Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(Taniuk @ 2005 11 12, 23:26)
Labas vakaras

Turim labai panasiu bedu su musu aukle irgi is Fabijoniskiu, bet vardu Janina Mazviliene. Tiesa pasakius pirma karta aukle samdem, net dokumentu jos nepaziurejome. Gal musu Janina ir yra jusu Virginija?  Mes jau apsisprendeme issiskirti, nes ka nepasakysi, daro savaip. Sakau duokite vaikui ne bulkos pusriciams, o koses. O ji vistiek-bulka. Klausiu kodel? Pasak jos bulka-ta pati kose. Ir tokiu "smulkmenu" kiekviena diena po kelis. As jau pavargau. Absoliuciai nesukalbomas zmogus. Daro kaip jai norisi, nors tu ka...
Kaip atrode jusu Virginija? Musu gyvena Gedvidziu gatveje. Rudais-ryzais plaukais, trumpa sukosena. Normaliai nekalba nei rusiskai, nei lietuviskai (sake iki 18 metu gyveno Rusijoje).
Lauksiu labai atsakymo. Mes sutarem, kad ji dar savaite padirbes, kol mes kita surasim. Bet pastebejau, kad isnese visus savo drabuzius, Spieju gali pirmadieni nepasiruodyti, tad reikia zaibiskai kitos jeskoti.

aciu is anksto

Tatjana

Sveika,

Na gal nebeturite aukles:) Kazkaip senai buwau cia uzklydusi, tik dabar perskaiciau ir nikas pasikeite jau ne bumbum o mirazas, nu siaip ar taip ne apie tai:)
Na wardu, tai tikrai n esuklydau, nes buwau atswietus paso kopija, kur gywena nzn,plaukai n u nei ryzi, nei rudi, tokie dazyti... na serdawo ji tik tyrelem, guledawo ir skaitydawo zurnalus, o paskui tiesiog pirmadieni neatejo... skambinau nekele.... nu ir aciu diewui, tos aukles kazkokie gywuliai arba waiko neziuri o jei daug maz ziuri, tai pinigu milijonas nori, nes jos labai fainos ir jos wisi nori, juokas man ima, mokekit man 800:))) tai kad as pati tiek neuzdirbu, bigsmile.gif ai aciu dievui vaikstom i darzeli, nekenciu aukliu ir visu iskeitas darzelis yra tikrai patikimesne wieta, nei kazkokiu nukwakusiu pensininkiu ar alkoholiku ar siaip priplaukusiu aukliu
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2004 09 30, 12:39)
Tai vat dar viena i juoda sarasha:

Jurate Vircinskaite, 30 metu. Turi keturis(!!!) savo vaikus...

Ne todel kad blogai priziuretu vaika. Dideliu priekaistu del to neturejau.
Bet pasirode melage ir vagile.

Padavem i ieskini ir siandien buvo teismas pripazines ja kalta pagal visus ieshkinio punktus bei priteises atlyginti zhala ir atidejes laisves atemimo bausmes vykdyma metams.
Melavo net ir teismo posedzio metu, bet dekui Dievui issisukti nepavyko ://

Gaila jos vaikuciu (net ir apie juos melavo - sake kad 2 jauniausi yra pas ja viesincios drauges o ne jos...) Bet matyt, kad ne pirma karta vagia, tik pirma kart ikliuvo...

