QUOTE (Noa @ 2004 03 19, 13:56) |
Neabejoju, kad visoms taip yra. Taciau ne visos gali sau tai leisti. Reikia labai palankiu aplinkybiu arba but ziauriai uztikrintai savo vyru, jo alga (galu gale jis gi dar ir numirt, tfu tfu tfu, gali?). Juk ta pati vaika dar ir maitint reikia, o ir veliau reikes iki universiteto... Nemanau, kad cia rasancios mamytes pasisamde aukles siaip sau, ot dielat nieciego |
Truputi papriestarausiu. Viskas priklauso nuo vaiko amziaus ir kaip jis reaguoja i darzeli ir koks tas darzelis yra. Maniskis su aukle buvo iki 1,5 metu. Taip, ejau i darba ne savo noru, bet palikau auklei kuria pasitikejau 100%. Jaudinausi tik pirma diena, nes vaikas aukle mylejo taip, kaip bet kuri seiminyksti (aukle, savo ruoztu, yra pridovanojus jam daugiau zaislu negu mudu su teciu kartu paemus...). Pirma katra vaika nuvedem i darzeli 15 menesiu: klyksmas, asaros, klaikios isterijos. Vel teko samdyti aukle. 18 men vel pabandem ir ivyko stebuklas: ryte vaikas stovi prie duru, kad greiciau eitume i darzeli ir bega apkabinti aukletoja vos uzmates. Vakare taip pat entuziastingai bega pas mane. Dabar, net ir galedama ji auginti namuose, bandyciau bent daliai dienos leisti pas vaikus, nes matau, kaip jam ten patinka. Taip, parsinesa visokiu virusu is darzelio, bet ir vystosi vaikas daug intensyviau nei kuomet buvo namuose. Zodziu savi pliusai ir minusai. Mum pliusu daugiau.
Siaubas
nerandu pas tevus savo konspektu su to testo rezultatais....turbut namuose blogai ziurejau....na vistiek rasiu, tik laiko klausimas
NU sakes, prisiskaiciau apie tas aukles, tai susiparinau nerealiai! Ir tokie zmones dar turi gedos is viso eit su vaikais dirbt??? Juk su vaikais nera taip paprasta, kaip atrodo, cia mazdaug "Ai, negaunu jokio darbo, tai busiu aukle". Nu sakes, niekad nebuciau pagalvojus, kad imanoma sitaip elgtis! Sakes sakes! Dabar turbut visai dienai tu emociju, kurias cia patyriau, uzteks....
nu ir istoriju prisiskaiciau, gerai kad mums nereik ieskot aukles, o seneliai pasirupina, tai ramia sirdim einu i paskaitas...
KOŠMARAS taip ir baisiausiam sapne nesusapnuotum. Juk čia tik tikrų tikriausias sadistas taip elgtis su mažu vaikučiu gali
nu ir nu , dievazi uzmusus buciau aferistes aukle, pati esu dirbusi metus laiko vokietijoj aukle, tai man net galvoj tokios mintys netelpa, per metus laiko net mintis nekilo vaikiukui suduoti ar aprekti, o gana judrus vaikas buvo, bet as ji isimylejau is pirmos dienos, ir kai laukiausi pirmojo savo tai norejau tik berniuko, nes vis galvodavau apie maniski Frica , toks jo tikras vardas buvo .
o jie dar turejo ir vyresnele mergaiciuke 3,5 metuku tai viena karta kai ta mergaiciuke man atsisnekejo negraziai (nes buvo labai jau su charakteriu kietu), nors taip tai fainai sutikdavom, tai mama jai uzvoze viena , vien uz tai, kad ji manes nepaklause , man net jos gaila pasidare, as buciau taip nepasielgus, bet mamai kitaip pasirode gi jos vaikas.
o jie dar turejo ir vyresnele mergaiciuke 3,5 metuku tai viena karta kai ta mergaiciuke man atsisnekejo negraziai (nes buvo labai jau su charakteriu kietu), nors taip tai fainai sutikdavom, tai mama jai uzvoze viena , vien uz tai, kad ji manes nepaklause , man net jos gaila pasidare, as buciau taip nepasielgus, bet mamai kitaip pasirode gi jos vaikas.
