Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

Aidar, kur toji aukle gyvena?
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 02 28, 12:27)
Aidar, kur toji aukle gyvena?

Bijau pameluot ar Šeškinėj, ar Pašilaičiuose.
Atsakyti
Neturiu vaikų, bet teko padėti draugei auklių paieškose...tokį planiuką įgyvendinom... smile.gif Žodžiu, ji išsirinko jai priimtiniausias aukles, kur tel.kalbant labiausiai patiko. Kai sutarė susitikti, sako, žinokit, manęs nebus, bus ta auklytė, kuri dirbs kitur, jūs ją pakeisit (ta "auklė" buvau aš). Įdomūs dalykai. Labai pasimato kokia asmenybė užklydo, nes nežino, kad aš- šnipė pati tikriausia. daug sužinojom, išbandykite ir jūs, efektyvu. mirksiukas.gif

p.s. būtent telefoninę atranką, tą slaptą aferytę praėjusi auklytė ir po to palikta su vaikučiu kuriam laikui mamai esant ir buvo pasirinkta. Tikrai neapsirikom, džiaugiuosi. Mano misijos auklė taip ir nesužinojo, nes draugė gyvena kitame mieste,buvau tik keliom dienom nuvažiavus būtent šiuo tikslu pas ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 28 vasario 2006 - 14:45
Linda, geras smile.gif Tikrai įdomi mintis smile.gif O kaip tos auklės elgdavosi?
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 02 28, 15:12)
Linda, geras smile.gif Tikrai įdomi mintis smile.gif O kaip tos auklės elgdavosi?

Aha, ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 23, 15:14)
Kažkas čia ne taip... 2,5 metų nemoka valgyti pats? Ir valgo dar tyreles??? Tai gal neįgalus  g.gif Maniškė 1,5 valgė pati ir tikrai nebe tyreles  schmoll.gif Toks vaikas jau ir kotlečiuką savais dantukais sukramto  rolleyes.gif

Nu ir poziuris g.gif jei 2,5 m. vaikas valgo tyreles, tai butinai neigalus rolleyes.gif maniskis 4,5 m. DAR valgo tyreles. neigalumo neturi.
Sorry, kad ne i tema, bet koks klausimas -toks ir atsakymas...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 02 28, 15:38)
Nu ir poziuris g.gif jei 2,5 m. vaikas valgo tyreles, tai butinai neigalus rolleyes.gif maniskis 4,5 m. DAR valgo tyreles. neigalumo neturi.
Sorry, kad ne i tema, bet koks klausimas  -toks ir atsakymas...

Nori pasakyti, kad jis nevalgo kitokio maisto, tik trintą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 02 28, 15:30)
Bijau pameluot ar Šeškinėj, ar Pašilaičiuose.

Zinau viena , apie 55 m. Violeta is Seskines.Ji bande eiti dirbti mano vaiko aukle.Baisu net prisiminti doh.gif .Laime, kad greit atsisveikinom....
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 28, 15:51)
Nori pasakyti, kad jis nevalgo kitokio maisto, tik trintą  g.gif

Noriu pasakyti, kad jis valgo (beveik) viska + tyreles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 02 28, 16:13)
Noriu pasakyti, kad jis valgo (beveik) viska + tyreles tongue.gif

Bet tai pats valgo, ar maitini?
Tiesiog toje žinutėje rašė, kad auklė, 2,5 m. vaikui paduodavo tyreles ir žiūrėdavo kaip jis valgo, t.y. nevalgydino. Mano nuomone, 2,5 m. vaikas jau gali valgyti pats ir čia ne minusas kad auklė nevalgydino, o mokė patį savarankiškai valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 02 28, 16:26)
Bet tai pats valgo, ar maitini?
Tiesiog toje žinutėje rašė, kad auklė, 2,5 m. vaikui paduodavo tyreles ir žiūrėdavo kaip jis valgo, t.y. nevalgydino. Mano nuomone, 2,5 m. vaikas jau gali valgyti pats ir čia ne minusas kad auklė nevalgydino, o mokė patį savarankiškai valgyt.

Na taip, as taip pat nemanau, kad minusas, jog 2,5 m. vaika valgyti mokino mirksiukas.gif o maniskis - 4,5 m. -jau seniai valgo pats. 3 m. jau tikrai pats valge. zinai, del ko sureagavau? del to, kad buvo parasyta, kad 2,5 m. vaikas, o dar tyreles valgo? gal neigalus? jei valgo tyreles, tai butinai neigalus? pas mus darzelyje vaikams tyreles pavakariams daznai duoda tongue.gif
Atsakyti
Atsiprašau, tik dabar grįžau į SM, neatsakiau iškart smile.gif
Tas planiukas visai netyčia gimė, bet labai įdomiai paskui klostėsi...
Draugė išsikraustė į kitą miestą- jokių pažįstamų, draugų, kad kažkas kažką rekomenduotų, nebuvo. Per skelbimus ji atrinko 7 aukles, pakalbėjo telefonu, pabendravo. Bet skambina, sako, man neramu ir negaliu, tai atvažiavau tyrimą padaryti. kaip minėjau, perspėjo, kad bus "ankstesnė auklytė",nes pusvalanduką pati vėluos, vat ir prasidėjo.Tik dvi pasidomėjo vaikučiu, pažaidė, palaikė ant rankų, paklausinėjo,- darė tai, dėl ko atėjo. Viena tetulė pradėjo nesirinkdama žodžių dergti ankstesnę šeimą, įpročius, brrr... Viena domėjosi tik atlyginimu ir ar tėvai nėra netikėtai grįžę, ar vaikas ramus, ar nieko jei draugė jos ateis, ar ji galės ramiai megzti (nes dar vienas bizniukas). Buvo labai nemalonu, kai pagyvenusi moteris, beje, buvusi medikė, leido sau komentuoti draugės namus (negi jie tiek mokės, namai tai neprabangūs, nesivaržydama apžiūrėjo šaldytuvą ir kambarius). Dar pora tiesiog grubių pasitaikė, viena tai žaislus paspardė, kad vaikas kaip žvėriukas už manęs slėpėsi ir lėkė kiek mažos kojelės neša. Labai įdomi patirtis, žinokit, išbandykit, auklės, ateidamos darbintis, neįtaria apie tokią klastą. Jos yra tokios, kokios yra, mano, kad aš tokia pat, kad pasakysiu paslaptėles ir pan.
Esmė tokia- aš užėmiau tokią kaip neutralią poziciją, žiūrėjau, ką daro, nieko joms nedraudžiau, gal tik pokalbį pakreipdavau kiek. Grįžus draugei, aš ramiu veidu atsisveikindavau ir palikdavau "tolimesniam pokalbiui", rezultatus lyginom ir darėm išvadas. Moteris, kurią išrinkom, tik atėjusi maloniai su manim elgėsi, pažindinosi su mergyte, klausė ar tėveliai labai užimti, nes ji galinti ir ilgiau vakarais pabūti, tiesiog šiltas žmogus natūraliai, ne kaip kitos- kai kalbėjo telefonu ir su drauge, buvo vienokios, o su manim ir vaikeliu- kitokios.
Nežinau, mielosios, gal tai apgaulė ir iš gėdos dėl to eksperimento turėčiau po stalu slėptis, bet nenusivylė draugė, gerą moterį radom. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 28 vasario 2006 - 17:35