Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(mamuska @ 2006 02 08, 17:38)
mamytės patarkit radau aukle 32metų,gyvena šeškinėj.ilga laika dirbus vokietijoj....gal kas apie ją žino???tiesa vardo dar nežinau. schmoll.gif

Prašyk vokiečių telefono, adreso, meilo ir kontaktuok
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2006 01 13, 16:45)
Nu tikrai truko jau man kantrybe 4u.gif
Yra toks rusiskas posakis: "daleko smotrish a riadom nevidish" ax.gif

Beje, konkreciai taip ir nesulaukiau atsakymo, tai kur tas draudimas  papasakoti apie blogus kito zmogaus darbus? Kur man draudziama parasyti apie bloga aukle? As asmeniskai tokios vietos minetame istatyme neradau. g.gif

Beje apie mokescius aukles. Aukle gali dirbti pagal verslo liudijima. Jis kainuoja metams apie 100 litu ir tai yra visi jos mokesciai 4u.gif

Jei neklystu, verslo liudijimas metams kainuoja 500 litu.....o be to nera konkreciai "aukle", yra"vaiku prieziura"....
Atsakyti
žodžiu gal kas žino aukle ASTA RIMKIENĖ 32M IŠ ŠEŠKINĖS. prašau jei kas ką žinot atsiliepkit.o dėl rekomendaciju tai tipo vokietijoj dirbo ,bet rekomendaciju nepasiėmė nes nepagalvojo kad reikės,o dabar ta šeimą pametė....
Atsakyti
QUOTE(mamuska @ 2006 02 09, 17:40)
žodžiu gal kas žino aukle ASTA RIMKIENĖ 32M IŠ ŠEŠKINĖS. prašau jei kas ką žinot atsiliepkit.o dėl rekomendaciju tai tipo vokietijoj dirbo ,bet rekomendaciju nepasiėmė nes nepagalvojo kad reikės,o dabar ta šeimą pametė....

įdomu kap galima pamesti šeimą, čia jau kažka trina. taigi iš gatvės vokiečiai jos tikrai nepasiemė, o jei dirbo tai tikrai nors adresą tai turėtų turėti nes kažkaip pas juos nuvažiuoti turėjo, man būtų itartina ir net labai
Atsakyti
QUOTE(gintaresa @ 2006 02 09, 13:31)
Jei neklystu, verslo liudijimas metams kainuoja 500 litu.....o be to nera konkreciai "aukle", yra"vaiku prieziura"....

Maniškė auklė tai už 100 lt ėmė, tikrai ne už 500 lt doh.gif
Atsakyti
yra klaipėjoje viena Tai Deima jai apie 30 metų.... iš išorės gera gera, o kailyje bloga, tai neapsigaukite merginos
Atsakyti
undŽiedė Paskelbta Šiandien, 15:57
  yra klaipėjoje viena Tai Deima jai apie 30 metų.... iš išorės gera gera, o kailyje bloga, tai neapsigaukite merginos
efined

