QUOTE(wytaute69 @ 2011 09 26, 09:10)
O del to idealumo...neieskom idealiu dalyku, tiesiog mano nuomone apie vaiku auklejima ir darzelio politika panasu nesutapo.
As tai jums pritariu. Tik paskutiniais metais yra edukacine lavinamoji veikla. Pirmieji vaiko metai - ugdyti visai kitus dalykus skirta, labiau emociniams rysiams ir pan. Nesiplesiu, nes wytaute labai gerai pasake.
40 min lauke - tas pats kas nieko. Tik nereikia sakyti, kad jie labai daug veiklos turi, trinasi grupej ir tiek. Jau vien kiek laiko sedi prie stalo, kol valgyt atnese... Laukiau laukiau, sedi sedi tie pipirai is anksto susodinti...
Tiesiog viskas del galimybiu trukumo, o ne del to, kad taip vaikams geriau.
Briedas.
QUOTE(lamur @ 2011 09 27, 16:11)
Bet juk Jūs rašote, kad nedirbate šiais metais. Tai kaip čia suprasti?
Linkiu Jums sekmės ir būkit sveiki... Sekmės klojant vaikui tvirtus sveikatos pagrindus ir ateityje susirasti svajonių darželį. Esu dirbusi ir privačiame darželyje, ten sveikatos pagrindams- 40min. kiemas, veiklos grupėse ir sporto salėje sportas. Kaip ir šiame darželyje., kur jei geras oras, vaikai daugiau laiko po miego praleidžia kieme.
Linkiu Jums sekmės ir būkit sveiki... Sekmės klojant vaikui tvirtus sveikatos pagrindus ir ateityje susirasti svajonių darželį. Esu dirbusi ir privačiame darželyje, ten sveikatos pagrindams- 40min. kiemas, veiklos grupėse ir sporto salėje sportas. Kaip ir šiame darželyje., kur jei geras oras, vaikai daugiau laiko po miego praleidžia kieme.
tai ir sako, kad sirgo, o kalba bendrai, kad jos manymu 17 val netinkamas laikas, nes absoliuti dauguma iki 17 dirba, o dar per kamscius atvaziuoti.