na, sveikos "bendradalininkės", kaip baisu, čian tiek visko priskaičiau, kaip tą vaikiuką palikt auklei ir eit į darbą, apie kurį svajojau ir pagaliau visai netikėtai gavau?Turėjau anksčiau ir aš 1 osobą super, Ona ligtai iš Kalvarijų gatvės ar pan, stamboka, tamsių trumpų plaukų, atrodė pradžioj gera,plepi, nuoširdi, bet vieną dieną viskas išaiškėjo, man reikia į darbą, o ji atėjo visa besikratanti, tipo, kažkoks stresas buvo, nu tikrai visa kratėsi nuo nervų (gal rašiau, čia dar visko neperskaičiau, naktim reuiks skaityt, kad viską perskaityt), kol draugė neužėjo, kai mūsų nebuvo ir nepamatė vaizdelio: auklė kalbėjosi virtuvėje telefonu (prakalbėdavo nerealias sąskaitas), dėjo ant mano vaikų, apie butelius su kažkokia chrone kalbėjo), be visa ko, nė nepajuto, kad mano draugė atidarė namų duris ir įėjo, kai niekas neatsakė į beldimą.Išvariau ją tą patį vakarą.
Dabar galvoju pusdienį su kandidate praleist, kitą savaitę su 2 vyresnėm ją palikt, kad dukros ją stebėtų, jei ką, vyro darbas ne idealus, parlėktų arba jį mestų, gal kaip nors išsisauksim, o 1,5 metukų dukružei gal į lopšelį geriau.
Auklę žadu įspėt dėl kamerų (kurių neturim) ir diktofono (turim, bet kažin, ar spintoj kas girdėsis ir ar nespragtels, kai baigsis juosta???Kas patars?), dar ranka pasirašysim susitarimą, atrodo, jis turi teisinį pagrindą, prie manęs skambinsim šeimom, kur ji dirbo, gal neapsiriksiu, jaunos neimsiu, avanso nemokėsiu (nes dažnai dingstama po avanso, kiek girdžiu).
Kaip manot, ar po 4lt. už val. , plius nuolatinis ir mūsų maistas-pakankama bus jai pasiūlyt???
manau kad per akis tokio užmokesčio, aš irgi turėjau aklyte 10 diena išvariau, jei ne kamera būčiau už žmogų galvą atidavus, bet ką pamačiau kameroj tai niekai nesiriso su tuo ką prie manes kalbėdavo ir darydavo. labai geras reikalas kamera, nors keleta dienu pafilmuoti, tikrai pasimatys kas per žmogus, dabar jau 3 sav turiu kitą auklytę tai visai itas vaizdelis
mamos jei tik turit galimybe statykit kameras ir visokiu kitokius aparatus, tikrinkit su kuo lieka jusu turtelis