Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(Janike @ 2006 01 25, 20:18)
aš auklėms sakiau, kad su jomis kartu su vaikučiu norėčiau pabūt ir ilgiau. Pradžioj visą dieną, po to išeiti kelias valandas ir t.t. Visoms sakiau, kad esu pasirengusi pirmą mėn. investuoti į auklę ir būti kartu, kad viskas susinormalizuotų. Bet jos išsigando..................
ir dar, jei pretendentė į aukles nenori net savo amžiaus pasakyt, ką dar kalbėt apie dokumentus. Būtų įsižeidus, jei paprašyčiau...............

g.gif oho dabar aš prašysiu tikrai asmens dokumento, nors nei vienos nebuvau prašius iki šiol -pačios parodė,o rekomenduotos ir taip aišku ir namuose buvom , ne iškart o esant būtinybei namuose saugojo, kai išvažiuot turėjom.O ko čia bijoti , jei elgiesi teisingai g.gif .Tiesa, diktofonus galima naudoti,o vaizdo kamerų be raštiško sutikimo nea pagal įstatymą.
Atsakyti
gal gali(kas tvarko)juodaji sarasa papildyti?nes skaitant daugiau vardu randama. o sarase ju nera.Manau butu greiciau galima pasitikrinti ar rasta aukle papuola i saraseli.
oi kaip sunku su tom auklem:(
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 01 26, 12:20)
Tiesa, diktofonus galima naudoti,o vaizdo kamerų be raštiško sutikimo nea pagal įstatymą.

o kur tu radai toki istatyma? tavo namai - privati valda - ka nori ta darai smile.gif gali ir filmuoti, cia nepazeidziamos jokios zmogaus teises... be to dauguma aukliu nelegalios tad ka cia sneketi apie istatymus
Atsakyti
Visiškai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(dragon @ 2006 01 25, 13:35)
bet mamytes ar ne jus pacios renkates,reikia,kad bent savaite pabutu kartu su jumis ir vaikeliu,nors po keleta valandu.Ir ziureti kaip bendrauja(svarbiausia) su vaiku.Nes vaikai geriausiai atsirenka,jaucia zmogu.Pavyzdziui mano vaikas buvo,kokio zmogaus neprisileidia,tai ir po keletos metu su juo nenori ir nebendrauja.Taip buna ir darzeli kokia aukletoja patiko iskarto,ta ir geriausia iki siol,o kitos nenori nors tu ka.Na,aisku labai nelengva,cia kaip loterija.

O žinok daugelis auklių nori dirbti is karto. As vat irgi sakiau, ka datsipratimui reikia pabūti, tai 100 proc nori, kad joms būtų mokama už tai. Bet ne čia esmė - galima ir mokėti. Jos aiškina - kaip aš būsiu su vaiku, kaip jis apsipras jeigu nuolat matys mamą. Nu nežinau... Čia daugiau turėtų parašyti tos, kurios išbandė auklės pratinimą.
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2006 01 26, 21:06)
gal gali(kas tvarko)juodaji sarasa papildyti?nes skaitant daugiau vardu randama. o sarase ju nera.Manau butu greiciau galima pasitikrinti ar rasta aukle papuola i saraseli.

Pritariu. Čia akmuo į moderatorių daržą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radiste @ 2006 01 27, 22:41)
O žinok daugelis auklių nori dirbti is karto. As vat irgi sakiau, ka datsipratimui reikia pabūti, tai 100 proc nori, kad joms būtų mokama už tai. Bet ne čia esmė - galima ir mokėti. Jos aiškina - kaip aš būsiu  su vaiku, kaip jis apsipras jeigu nuolat matys mamą. Nu nežinau... Čia daugiau turėtų parašyti tos, kurios išbandė auklės pratinimą.

