Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(Vikšrelis @ 2004 02 21, 22:57)
O ne geriau butu, jei nueitum i agentura "Mama ir Aukle", kur galetum pratestuoti issirinkta aukle? Ir greita, ir patikima  wink.gif .

P.s. Tiesa, aukles atestacija kainuoja 150 Lt, o antros - jau tik 50 Lt.

Na ir apie agenturas esu pakankamai daug girdejusi. Is esmes, tik pinigus ima ir tiek. Viena mano pazistama samde aukle is agenturos, tai pasitaike toookia moteriske. Su pedagoginiu issilavinimu tai visa diena knygeles vaikui skaite, o kad vaikas apsimyziojes tai net neziurejo. O kai paprase paaiskinti, kodel vaikas slapias sliauzioja - pasake, kad agenturoje su ja sudare sutarti, kad ji vaika aukles, o ne pampersus keis. Tiesa, valgyti ji tyreles vaikui paduodavo. O kadangi mazylis buvo 2,5 metu tai iseidavo taip, kad ji tik sedi ir ziuri kaip vaikas pats kaip moka kemsa tyrele. Nors eilerascius ji deklamavo. cool.gif
Atsakyti
o maniškė auklytė, sakė, irgi vienoj agentūroj figūruoja, bet susiradau ją per skelbimą.. kol kas džiaugiuosi.
Šiaip apie 'agentūrines' aukles kažkurioj temoj buvo daug prirašyta. Ir ne tiek daug gerų atsiliepimų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Zahiras @ 2006 02 22, 17:11)
Na ir apie agenturas esu pakankamai daug girdejusi. Is esmes, tik pinigus ima ir tiek. Viena mano pazistama samde aukle is agenturos, tai pasitaike toookia moteriske. Su pedagoginiu issilavinimu tai visa diena knygeles vaikui skaite, o kad vaikas apsimyziojes tai net neziurejo. O kai paprase paaiskinti, kodel vaikas slapias sliauzioja - pasake, kad agenturoje su ja sudare sutarti, kad ji vaika aukles, o ne pampersus keis. Tiesa, valgyti ji tyreles vaikui paduodavo. O kadangi mazylis buvo 2,5 metu tai iseidavo taip, kad ji tik sedi ir ziuri kaip vaikas pats kaip moka kemsa tyrele. Nors eilerascius ji deklamavo.  cool.gif

Nu jo, isivaizduoju blink.gif tokia aukle. kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zahiras @ 2006 02 22, 17:11)
Tiesa, valgyti ji tyreles vaikui paduodavo. O kadangi mazylis buvo 2,5 metu tai iseidavo taip, kad ji tik sedi ir ziuri kaip vaikas pats kaip moka kemsa tyrele. Nors eilerascius ji deklamavo.  cool.gif

Nematau reikalo nervintis, manau, cia aukle vaika savarankiskumo moke smile.gif
Atsakyti
Kažkas čia ne taip... 2,5 metų nemoka valgyti pats? Ir valgo dar tyreles??? Tai gal neįgalus g.gif Maniškė 1,5 valgė pati ir tikrai nebe tyreles schmoll.gif Toks vaikas jau ir kotlečiuką savais dantukais sukramto rolleyes.gif
Atsakyti
Manau diskusija apie atlyginimus aukliu ir ruoshos darbus-ne toje temoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 14:31)
OK. Nuvalyk man užpakalį - duosiu 10 Lt.?

o aš duočiau 20 lt., kad pamatyčiau tą veizdą biggrin.gif (sorry, kad ne į temą)
Atsakyti
Gal esate kažką girdėjusios apie 28-29 metų Violetą Mariją Mikalauskaitę? Sako, kad nesenei priziurejo mergaite (o gal berniuką, nepamenu) 2,5 m. Šeškinėje.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 02 27, 14:16)
Gal esate kažką girdėjusios apie 28-29 metų Violetą Mariją Mikalauskaitę? Sako, kad nesenei priziurejo mergaite (o gal berniuką, nepamenu) 2,5 m. Šeškinėje.

Jeigu kreipsis į jus šita moteris, gerai pagalvokite, nes vakar kai aš jai paskambinau pasidomėti plačiau, pradėjo pasakoti istoriją, kad ją prieš du metus išprievartavo ir sumušė kažkas ir kad ji jau 2 metus neturi vyro ir t.t. Žodžiu nepasirodė patikimas žmogus. Gali šios istorijos daugiau ir nebepasakoti, nes aš jai pasakiau, kad po tokio ivykio, vargu bau, ar ji pajėgi prižiūrėti vaikelį. Aš ieškau auklytės ekstra atvejams (kai vaikas serga, paimti iš darželio), tai ji man sako: tai kai jis sirgs, tai man tik vaistu reiks jam suduoti. Nu tai aš moku.
Tokia "auklės" kalba. Išvados apie tokią auklę, manau, aiškios.
Atsakyti
Nu nežinau,ar dėl to,kad žmogui tokia nelaimė-išprievartavo,sumušė - tai ji jau nepatikima vaiko priežiūroj???aš matyt kažko nesuprantu,bet mano kriterijai renkantis auklę šiek tiek kitokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 02 27, 17:16)

O ji pati kur gyvena?Seskineje gal? Esu susidurusi su viena aukle Violeta is Seskines doh.gif
Papildyta:
QUOTE(anna @ 2006 02 28, 13:38)
Nu nežinau,ar dėl to,kad žmogui tokia nelaimė-išprievartavo,sumušė - tai ji jau nepatikima vaiko priežiūroj???aš matyt kažko nesuprantu,bet mano kriterijai renkantis auklę šiek tiek kitokie  g.gif

Niu bet gi nereikia visu savo nelaimiu(ar laimiu) pasakoti nepazistamam zmogui telefonu, kuris del darbo reikalu tau skambina doh.gif doh.gif
As tokios paslaugu irgi iskart atsisakyciau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 02 28, 10:38)
Nu nežinau,ar dėl to,kad žmogui tokia nelaimė-išprievartavo,sumušė - tai ji jau nepatikima vaiko priežiūroj???aš matyt kažko nesuprantu,bet mano kriterijai renkantis auklę šiek tiek kitokie  g.gif

Nu va, dar vienas internetinis interpretavimas. Ar tu girdėjai kaip ji tai pasakojo?
Ir kad prižiūrėti vaiką sergantį užtenka suduoti vaistus blink.gif
Rašau dėlto, kad abejoju ar apskritai tai ivyko g.gif
Aš paklausiau ar ji ištekėjusi, ar turi vaikų, o ji man puolė pasakoti istoriją ir kad vyro neturi jau 2 metus. Nežinau gal kažkam normalu, nematytam ir pirma kart išgirstam žmogui pasakoti tokius dalykus. Man tai nenormalu.
Atsakyti