Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

pazystu kelis zmones, kurie vien suzinoje, kad taip elgiamasi su kudikiais (kad ir ne ju)- nuknokcintu tokia boba, jei ne- bent rea nimacijoje paguletu tikrai. taip, kad silpnesniu ar astresniu nervu zmonems tokiu istoriju net neverta pasakoti- baigtusi oi kaip blogai wink.gif
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Siaubas ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Tiesa sakant tokie pasakojimai visiskai pakeite mano poziuri i aukliu sekima.Atsiprasau,kad gincijausi sad.gif
Atsakyti
SIAIBAS KAZKOKS mad.gif mad.gif mad.gif
KA REIKS DARYT...NEGI TEKS SAVO KLECKA IKI TRIJU METU AUGYTI... g.gif
ARBA TEKS PAS "KAIKURIUOS" KOVINGUS ZMONES-KOVOS MENO PASIMOKYT-BE MES NEKOVINGI ...
AFERISTE-NU TIKRAI UZJAUCIU...
BET GERAI KAD PARASEI-TAS PATS RAJONAS-TIKIUOSI NEUZSISOKSIM ANT JOS... unsure.gif
Atsakyti
joooo, aš lenvai tariant "apšalus" nuo tokios istorijos. JėzusMarija tik galiu pasakyt. Aš va, irgi esu dirbusi metus aukle JAV, nu bet tokių bajerių net girdėti negirdėjau. Staugti, rėkti ant vaiko???? Nežinau, ką tokiai padaryčiau mad.gif Man prieš skaitant šias istorijas buvo tik vienas nerimas - kaip išlikti savo kūdikiui mama, o ne antraeile moterimi po aukles, o čia va kiek problemų g.gif Nes iš savo patirties žinau, kaip skaudu buvo mamai mane išlydėti namo, kai vaikas verkdavo ir neatsiplėšdavo nuo manęs, o man išėjus prie lango stovėdavo ir laukdavo keletą minučių. Oi kaip aš jo pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Nu mamos...Jūs čia ir pripasakojot istorijų... Kažkaip netyčia užėjau, paskaičiau ir plaukai pasišiaušė. Nors dabar jau turim normalią auklę, bet ir aš jau pradėjau visko prisigalvot. Sakiau gal reikės patikrint g.gif .
O nenukrypstant nuo temos...pati pirmoji pipiriukės auklė buvo tokia ADELĖ (vadinom ją ADA) iš Kauno. Gyvena (bent jau gyveno centre). Pasirodo moteriškė ir išgerianti, ir į darbą mėgsta neateiti, bet pinigų pasiimti nepamiršdavo niekad. Tai vat, jau kai kokį trečią ar ketvirtą kartą ryte nepasirodė, vėl paskambinau ir išgirdau pagriotą balselį. O ji man puolė aiškint, kad jai nesveika, o kai pamatė, kad šį kartą su manim taip nepraeis, pasakė "Turiu kitą darbą". Po kiek laiko sužinojau, kad ji jokio darbo neturėjo. O sužinojau iš vyro sesers, kuri skambina ir sako apie jus "Nomedos" laidoj kalba buvus auklė. Tai tokių nesamonių prišnekėjo, kad net gera darėsi doh.gif . O kad aš ir mano mama jai ir jos dukrai drabužių krūvas atidavę, už "laisvas" dienas neišskaičiavę, kad rijo kaip kiaulė, tai nieko nepasakė.
Ir dar dėl jos gyvenamosios vietos. Kažkaip vieną dieną (jau po to kai ji išėjo) specialiai susiradom adresą, kuriuo gyvena (-o). Tai "prachadnoij dvor". Vien tik pravažiuojant spėjom suskaičiuot 4 draugelius su draugėm įeinančius jau geroj formoj.
O man ir buvo kilus tokia mintis nuvažiuot ir pasakyt ar ką nors pasamdyt, bet gerai, kad vyras atkalbėjo. Sako:"Negi kiši nagus prie tos šiukšlės". Nu ir nekišau.
Būkit atsargios mamos.

O Aurelijos testai ir man būtų įdomūs, nors antrą auklę patikėjom "išsirinkti" dukrytei ir jau beveik 2 metus auklė dirba pas mus. Kol kas patenkinti.
Atsakyti
Zinot, cia visko prisiskaicius, pradedu manyti, kad geru ar normaliu aukliu siais laikais jau nebebuna.........
Net baisu darosi!!!! O tai su kuo ar kur tada vaika palikti, jei i darba turi iseiti??????
Atsakyti
blink.gif blink.gif as be zodziu... blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar visai bijau pradet ieskot aukles...
Atsakyti
Kazkodel paskaicius sia tema man kilo nenumaldomas noras duot kam nors i snuki. Ypac Aferistes auklei.

Pirmiausia jai vozciau su kumsciu i nosi rolleyes.gif Paskui is kaires - i kaklo apatine dali... rolleyes.gif Paskui spirciau kur nors i pilva, nugriutu, tada suspardyciau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Nu susinervinau kapitaliai, bet tiek turetu but gana.
O gal mazai? rolleyes.gif

Kur kur jinai tiksliai gyvena? g.gif
Atsakyti
Nu ir istorijos. Net baisu. Nemažai ir aš prieš 5 metelius su tom auklėm privargau, kol tinkamą susiradom. O dabar vėl ateina metas, bet jau bijau ir ieškot.
O Aferistės auklė tagu tik dėkoja likimui, kad ant mano vyro neužsirovė. Būtų nei dantų nei kaulų nesusirinkus sad.gif
Atsakyti
Man tai naujos auklės ieškotis kol kas nereikia. Tik perskaičius krūvą tokių "gerų" atsiliepimų, tai pradedu irgi prisigalvot visokių nesąmonių g.gif . Nors mest darbus ir lėkt namo patikrint sad.gif
Atsakyti
QUOTE (juva @ 2004 03 17, 15:37)
Nu ir istorijos. Net baisu. Nemažai ir aš prieš 5 metelius su tom auklėm privargau, kol tinkamą susiradom. O dabar vėl ateina metas, bet jau bijau ir ieškot.
O Aferistės auklė tagu tik dėkoja likimui, kad ant mano vyro neužsirovė. Būtų nei dantų nei kaulų nesusirinkus sad.gif

Pritariu thumbup.gif reikia pradeti jas mokyti!
Atsakyti