Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE(ewita @ 2005 10 14, 00:11)
Jau rašiau, kad Lina Ginevičienė iš Vilniaus yra kleptomanė. Nesenai ji tapo Lina Stimburyte, ir vis dar ieško auklės darbo. verysad.gif Tai tikrai joks šmeižtas, ji jau kelis kartus buvo teista už vagystes. Jai 37 metai, gyvena tai Lazdynuose, tai Savanorių prospekte, priklausomai nuo santykių su vyru. Dar ji buvo įsidarbinusi kaip Lina Sucharževskaja, tai jos netikra pavardė, ji turi "lievą" pasą verysad.gif Jos vyras irgi kelis kartus kalėjo už vagystes.

Nu ir kontingentas.... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2005 10 14, 08:48)
manoji su kuria buvom susitike is Ciobiskio gatves?

Atrodo, Ciobiskio...Ji turejo jau pirmo pokalbio metu imti skiesti savo pastovia dainele, kiek ji daug vaikuciu yra ziurejusi, net uzrasus vede apie kiekviena, o jos vyras patare jai knyga pagal tuos uzrasus isleisti, ir t.t... doh.gif
Susitaret ka nors su ja?
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 14, 13:30)
Atrodo, Ciobiskio...Ji turejo jau pirmo pokalbio metu imti skiesti savo pastovia dainele, kiek ji daug vaikuciu yra ziurejusi, net uzrasus vede apie kiekviena, o jos vyras patare jai knyga pagal tuos uzrasus isleisti, ir t.t... doh.gif
Susitaret ka nors su ja?

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 10 14, 12:47)
biggrin.gif Paskaityk daugiau jo žinučių, kaži toliau kokia nuomonė bus biggrin.gif

Gali ir pasikeisti nuomone, nesiginciju. As atsakiau i konkrecia jo nuomone. Bet is esmes man vyrau mastymas labiau patinka nei moteru. Mes, bobos, vis einam per aplinkui, o vyrai konkretesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 14, 13:30)
Susitaret ka nors su ja?

O jos tikrai vardas Violeta? Kaip ji atrodo?
Atsakyti
Nu geras, tikrai sita Violeta, o kodel ji juoda? Mes jos nepasirinkome, bet viena diena buvome susitike kaip ir pabandymui...Nes gi gali nesutapti jos ir vaikelio biolaukai bei pan. Bet mano vyras per ta diena vos neisprotejo, nes jis su ja buvo. Be galo ir be krasto tos jos pasakaites...Tada tik pasidziaugeme, kad buvom susitare tik pabandyti. Daugiau nesusitikom, nes buvo aisku, kad butu neimanoma psichologiskai jos istoriju tu paciu per tas pacias atlaikyti...bet maniau kitai seimai tai gali tikti ir patikti, juk zmones skirtingi...
Parasyk man, kodel jums ji netiko?
Siandien pas mus nauja aukle pradeda, pakeisianti musu Elzbieta is Pasilaiciu, kuri girtuokliauja. Tai irgi mamytes - atargiai!!! Jei ne is karto, tai veliau vistiek ieskos aukles darbo. Tik tiek, kad nieko blogo tikrai nepadarys, isskyrus, kad viena pirmadieni neateis savaitei...
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 10 09, 15:03)
to.
O čia jūsų replikos, kad ta - ana serga fobija ir t.t.t. - atsipeikekit. Atranka griežtesnė nei per valstybės tarnybos egzaminą - kažin ar pačios dirbdamos pačios sau keliate tokius reikalavimus? Abejoju.

