Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimas - didelis stresas

QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 17:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, kad ne uz kunkolu pagriebet lotuliukas.gif gerule situacija.. jau taip juokiaus.. as teisiu neturiu, bet esu vaziavus kelis kartus, tai irgi sunku zet i kelia ir jungt begius doh.gif is vis bijau teises laikyt..

aš su ta didele baime pradėjau ir jau azartas išmokti po pirmo važiavimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 24 rugsėjo 2010 - 19:56
QUOTE(Eurozona @ 2010 09 23, 11:12)
Negasdinkit, "tik po 20 metu isgaruoja baime"... ohmy.gif . Praeis noras vairuoti.
Priedo, atkreipiau demesi, kad vairuoto vietoj suslapes kilimelis. Is pradziu maniau, kad kondensacija. Pakeiciau is guminio i medziagini kilimeli. Bet dabar ir jis slampa. Ka rai galetu reiksti?

kad kažką leidžia tai galėtų reikšti. kilimėliai be priežasties nešlampa smile.gif

dėl vairavimo iš pradžių ir aš turėjau baimę šiokią tokią. važiavimo iš pirmo karto neišlaikiau, supykau ir nėjau daugiau. bet po metų mb užregistravo ir nuvežė laikyt. nu ir žinokit išlaikiau. iš mb prisimokinau vairavimo gudrumų ir dabar važinėju sau ramiausiai smile.gif dabar be vairavimo savęs neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2010 09 25, 18:14)
kad kažką leidžia tai galėtų reikšti. kilimėliai be priežasties nešlampa smile.gif

dėl vairavimo iš pradžių ir aš turėjau baimę šiokią tokią. važiavimo iš pirmo karto neišlaikiau, supykau ir nėjau daugiau. bet po metų mb užregistravo ir nuvežė laikyt. nu ir žinokit išlaikiau. iš mb prisimokinau vairavimo gudrumų ir dabar važinėju sau ramiausiai smile.gif dabar be vairavimo savęs neįsivaizduoju smile.gif

oho bigsmile.gif po metu laiko ir islaikete? thumbup.gif neitiketina:)
Atsakyti
bet tuos metus ranku sudėjus nesedėjo,kaip supratau su MB mokėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 25 rugsėjo 2010 - 18:42
QUOTE(Inutis @ 2010 09 25, 18:43)
oho bigsmile.gif  po metu laiko ir islaikete? thumbup.gif neitiketina:)

neitiketina bet tiesa smile.gif

QUOTE(*Barakuda* @ 2010 09 25, 19:30)
bet tuos metus ranku sudėjus nesedėjo,kaip supratau su MB mokėsi  mirksiukas.gif

na kaip cia pasakius mokiausi.. tik ziuredavau ka ir kaip jis daro. su mb viena karta pries vaziavimo egzamina buvau nuvaziavus i aikstute pasimokyt, bet mokytojas is jo nekoks, tai pamoka truko 10min biggrin.gif ir velyva vajara pries egzamina vaziavau su instruktorium, kuris man pareiske, kad aisktelej man bus sakes ir neislaikysiu... biggrin.gif pasirodo klydo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
as visa savaite vazineju su vyru i darba ir atgal namo biggrin.gif , stresas po truputi jau mazeja, tik nervina, kad daznokai uzgestu doh.gif Bet vis tiek, kad vairavimas butu kazkoks malonumas, tai tikrai to nera... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2010 09 30, 07:49)
Labas rytas  4u.gif
as visa savaite vazineju su vyru i darba ir atgal namo  biggrin.gif , stresas po truputi jau mazeja, tik nervina, kad daznokai uzgestu  doh.gif Bet vis tiek, kad vairavimas butu kazkoks malonumas, tai tikrai to nera...  schmoll.gif

