QUOTE (Astyte @ 2004 03 02, 11:48) | ||
Mamuk, o tu jos pavarde kazkur jau pasakei??? Darausi saraseli, kad paskui man nesamoniu nebutu, lupt tokias reikia |
Astyte,
nepamenu pavardes Danute... Gyvena nuosavam Sanciuose zemuosiuose.. :/
Oij.. brr.... net nupurto.. kai pamenu, kaip visa jos gimine mums skambinejo ir grasino, kad atleidom ja...
MAMOS GAL KURI PAZISTAT SIAS AUKLYTES:
1.Ieva Sabaliauskaite;
2.Indre Rusakeviciute;
3.Indre Zemaityte;
4.Vida Petraitiene?????
Parasykit, prasau apie jas, jei ka zinot...
1.Ieva Sabaliauskaite;
2.Indre Rusakeviciute;
3.Indre Zemaityte;
4.Vida Petraitiene?????
Parasykit, prasau apie jas, jei ka zinot...
Sveikos, labai laukiu Aurelia'os isaiskinimu. Turim aukle, lyg ir normali, net sakyciau gera. Bet kai pasiskaiciau... Turejom tokia moteriske pries sita, tai ji isejo kur geriau, bet as buciau jos ir taip atsisakiusi, labai ji vaika slopino ir reguliavo, draude viska is eiles, o kai pastaba pasakydavau, tai gaudavosi, kad "nieko tu vaikeli nesupranti, tik vaika gadini" .
SIAUBAS!!!!Net nesitiki,kad taip gali aukles daryti ....Va as irgi buvau sugalvojus,pasisamdyti valandine aukle,bet,kaip pasiskaiciau cia,tai praejo noras- nesamdysiu nieko,kol nerasiu is pazystamu tarpo ,nors ir ne visos aukles jau tokios blogos,..bet ...........ka gali zinoti????O filmavimas,tai liuks dalykas,filmuociau ir klausyciau kiekviena diena,kaip elgiasi su mano vaiku,neduok ,Dieve,uzrektu,,ar pakratytu,nezinau-jauciu jai blogai butu ir nuo manes ir nuo mano vyro
Oi, mamytes mamytes... Aisku, as sutinku, kad vaiku must, tampyt ar rekt ant ju negalima, ypac taip negali elgtis svetimas zmogus... Bet kartais tenka pasiklausyti, kai pacioms tobuloms mamytems nervai neatlaiko ir jos taip graziai pradeda rekt ir tasyt savo maziukus, kad geriau jau nereikia... Paziurekit i savo kaimynes ir pagaliau i save pacias is salies, negi visada esat tokios kantrios ir ramios ir tobulai atliekat mamu vaidmenis?..
Papildyta @ [mergetime]1081344812[/mergetime]
O sita Nomedos laida apie aukles ar ne siandien rodo?..
Papildyta @ [mergetime]1081344812[/mergetime]
O sita Nomedos laida apie aukles ar ne siandien rodo?..
Nomedos laidoj Ulaa dalyvavo?
Ale bijau aukle samdyt kaip... nu nezinau ka daryt ((
Ale bijau aukle samdyt kaip... nu nezinau ka daryt ((
QUOTE (Saddiqah @ 2004 04 07, 16:26) |
Oi, mamytes mamytes... Aisku, as sutinku, kad vaiku must, tampyt ar rekt ant ju negalima, ypac taip negali elgtis svetimas zmogus... Bet kartais tenka pasiklausyti, kai pacioms tobuloms mamytems nervai neatlaiko ir jos taip graziai pradeda rekt ir tasyt savo maziukus, kad geriau jau nereikia... Paziurekit i savo kaimynes ir pagaliau i save pacias is salies, negi visada esat tokios kantrios ir ramios ir tobulai atliekat mamu vaidmenis?.. |
Aisku geda ir skaudu pripazinti, kad ir pacios mamos buna neatlaiko itampos nuovargio ir prasikankinusio su klykianciu vaiku ne viena valanda nuleidusios rankas iseina i kita kambari kad atgautu kvapa, nuramintu visas sukilusias neigiamas emocijas, bet juk Aferistes aukle sitaip su vaiku elgesi jau tik atejusi per pirmas 1,5 valandos, idomu kaip ji isterikavo likusias 4 valandas.
