o tai riekia ir ja veziotis? pamenu kazko klausiau, sako nereikia. nes kai pradejau vazinetis - norejau pasiimti visus dokumentus.
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 09 23, 15:29)
ui tu jau teises turi ir biijai nori pro šalį prabėgti,o man šiandien pirma vairavimo pamoka ir aš jau noriu į žemę sulįsti
nebijokit, instruktorius tikrai nepaliks gatveje likimo valioje, ir kad kas nors atsitiktu O anksciau esat vazinejus ar sis kartas bus pirmas kartas uz vairo?
Baisiausia kai viena sedi i automobili ir niekas tau nei sustabdys, nei kai kitaip pades
QUOTE(*Vetrunge* @ 2010 09 23, 15:36)
nebijokit, instruktorius tikrai nepaliks gatveje likimo valioje, ir kad kas nors atsitiktu O anksciau esat vazinejus ar sis kartas bus pirmas kartas uz vairo?
Baisiausia kai viena sedi i automobili ir niekas tau nei sustabdys, nei kai kitaip pades
kažkada paauglė būdama kaimo keliuku važiavau su tėvu ir po 15metų su vyru 2metrus ir iš baimės iššokau lauk nežinau kas yra bet labai bijau
ir šiandien važiuojant kai lenkiausi su kitom mašinom,aš traukiuosi nuo savo durelių
bet patiko,jau noriu antro karto
instruktoriui i škart pasakiau nešaukit ant manęs,nes aš išlipsiu lauk ir nueisiu
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 09 23, 20:57)
instruktoriui i škart pasakiau nešaukit ant manęs,nes aš išlipsiu lauk ir nueisiu
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 09 23, 19:57)
Galima pasakyt ir kad nuo streso, sukelto kažkieno rėkimu, paprastai apsivemi. Irgi veiksminga turėtų būti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2010 09 23, 20:22)
QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 23, 22:46)
Galima pasakyt ir kad nuo streso, sukelto kažkieno rėkimu, paprastai apsivemi. Irgi veiksminga turėtų būti
na jam ir tai suveikė sakė rėks kai aš jo negirdėsiu ką man sako bet labai ramiai viską aiškino,net pritilusiu balsu sakyčiau
Sakoma perjungiant begius reikia ziureti i kelia, o ne i begius.Na va,kai mokiaus ir as vairuoti,bejungdama begius,instruktoriui uz keleno,nes arti buvo koja pakises.nu kokia geda pasidare ,bet instruktorius nepasimete,tik persimaine ir i viskas tik i gera gavosi. Islaikiau as tuos egzus ir pravaziavimus pries 7 metus, tik beda ta kad nevairuoju,nes vyras visada ir visur kazkaip nuvezdavo. bet atejo laikas ir taikaus taikaus su ta mintim psichologiskai...
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 09 24, 11:58)
vat manau čia ir yr adidžiausia bėd akai išsilaikoma ir nevairuojama
man tai baisingai geda, islaikiau teises pries 5 metus, nevairavau, dabar su instruktorium vazinejom 15 pamoku, nes i automobili isedau kaip pirmasyk buciau mokinusis vairuoti Dabar pratinuosi su vyru vazinetis, nuvairuoju iki darbo, paskui jis vaziuoja i savaji... Tikiuosi - priprast...
Ir kai isedau jau po 5 metu metu i instruktoriau auto, tai nemokejau nei 2 begio isijungt, vis i begius ziuredavau Antrasyk jau kazkaip geriau buvo:)
QUOTE(zostena @ 2010 09 24, 10:38)
vairuoti,bejungdama begius,instruktoriui uz keleno,nes arti buvo koja pakises.nu kokia
gerai, kad ne uz kunkolu pagriebet gerule situacija.. jau taip juokiaus.. as teisiu neturiu, bet esu vaziavus kelis kartus, tai irgi sunku zet i kelia ir jungt begius is vis bijau teises laikyt..