Na aš savo vaikiuką maniau pratinsiu bent dvi savaites. Pora dienų pabuvau su aukle ir to užteko kad galėčiau juos palikti vienus.
Aš sėdėdavau kitam kambary, nes turėjau darbo prie kompiuterio, o jie žaidė, pietavo ir užsimigdė patys , vieni. Kitas tris dienas eidavau iš namų, bet gryždavau per pietų miegą, arba tiesiog netikėtai. Per tas dienas supratau jog esu visiškai nereikalinga , jie kuo puikiausiai abu tvarkėsi. Sūneliui patiko auklė, nes ji visą laik juo užsiima. Man patiko auklė, nes įvedė vaikiuką į grafiką smile.gif , dabar eina miegoti laiku. O su manim duodavosi kol nuluždavo. Todėl vakare be 12 į lovąnee schmoll.gif .
Aš tikrai jiems maišiau, nes mažutis prie manęs muša aukle ir rėkia ant jos , tipo "tu nereikalinga, yra mama" . Bet dabar jau apsiprato ir taip elgiasi retai. Ryte pasitinka, vakare išlydi, kartais net verkia kai auklė išeina doh.gif .
Tačiau kiekvienas vaikas skirtingas, gal kitam reikia ilgesnio laiko apsiprasti. Nors maniškis tikras mamyčiukas.
Auklę galima sakyt mes rinkomės abu, nes tik dvi moteris jis pripažino. Viena susirado geriau apmokamą darbą ir mus paliko dar nepradėjus dirbt, o kita dirba biggrin.gif . Dar pokalbio dieną jis ją išvedžiojo po namus, rodė žaislus, knygutes, gėles tongue.gif . Ko nedaro net su seneliais. O prie kitų kandidačių net nesiartino blink.gif .
Atsakyti
Manau, jei auklė tinkama, iškart vaikas ir apsipranta. Na aš savo auklę pratinu jau trečia savaitė. Bet tas pratinimas pasireiškia tuo, kad aš dar neinu į darbą ir būnu namie. Auklė ateina kelioms valandoms. Nuo pat pirmos dienos nebuvo tarp auklės ir sūnelio nesusipratimo. Auklė atsinešė savo vaiko žaislų ir jie visą laiką pražaidė. 4u.gif Net manęs neprireikė. Ir taip kasdien. Dabar palieku jau visai dienai. Na stengdavausi namuose visąlaik nebūti ir kada grįšiu auklė nežinodavo. Kai grįžtu, negirdžiu vaiko verkiant. Jie sau žaidžia ir nekreipia į mane dėmesio. O kai rytais auklė ateina, vaikas ropoja spygaudamas pasitikti. Na žinoma, aš mažai su juo žaisdavau, tai valgyt pridaryk, tai namus sutvarkyk, tai dar darbelio turiu prie kompo ir t.t. O čia visas dėmesys tik jam. Kuriam vaikui tai nepatiktų? Beje auklė dirba pirmąkart. Jauna panelė. Gal dėl to dar geranoriškai žiūri į darbą. Sutiko pasirašyti sutartį. O kur anksčiau kalbėjau apie Onutę apie 60 m, kuri atsisakė pas mane dirbti, nes pasiūliau sutartį, tai pasirodo ji tebedirba pas tuos pačius šeimininkus. Taip ir maniau, kad jai pakėlė atlyginimą, o kaltę suvertė ant mano sutarties. Gerai, kad toks žmogus pas mane ir nedirba.
Atsakyti
Na, prisiskaičiau čia visokių siaubų... schmoll.gif Baisu... blink.gif
Atsakyti
Nelabai aš suprantu tokių auklių, kurios bijo pasakyti savo amžių, parodyti dokumentų ir pan. Manau iš karto galima ka nors negera įtarti. Beje pastebėjau (paskaičiusi šią temą) jog nemažai auklėmis dirbančiųjų turiu problemų su alkoholiu. Negi jos mano, kad yla neišlįs iš maišo g.gif
Atsakyti
mamytės patarkit radau aukle 32metų,gyvena šeškinėj.ilga laika dirbus vokietijoj....gal kas apie ją žino???tiesa vardo dar nežinau. schmoll.gif
Atsakyti
o aš radau 29 m. Eglę, gyvena Grybo gatvėj. Man pasirodė visai nebloga. Betgi visaip buna.. Gal kas netyčia susidūrėt?
Atsakyti