Perskaiciau visas istorijas ir nusterau Siaubas kazkoks
Cia ne aukles, o zverys
Dabar tvirtai nusprendziau, savo maziukei aukles tikrai nesamdysiu, auginsiu pupa iki 2,5 metu, na, o po to po truputi jau pratinsiu i darzeli
P.S. neveltui mano vyras yra sakes, jau aukle samdytis tik per mano lavona, as jokiais budais nepasitikeciau jokia, net auksine vadinama aukle
Cia ne aukles, o zverys
Dabar tvirtai nusprendziau, savo maziukei aukles tikrai nesamdysiu, auginsiu pupa iki 2,5 metu, na, o po to po truputi jau pratinsiu i darzeli
P.S. neveltui mano vyras yra sakes, jau aukle samdytis tik per mano lavona, as jokiais budais nepasitikeciau jokia, net auksine vadinama aukle
QUOTE (Ingute @ 2004 03 22, 16:12) |
P.S. neveltui mano vyras yra sakes, jau aukle samdytis tik per mano lavona, as jokiais budais nepasitikeciau jokia, net auksine vadinama aukle |
Mano vyras irgi nepasitiki jokiom auklem.
QUOTE (Ingute @ 2004 03 22, 14:12) |
Perskaiciau visas istorijas ir nusterau Siaubas kazkoks Cia ne aukles, o zverys Dabar tvirtai nusprendziau, savo maziukei aukles tikrai nesamdysiu, auginsiu pupa iki 2,5 metu, na, o po to po truputi jau pratinsiu i darzeli P.S. neveltui mano vyras yra sakes, jau aukle samdytis tik per mano lavona, as jokiais budais nepasitikeciau jokia, net auksine vadinama aukle |
Ir as nusprendziau bent iki 2-ju but su mergele namie.O paskui ziuresiu-ar i darza ar dar pati sedesiu su ja. Nors i darbeli jau dabar labai noriu.
Ingute, o musu merginos beveik vienodos(pagal amziu) -dieneliu skirtumas.
O Dievuliukau kokiu cia baisybiu prirasyta. Vat ir tokiu dalyku prisibijodama as savo lelkas isleidau i darziuka, na ten bent ne vienas, ir kontroles yra, ir siaip dickis jau sugeba daug papasakoti. Pasiskaiciau rekomenduotas istorijas, ir vos neapsizliumbau. dabar laukiu nesulaukiu tos Nomedos laidos, nors zinau jau dabar, zliumbsiu, nes negaliu kitaip. (kaip ir dauguma, manau) Linkeciau visoms, kurios nusprende vis tik samdytis aukle TIKRINKIT BUTINAI ir visom imanomom rysio priemonem, ir nekenktu PAKARTOT TIKRINIMUS kas kiek laiko. Laikykites mamules. Saudyt tokias ..... aukles reik. Uch,
Dabar per LTV per laida "ieškau darbo" rodo ir pasakoja apie aukles
Visai nebloga laida buvo, manau verta pasižiūrėti kartojimą, nes ne nuo pradžių mačiau
Beje, laidoje kalbėjo dvi moterys dirbančios aukle, tai jos visiškai neprieštarauja, kad būtų filmuojamos va tai ir parodo, kur žmogus iš pašaukimo dirba, o kur ne. Buvo kalbama ir apie blogus auklių darbus, kalbėjo viena mama.
Na tikrai nebloga laidelė, pasižiūrėkite kartojimą kai rodys, tiesa, dar kažkurią dieną šią laidą kartoja per AR televiziją (atrodo, kad per AR)
Visai nebloga laida buvo, manau verta pasižiūrėti kartojimą, nes ne nuo pradžių mačiau
Beje, laidoje kalbėjo dvi moterys dirbančios aukle, tai jos visiškai neprieštarauja, kad būtų filmuojamos va tai ir parodo, kur žmogus iš pašaukimo dirba, o kur ne. Buvo kalbama ir apie blogus auklių darbus, kalbėjo viena mama.
Na tikrai nebloga laidelė, pasižiūrėkite kartojimą kai rodys, tiesa, dar kažkurią dieną šią laidą kartoja per AR televiziją (atrodo, kad per AR)