Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(bedugne @ 2005 11 30, 14:01)
Labai gaila Migles verysad.gif .Uzjauciu mamyte,isivaizduoju, kaip jauteisi(-iesi)..
As tokiai auklei, pries ja ismesdama ,nosi sugurinciau.Ramia sazine.

g.gif jokiais būdais neteisinu auklės, turėjo prižiūrėt ir informuot, bet.....o jei taip atsitiktų vaikui būnant su kuo nors iš savų?Na, kad ir su močiute?Nutrauktumėt santykius iki grabo lentos? Užtvotumėt į nosį?Prisiminiau konkretų savo buvusio bendradarbio pavyzdį, kai jo uošvė nesužiūrėjo 1,5 m. anūkėlės, ir kaip jis putojo, kad neprileis močiutės prie anūkės doh.gif .

Blogai, kad tėvų neįspėjo, bet ,,nesužiūrėjimas" padykusių pramuštgalvių, kurie auklei nuėjus kad ir į tualetą gali ir namus padegt - ne baisiausias dalykas auklių darbe g.gif Baisiau, kai prie tėvų vaidina meilutę, o kai jų nėra - vaikus skriaudžia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 30 lapkričio 2005 - 13:12
Dievuliau, kaip baisu verysad.gif Tikiuosi, man niekad neprireiks aukles paslaugu...nes po tokiu istoriju neisivaizduoju, kaip galeciau kam nors (svetimam) patiketi savo turta.. schmoll.gif
Atsakyti
Na bet jūs man pasakykit, kaip vaikas, krisdamas nuo lovos, galėjo tiek daug sumušimų turėti g.gif doh.gif Juk turbūt vos ne kiekvienas vaikas nuo panašaus aukščio nukrenta, o kad taip doh.gif , tai aš net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Aš manau irgi kad čia ne "nesužiūrėjimas"..

Radiste, būtinai į ligoninę nuvažiuokit, maža kas...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 30, 14:22)
Na bet jūs man pasakykit, kaip vaikas, krisdamas nuo lovos, galėjo tiek daug sumušimų turėti g.gif  doh.gif    Juk turbūt vos ne kiekvienas vaikas nuo panašaus aukščio nukrenta, o kad taip  doh.gif , tai aš net neįsivaizduoju doh.gif

Vat vat, ir as apie ta pati pagalvojau, tik neparasiau, bo mamyte jau ir taip stresa patyrusi..
Nuo lovos(zemos, dar gi) nukrites, vaikas tiek susizalojimu nepatirtu schmoll.gif .
Ir aukle privalo suziureti vaika, kad jokiu susizalojimu nebutu.Toks jos darbas!Nesugebi-nedirbk.
Ir paskambinti tevams turejo.Bet cia jau ne esminis..
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2005 11 30, 13:50)
Vat vat, ir as apie ta pati pagalvojau, tik neparasiau, bo mamyte jau ir taip stresa patyrusi..
Nuo lovos(zemos, dar gi) nukrites, vaikas tiek susizalojimu nepatirtu schmoll.gif .

Nu gal be reikalo aš čia savo nuomonę taip išreiškiau doh.gif Tikrai tu teisi, mamytė jau ir taip turbūt labai susinervavusi, labai gaila jos ir vaikučio verysad.gif Bet teisiog tokias aukles mano nuomone reikia gun_bandana.gif ir kuo greičiau.
Aš pati artimiausiu metu samdysiu auklę, tai nežinau, gerai jai nepasibaigtų, jei viską taip ramiai kaip niekur nieko nuleistų g.gif
Atsakyti
Pirmiausiai reikia blaiviai pamastyti, ar tai tikrai nebuvo nelaimingas atsitikimas. Man paciai dukrele buvo nukritusi beveik nuo metro aukscio spinteles vonioje, nors atrodo ziurejau. Aciu Dievui nieko neatsitiko (po gydytoju apziuros). Taciau jeigu itarciau, kad aukle tikrai sumuse vaika, tai jei ne pati afekto buklej sumalciau ja, tai tikrai rasyciau pareiskima i policija. Manau, kad pati mama is tikro nemano, kad jos vaika sumuse aukle, nes tik atleido ja is darbo. g.gif Kai gresia vaikui pavojus, butina imtis atitinkamu priemoniu.
Atsakyti
Radiste, kaip ten viskas baigesi?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 12 26, 21:49)
Radiste, kaip ten viskas baigesi?

Nežinau kaip ji viską užbaigė su aukle, bet dabar Miglutė sėkmingai keliauja į darželį smile.gif ,nebesamdė Radistė daugiau auklių schmoll.gif Turbūt ir tokiu atveju jau bijočiau.
Atsakyti
Paskaičius šitą skyrelį noras samdyti auklę praeina unsure.gif
Atsakyti
tai paskaityk baltu aukliu temele smile.gif
Atsakyti
Būt gerai, jei Radistė pati parašytų, kaip jiems te baigėsi.. unsure.gif *****, aš tokia auklę.. Nežinau.. Nu bet tikrai nepaleisčiau taip paprastai. Mažų mažiausiai policijai "zajavą" parašyčiau. Aš suprantu, būna, nukrenta vaikai nuo lovų, kėdžių, ar dar bala žino ko, nugriūna ir taip toliau, bet kad šitaip susitrenktų nuo to, pirmą kart girdžiu blink.gif Kažkas čia nešvaraus schmoll.gif
Atsakyti