Esu susukusi ant savo ziogo ir kiekviena karta sirdele skaudejo, juk nekaltas tas zmogiukas, bet nuovargis ar issekimas kartais daro savo, o jei dar nesulauki jokios pagalbos is artimuju, budavo akimirku kai paluzdavau
Skaiciau as tas istorijas, aisku, kad baisu, kai taip elgesi aukle, kuri atrodo kaip tik turetu globoti vaikuti, juo rupintis, galu gale tai jos darbas, jos atsakomybe uz ta darba, tokiu as tikrai neteisinu... Priplociau pamacius taip besielgencia, tik deja kartais ir mamu buna ne ka geresniu irgi bjauru klausyt kaip rekia ant tu, kas joms turetu buti grangiausi, gal zmones tiesiog per anksti uzsikrauna sau tokia atsakomybe, o po to nesugeba su tuo susitvarkyt, bet aukle dar gali palikti savo darba, mama jau to nepadarys...
man ne tokia baisi ta filmuota medziaga pasirode, kaip tikejausi. gal neparode baisiausiu vietu. o gal kai girdi 1,5 val. ta vaiko verksma tada pradeda stogas vaziuot?Kiek parode-tai ne baisiai atrode. Aisku, aukle neturetu taip elgtis. Bet ir man buvo, kad vaikas verkia, oziuojasi, o as ramiu balsu , nors isvesta is kantrybes jam sakau:,,nu parek parek, oziukas i uzpakaliuka ilindes, palauksim kol islis". bet kad aukle taip abejingai darytu- nenoreciau. Sau kazkaip turbut daugiau leidziam? ir buna, kad uzreki, buvo, kad ir sleptelejau per uzpakali. tik aisku, paskui tokia sazines grauzatis, taip skauda...prisieki sau, kad tai paskutinis kartas. ir suvoki, kad cia pacios silpnumas, kad vaikas nekaltas. bet nekarta taip jau ant to paties greblio buvau uzlipus.
as zaviuos savo aukle, kuri nereke ant mano vaiko, kai tas visa staltiese nuo stalo nutrauke....(paklausiau garso iraso). man ramu dabar palikt ji su aukle.
as zaviuos savo aukle, kuri nereke ant mano vaiko, kai tas visa staltiese nuo stalo nutrauke....(paklausiau garso iraso). man ramu dabar palikt ji su aukle.
QUOTE (mamukas @ 2004 04 08, 08:04) |
Nomedos laidoj Ulaa dalyvavo? Ale bijau aukle samdyt kaip... nu nezinau ka daryt (( |
Nea,man siule,bet as susinepatoginau .Nezinau ko reiketu,kad galeciau taip viesai iseiti i eteri laida pasiziurejau,labai patiko dalyvavusios aukles pasakojimas apie naujuosius rusus,turejau kazkada panasia situacija
seniau tikrai nebuvau ne pries viena aukle, bent pasiskaicius jus, tai net akys prasivere. net nepagalvojau, kaip galetu buti tokiu aukliu, turbut jos vaikysteje nepatyre mamu meiles. na dabar savo vaika dar labiau mylesiu ir stengsiuosi kuo daugiau jam rodyt meiles, svelnumo ir demesio.
man patiko mintis nomedoj pasakyta, kad vaikai yra geri indikatoriai.
na as bijau net ieskot aukles, kad "neuzirauciau" ant kokios bjaurios.
man patiko mintis nomedoj pasakyta, kad vaikai yra geri indikatoriai.
na as bijau net ieskot aukles, kad "neuzirauciau" ant kokios bjaurios.
O gal kas galite pasakyti kiek siais laikais Vilniuje savarankiska aukle ir aukle per firma kainuoja?