaitgalį pamiršau paimt, gal auklytės ką sugalvos.
Vat žinokit ir aš planavau pirmą dieną pabūt kartu, bet kadangi grupėj daug verksniukų dar yra, tai aklytė paprašė išeit išpradžių širdelę suspaudė, bet palikau nepilnai valandai, o dabar tuo ir džiaugiuosi, mažoji negalvoja, kad yra galimybė pasilikt ir mamai, ir adaptacija pirmos savaitės puiki smile.gif
Atsakyti
niu ką ir mes jau sergam sad.gif o mažoji pabunda ir sako noju pas lialias sad.gif
Atsakyti
Sveikit 4u.gif
Labai smagu, kai vaikas nori eiti į darželį smile.gif
Atsakyti
Ar gavot lapelius už darželį g.gif

Ale kiek kostinčių vaikų grupėj doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit kodėl tėvai veda sergančius vaikus į darželį, ko pasekoj suserga kiti vaikai, gun_bandana.gif
sirgom svaitę, dar savaitę laikiau namie, kad sustiprėtų, nuvedžiau į grupę pilną kostinčių vaikų, to pasekoj šiandien tempa 38,6 doh.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=56321719

Sveikatos mergytei smile.gif
Atsakyti
Linkime greičiau pasveikt ir labai tikimės nesusirgt
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Noreciau pasiklausti del patekimo i ta darzeli. Esame uzsirase ir eileje kol kas esame 27, nors kazkada buvome 8. Gyvename prie ivazevimo i darzeli, tai jau arciau ir nesugalvosi. Sekretore man pasake, kad pas juos daug socialiu seimu, bet pagal masinas, kurios parkojasi pas mumis kieme, tikrai nepasakyciau, kad tos seimos socialios. Tai vat noriu pasiteirauti, ar i ta darzeli papulti galimybe vienintele buti asocialiai seimai? ar yra kazkosiu kitu budu?
Atsakyti
QUOTE(ladyciti @ 2012 03 21, 15:21)
Sveikos mamytes,
Noreciau pasiklausti del patekimo i ta darzeli. Esame uzsirase ir eileje kol kas esame 27, nors kazkada buvome 8. Gyvename prie ivazevimo i darzeli, tai jau arciau ir nesugalvosi. Sekretore man pasake, kad pas juos daug socialiu seimu, bet pagal masinas, kurios parkojasi pas mumis kieme, tikrai nepasakyciau, kad tos seimos socialios. Tai vat noriu pasiteirauti, ar i ta darzeli papulti galimybe vienintele buti asocialiai seimai? ar yra kazkosiu kitu budu?

dar yra broliai, seserys, daugiavaikiai...
bet ir mes nepatekom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ladyciti @ 2012 03 21, 16:21)
Sveikos mamytes,

va man irgi labai idomu sitas socialiu seimu 'statusas'. Mes buvome 7 eileje kol sese lanke, bet pagal amziu ji isejo i mokykla ir ka, is karto nukritome i 32 vieta gun_rifle.gif
nezinau ar pakliusime i darzeli rugseji aplamai, o man i darba....ir ka daryti.....niekam neidomu.
Uzsirasem laiku, tik gimus mazylei, o va ateina sociali seima 1 sav pries rugseji ir ji jau turi vieta, kazkokia nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2012 04 01, 02:18)
va man irgi labai idomu sitas socialiu seimu 'statusas'. Mes buvome 7 eileje kol sese lanke, bet pagal amziu ji isejo i mokykla ir ka, is karto nukritome i 32 vieta  gun_rifle.gif
nezinau ar pakliusime i darzeli rugseji aplamai, o man i darba....ir ka daryti.....niekam neidomu.
Uzsirasem laiku, tik gimus mazylei, o va ateina sociali seima 1 sav pries rugseji ir ji jau turi vieta, kazkokia nesamone  doh.gif

rasykit pretenzija savivaldybei unsure.gif 4u.gif
labai jau skirtingos reiksmes gaunas "sociali seima" ir "socialiai remtina". As ir nesuprantu, uz ka jiems tokie nuolaidziavimai schmoll.gif Jie ir taip gauna visokiu pirmenybiu ir pasalpu. O kodel del to kenteti turi kita eiline seima, kad ir su 1 vaikiuku.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 04 01, 09:59)
rasykit pretenzija savivaldybei unsure.gif  4u.gif
labai jau skirtingos reiksmes gaunas "sociali seima" ir "socialiai remtina". As ir nesuprantu, uz ka jiems tokie nuolaidziavimai schmoll.gif Jie ir taip gauna visokiu pirmenybiu ir pasalpu. O kodel del to kenteti turi kita eiline seima, kad ir su 1 vaikiuku.

na sakiau palauksiu dar geguzes kai jau bus sarasai, o tada tikrai kazka darysiu, juk i darba reiks eiti, o aukle tikrai mums ne pagal kisene doh.gif
Manot savivaldybe pades? Pasiulys koki kita darzeli ir sakys eikit ten pilna vietu, kokiam kitam miesto gale. O man netinka kiti, nes nebus kaip paimti vaiko anytai, kai mes negalesime unsure.gif
Atsakyti