Kuom ji bloga?
Atsakyti
na ji pabuvo su vaiku tik valanda, ir mane pradejo mokint kaip turiu augint vaikus, ir auklet... man tas nelabai patiko... ir kai atsisakiau, jos paslaugų, išvadino mane įvairiausiais žodžiais, pasakė kad aš melagė, kad mno vaikąc reik ant įskaitos pastatyt, nes jis mat per stmabus blink.gif . joooo, šiaip galvoju kokia ji teisė turėjo ant manęs rėkt ir vaika isvadint įvairiais žodžiais.... nu nepasisekė man su ja doh.gif
Atsakyti
Tai tu likai vel be aukles? verysad.gif
Per ka suradai ja?Koks jai skirtumas koks vaikas? doh.gif g.gif Nieko sau-ant iskaitos pastatyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, sveikos "bendradalininkės", kaip baisu, čian tiek visko priskaičiau, kaip tą vaikiuką palikt auklei ir eit į darbą, apie kurį svajojau ir pagaliau visai netikėtai gavau?Turėjau anksčiau ir aš 1 osobą super, Ona ligtai iš Kalvarijų gatvės ar pan, stamboka, tamsių trumpų plaukų, atrodė pradžioj gera,plepi, nuoširdi, bet vieną dieną viskas išaiškėjo, man reikia į darbą, o ji atėjo visa besikratanti, tipo, kažkoks stresas buvo, nu tikrai visa kratėsi nuo nervų (gal rašiau, čia dar visko neperskaičiau, naktim reuiks skaityt, kad viską perskaityt), kol draugė neužėjo, kai mūsų nebuvo ir nepamatė vaizdelio: auklė kalbėjosi virtuvėje telefonu (prakalbėdavo nerealias sąskaitas), dėjo ant mano vaikų, apie butelius su kažkokia chrone kalbėjo), be visa ko, nė nepajuto, kad mano draugė atidarė namų duris ir įėjo, kai niekas neatsakė į beldimą.Išvariau ją tą patį vakarą.
Dabar galvoju pusdienį su kandidate praleist, kitą savaitę su 2 vyresnėm ją palikt, kad dukros ją stebėtų, jei ką, vyro darbas ne idealus, parlėktų arba jį mestų, gal kaip nors išsisauksim, o 1,5 metukų dukružei gal į lopšelį geriau.
Auklę žadu įspėt dėl kamerų (kurių neturim) ir diktofono (turim, bet kažin, ar spintoj kas girdėsis ir ar nespragtels, kai baigsis juosta???Kas patars?), dar ranka pasirašysim susitarimą, atrodo, jis turi teisinį pagrindą, prie manęs skambinsim šeimom, kur ji dirbo, gal neapsiriksiu, jaunos neimsiu, avanso nemokėsiu (nes dažnai dingstama po avanso, kiek girdžiu).
Kaip manot, ar po 4lt. už val. , plius nuolatinis ir mūsų maistas-pakankama bus jai pasiūlyt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 16 vasario 2006 - 13:12
QUOTE(lengvute @ 2006 02 16, 13:08)
na, sveikos "bendradalininkės", kaip baisu, čian tiek visko priskaičiau, kaip tą vaikiuką palikt auklei ir eit į darbą, apie kurį svajojau ir pagaliau visai netikėtai gavau?Turėjau anksčiau ir aš 1 osobą super, Ona ligtai iš Kalvarijų gatvės ar pan, stamboka, tamsių trumpų plaukų, atrodė pradžioj gera,plepi, nuoširdi, bet vieną dieną viskas išaiškėjo, man reikia į darbą, o ji atėjo visa besikratanti, tipo, kažkoks stresas buvo, nu tikrai visa kratėsi nuo nervų (gal rašiau, čia dar visko neperskaičiau, naktim reuiks skaityt, kad viską perskaityt), kol draugė neužėjo, kai mūsų nebuvo ir nepamatė vaizdelio: auklė kalbėjosi virtuvėje telefonu (prakalbėdavo nerealias sąskaitas), dėjo ant mano vaikų, apie butelius su kažkokia chrone kalbėjo), be visa ko, nė nepajuto, kad mano draugė atidarė namų duris ir įėjo, kai niekas neatsakė į beldimą.Išvariau ją tą patį vakarą.
Dabar galvoju pusdienį su kandidate praleist, kitą savaitę su 2 vyresnėm ją palikt, kad dukros ją stebėtų, jei ką, vyro darbas ne idealus, parlėktų arba jį mestų, gal kaip nors išsisauksim, o 1,5 metukų dukružei gal į lopšelį geriau.
Auklę žadu įspėt dėl kamerų (kurių neturim) ir diktofono (turim, bet kažin, ar spintoj kas girdėsis ir ar nespragtels, kai baigsis juosta???Kas patars?), dar ranka pasirašysim susitarimą, atrodo, jis turi teisinį pagrindą, prie manęs skambinsim šeimom, kur ji dirbo, gal neapsiriksiu, jaunos neimsiu, avanso nemokėsiu (nes dažnai dingstama po avanso, kiek girdžiu).
Kaip manot, ar po 4lt. už val. , plius nuolatinis ir mūsų maistas-pakankama bus jai pasiūlyt???

manau kad per akis tokio užmokesčio, aš irgi turėjau aklyte 10 diena išvariau, jei ne kamera būčiau už žmogų galvą atidavus, bet ką pamačiau kameroj tai niekai nesiriso su tuo ką prie manes kalbėdavo ir darydavo. labai geras reikalas kamera, nors keleta dienu pafilmuoti, tikrai pasimatys kas per žmogus, dabar jau 3 sav turiu kitą auklytę tai visai itas vaizdelis ax.gif mamos jei tik turit galimybe statykit kameras ir visokiu kitokius aparatus, tikrinkit su kuo lieka jusu turtelis thumbup.gif ypac maži nekalbantys vaikučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astamax @ 2006 02 16, 20:47)
statykit kameras ir visokiu kitokius aparatus, tikrinkit 

Nu paskaičiuokim, gudrieji kurmiai: tam, kad pilnai darbo savaitei prižiūrėt - mokant nuo 500 LT /mėn. + dar visokie ten maisto papildomi nuostoliai ir t.t.t. Vadinasi sveiku protu mama turėtų uždirbt bent jau 1000,00 į rankas (o neretai ir 2 x tiek). Jūs dabar pagalvokite, ką jūs gero galite gauti, kai realiai žmogus žiūri vaiką už minimumą + kelias baronkas ir kavos puodelį. Ar pačios dirbtumėt už tokius ar panašius pinigus (600 - 650 Lt.), jei jums iš visų pusių kameros būtų apstatytos? Šūdus kuoptumėt nuo užpakalių už tuos pinigėlius? nejuokinkit, kai kurios net darbe savo kavos puodelių nesugeba išsiplaut biggrin.gif Psichologiškai veiktų ne pats vaikas, o visi tie pričindalai.
Nevarykit Dievo miškan, augo ir mūsų vaikai, nunešdavom tokiai tetai V ir džiaugdavomės: sveiką gyvą pridavėm - sveiką gyvą grąžino. Tokie laikai buvo, dabar čia bedarbystė suteikė galimybes išsidirbinėt, bet kiek žinau, kuriasi auklių asociacija ir tuoj visos civilizuotos auklės (ne bobutės sukretusios) savo sąlygas ir įkainius nustatatys.

Ir dar: nesuprantu, kodėl blogo tono ženklu laikoma, jei žmogus pataria kaip auklėti vaiką, jei ji turi daugiau patirties? ar čia visos jau tokios protingos? numanau, kad jei patariams geras - reikia tik išklausyt ir pasakyt ačiū, o ne spirt auklę pro duris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 17 vasario 2006 - 00:13