[COLOR=red][SIZE=7]Jei dar kam teko susidurti su sia moterim - labai prasau, parasykit. Atrodo, kad ji dirba pas mane.
[COLOR=blue]O tu Gudra, aprasyk konkreciau, ka ji pridirbo, pavoghe, kiek laiko dirbo ir t.t.t doh.gif
Atsakyti
Pas mane buvo aukle Ramune is Justiniskiu, is pradziu atrode miela bigsmile.gif , prisistate, kaip mama, karjera paaukojusi dukters labui ar kazkas panasaus (studijavo teise), taciau jau antros savaites pabaigoj pradejo akis draskyt man, vaikus pries mane uzparino ir panasiai. Kai paprasiau grazinti namu raktus (pasakiau, kad jos paslaugu atsisakome), pradejo man grasinti, kad apskus mane mokesciams, kad ja idarbinau ir t.t. Ir dar, pasake, kad negrazins raktu, kol jai nesumokesiu pinigu, kuriuos neva esu jai dar skolinga(nors nieko skolinga nebuvau). Bet sekancia diena del raktu persigalvojo.
Siaip su vaikais elgesi graziai. Beje, ji pas mus buvo nepilnas tris savaites, gal ir sutapimas, bet tuo metu dingo mano vyro pinigine. As nieko nekaltinu, gal jam gatveje ar kur nors kas istrauke, bet vaikai sake, kad tevelio pinigine gulejo prie kompo, kai jis isejo. Kai vyras pinigines pasigedo, paskambino namo ir paklause aukles ar nera, ji pasake, kad ne, bet butent nuo tos dienos ir prasidejo problemos su ja, tai ji negali ateiti, tai nori anksciau iseiti ir pan.
Gink dieve nenoriu apkaltinti jos vagyste, nors ir daug sutapimu susijusiu su ja, tiesiog zinokit, kad ji yra labai nemaloni ir daugiau gyvenime nenoreciau tokios aukles. Kai prisimenu - nupurto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapas: 29 gruodžio 2005 - 01:36
Kreipiuosi i tinklapio moderatorius-AR ZINOTE,KAD PAZEIDZIATE ZMONIU TEISES VIESINDAMI SIA INFORMACIJA ir kad duomenu apsaugos inspekcija jusu uz tai tikrai nepagirs????
Atsakyti
QUOTE(vaiku_fabrikas @ 2005 12 31, 15:06)
Kreipiuosi i tinklapio moderatorius-AR ZINOTE,KAD PAZEIDZIATE ZMONIU TEISES VIESINDAMI SIA INFORMACIJA ir kad duomenu apsaugos inspekcija jusu uz tai tikrai nepagirs????

Neperskaitei visos temos, kad garsiai rektum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku_fabrikas @ 2005 12 31, 13:06)

Gal galetum konkreciau - nurodyk istatyma, jo straipsni ir pacituok, kokias cia teises pazeidzia?
Atsakyti

Kodėl gi negalima? Čia juk mūsų vaikai nukenčia. Palauk,tau pačiai reikės ieškotis auklės. Pravers tuomet mūsų temelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2005 12 31, 17:03)
Kodėl gi negalima? Čia juk mūsų vaikai nukenčia. Palauk,tau pačiai reikės ieškotis auklės. Pravers tuomet mūsų temelė ax.gif

bigsmile.gif išviso, ką čia viešinam-taigi nėr asmens kodo, deklaruotos gyvenamosios vietos -o bendros frazės nenusikaltimas ax.gif , jei kas tegu kompetetingesnis pataiso mane,o atsiprašau kas įskųsti gali - gal ,, gerietė,, auklė, kuri vaikus skriaudžia ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2005 12 31, 20:03)
bigsmile.gif išviso, ką čia viešinam-taigi nėr asmens kodo, deklaruotos gyvenamosios vietos -o bendros frazės nenusikaltimas ax.gif , jei kas tegu kompetetingesnis pataiso mane,o atsiprašau kas įskųsti gali - gal ,, gerietė,, auklė, kuri vaikus skriaudžia ax.gif .

Tai matyt tokia "reklama" nieko gero neduoda, daug mamų skaito SM, todėl tokios lieka be darbo.
Atsakyti
o man atrodo, kad kaip tik turetu dar daugiau parasyti apie blogasias aukles, nes parasius tik varda ir metus nukencia visai nekalti zmones unsure.gif kurie del to, veliau gali visai darbo nesurasti sad.gif sutapimu juk buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 02 sausio 2006 - 15:05

tai iskusk-ir paziuresim ar tau nieko nenutiks uz tai,kad gainisi ir taip labai uzimtu zmoniu darba mirksiukas.gif
Atsakyti

O kas apgins musu ir musu vaiku teises?
Tik cia suzinojau, kas per viena mano aukle ir nuo siol, rinkdamasi aukle pirmiausia info. tikrinsiu cia mirksiukas.gif
O ka, uzpakalis svyla?
Atsakyti