o kaio buvo kaio moketes vairuot?
neretai,buna kad jei nuo pirmu dienu patinka vairuot - tai patiks ir vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 10 06, 14:46)
o kaio buvo kaio moketes vairuot?
neretai,buna kad jei nuo pirmu dienu patinka vairuot - tai patiks ir vienai smile.gif

kai mokiausi vairuoti (pries 5 metus) tikrai nebuvo jokio streso, kazkaip net negalvoji, kad baisu... Taciau po teisiu gavimo nebuvo galimybiu vairuoti, plius apturejau kely avarine situacija (cia vairavo kitas asmuo), ir po to kazkokia paranoja ne tik vairuoti atsirado, bet ir apskritai vaziuoti automobiliu doh.gif Dabar jau kokie metai po truputi viskas grizta i savo vezias smile.gif
Atsakyti
LABUTIS,JUNGIUOSI IR AŠ PRIE JŪSŲ BURIO.TEISES TURIU GANA SENIAI, KOVO MĖNESĮ BUS 11 METŲ.BET, KAI IŠLAIKIAU TEISES, DAR BUVAU NETEKĖJUSI IR ŽINOMA BE MASINOS.POTO JAU SU VYRU ĮSIGIJOME MAŠINA.ŠIEK TIEK PAVAŽINĖDAVAU.POTO NĖŠTUMAS, MAŽAS VAIKELIS, O POTO IŠVIS JAU NEDRĮSDAVAU SĖSTI PRIE VAIRO, NEBENT KAIME. IR DABAR GIMTADIENIO PROGA PRIES DVI SAVAITES VYRAS NUPIRKO MAN MAŠINIUKA IR PASAKE GANA TAVO TEISĖS DULKĖT.KELIS KARTUS VAŽIAVAU SU JUO I DARBA.BET BE JO GALVOJAU NIEKADA NEIŠDRISIU.IR ŠTAI VAKAR BUVO SESUO SVEČIUOSE IR SAKO DAVAI PARVEŽK MUS NAMO.IŠ PRADŽIU ATSISAKIAU, O POTO PAGALVOJAU, KAD JEI NEPRADĖSIU VIENA BE VYRO,TAI NIEKADA IR NEIŠMOKSIU.IR NUVAŽIAVOM.IR DAR PAPUOLIAU I TOKIA SITUACIJA, KAD ILGAM PRAKTIKOS UZTEKS.O NAMO GRIZTI BUVO JAU VIENAS JUOKAS NORS IR PIKO METAS. TAI TIKIUOSI DABAR JAU DRASIAU PRADESIU VAZINETI.NES PAJUTAU KA REISKIA KAI NEGALI NIEKIENO PAKLAUSTI O TURI GALVOT PATI.
Atsakyti
QUOTE(JURGITKA @ 2010 10 07, 10:52)

labi ,junkis,tik nerašyk didžiosiom raidėm mirksiukas.gif SM negalima ax.gif
Atsakyti
Ataiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2010 10 06, 16:14)
kai mokiausi vairuoti (pries 5 metus) tikrai nebuvo jokio streso, kazkaip net negalvoji, kad baisu... Taciau po teisiu gavimo nebuvo galimybiu vairuoti, plius apturejau kely avarine situacija (cia vairavo kitas asmuo), ir po to kazkokia paranoja ne tik vairuoti atsirado, bet ir apskritai vaziuoti automobiliu  doh.gif Dabar jau kokie metai po truputi viskas grizta i savo vezias  smile.gif

Man truputį panašiai buvo. Išsilaikiau egzaminą, grįždama namo dar svarsčiau, kad reiktų radiją mašinai nupirkt smile.gif Pažymėjimo tada dar reikėjo laukti apie 10 dienų. O per tas 10 dienų dingo bet koks noras vairuoti. Net 2 metus už vairo nesėdau. Per kitus 1,5 prisiverčiau bent paryčiais pavažinėti (ir tai ne viena), dabar jau vairuoju smile.gif
Atsakyti