blush2.gif bet aišku, kad keliame , nes čia ne valstybinis bendras turtas,o privati nuosavybė- ir dar neįkainojama ax.gif , ar ne tiesą pasakiau? tongue.gif
O dėl blondinių ir jų požiūrio atsakau, kaip buvusi trimetė blondinė,-nagi klausau išklausau visų patarimų-močiučių, ir mamos ,kaimynių ir tt.,, bet ar juos visus panaudoju ,tai jau mano reikalas tongue.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
Kaip gaila, kad ir man teko patirti juodos aukles buvima. Ji vardu [SIZE=7][color=red] AUDRA is Ciobiskio gatves (ilgais tamsiais plaukais, su akinukais, vyras taksistas). Pries dvi-tris savaites pradejo dirbti, penktadieni sumokejom atlyginima uz puse menesio, nes taip buvom susitare, o syryt vos pralemenanciu balsu paskambino ir pasake, kad negali ateiti i darba. Paklausiau kodel, sako, "truputi neiseina". Matyt savaitgali laiste pirmaji atlyginima, tai nenorejo akyse rodytis. Tai as liepiau daugiau is viso nesirodyti akyse. Tai dar gerai, kad nepradejau dirbti. Ka reiketu darbdaviui aiskinti? Kad aukle uzgere, tai, sorry, i darba nebeateisiu g.gif
Dabar ji aisku ieskosis darbo, tai, neduok dieve, pateks pas kuria nors is jusu. Ji sakosi laaabai mylinti vaikucius ir akcentuoja, kad yra puiki kulinare (baige kazkokia aukstesniaja mokykla). Kaip veliau paaiskejo, ji net nenorejo ten studijuoti, o kazkas ikiso. Vienu zodziu sake esanti meniskos dusios, gali dirbti ir virsvalandzius ir t.t. Is tikruju, nepagalvojau, kad taip bus. Bet as negaliu pakesti alkoholiku, o dar jei del sios priezasties aukojamas darbas! Kur atsakomybe? Per tas kelias savaites man jau kilo itarimas, kad su ja kazkas negerai, bet vyras vis guode, kad as per daug itari. Cia mano nuojauta, kaip ir visada, neapgavo. Taigi, saugokites. Nepatikimas zmogus! Tiesa, dar ji gali duoti kazkokios Violetos telefona, pas kuria dirbo, tai kai as jai paskambinau, tai ji man Audra rekomendavo kaip labai gera, kurybinga ir patikima aukle. Nezinau, gal cia susitarimas g.gif Sekmes.

P.S. Moderatorei siulyciau isrinkti visas juodasias aukles ir centralizuotai sudeti i pirmaji puslapi, nes reikia perskaityti laaabai daug puslapiu, kad rastum informacijos apie viena ar kita dominanti zmogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvaida: 17 spalio 2005 - 18:34
QUOTE(kvaida @ 2005 10 17, 18:33)
Tiesa, dar ji gali duoti kazkokios Violetos telefona, pas kuria dirbo, tai kai as jai paskambinau, tai ji man Audra rekomendavo kaip labai gera, kurybinga ir patikima aukle.

Su tom rekomendacijom yra jau taip - ir as galeciau ta Audra rekomenduoti, jei buciau jos drauge ar giminaite mirksiukas.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif ...........

Mano nuomone rekomendacijos yra tikros, jei jas suteikias tau pazistamas zmogus, kuris meluoti negali, ar apgaudineti paprasciausiai jam nera tikslo......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kauke2: 17 spalio 2005 - 18:49
QUOTE(kvaida @ 2005 10 14, 16:07)
O jos tikrai vardas Violeta? Kaip ji atrodo?

Violeta.Ji tokia tumba matamba, letai juda(koja issukta), tamsiaplauke ir gan nesimpatiska(baisa pabaisa is filmuko primena)...Galiu placiau i a.z.parasyti, jei domina. ajb parasiau.Gerai, kad ji neidarbino pas save tos Violetos doh.gif .O jau susitikusios buvo...
Atsakyti
O Jėtau! Perskaičiau pora istoriju ir net žado netekau. doh.gif
Gyvenime nepaliksiu savo vaiko su svetimu žmogum schmoll.gif Gal ne į temą rašau bet aš galvojau kad tokios istorijos tai retenybė (1 iš 100), o čia ojojoj kiek doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2005 10 22, 12:44)
O Jėtau! Perskaičiau pora istoriju ir net žado netekau. doh.gif
Gyvenime nepaliksiu savo vaiko su svetimu žmogum  schmoll.gif  Gal ne į temą rašau bet aš galvojau kad tokios istorijos tai retenybė (1 iš 100), o čia  ojojoj kiek doh.gif .

Na, as cia irgi ne i tema, bet siek tiek komentaru Tau ax.gif Niekada nesakyk niekada - vaikas paaugs, leisi i darzeli, ten gi irgi nepazistami zmones... Aisku, baisu, ka aukles daro su vaikais, pasiurpau ir as, siu istoriju prisiskaiciusi, bet... cia juk pasakojama apie "prisidirbusias" aukles. jei kartu suplaktume gerasias ir blogasias+prieziura (visa kita)darziuke, tai kazkodel galvoju, kad "juodosios" stipriai nedominuotu. Nu faktas, kad pastaruju reikia saugotis... rolleyes.gif
Atsakyti