Mes Avent, manasis šiaip išvis nepripažįsta čiulptuko, bet kartais prieš miegą, ar kai labai valgyti nori, kitų net neima. Aišku kokybė tai tikrai superinė , palyginus su kitais.
Mes taip pat naudojam Avent ir kokybe nesiskundziam, niekur neprakiura ciulptuko reikia tik pries uzmiegant arba kai buna labai irzli
dovanu gavom firmos Dyfrax ciulptuka, tai irgi isideda i burnyte labiau pagrauzti ir dantenas pasikasyti
dovanu gavom firmos Dyfrax ciulptuka, tai irgi isideda i burnyte labiau pagrauzti ir dantenas pasikasyti
Man patinka Avento soskes,turi dangtukus ir labai grazios
Avent'o
anksciau turejom NUK firmos, bet net neimadavo jo,spjaudavo lauk, isigijom AVENT tai iskart pradejo ciulpt, kolkas mums sitas geriausias.Ir dizainas man patinka ir patogus nes turi dankteli
QUOTE(egvi @ 2011 04 22, 07:37)
Mes taip pat naudojam Avent ir kokybe nesiskundziam, niekur neprakiura ciulptuko reikia tik pries uzmiegant arba kai buna labai irzli
tai mažai naudojat, maniškė su čiulptuku ir žaidžia, ir miega, ir rado būdą kaip prakiurdyt. Dabar čiulpia Canpol, praėjo tik savaitė, bet jau apsinešė vidus
Nuo gimimo naudojom Avent, veliau pakeiteme i tokius pacius tik skirtus nuo 6 men. Turejom gave dovanu ir Canpol Babies, bet mano mazajai nepatiko jo forma. O Avent'o ciulptukai man priimtinesni isoriskai (perku be paveiksleliu, permatomus, nereziacius akies), ilgaamziai (jeigu taip galima pasakyti, nes jo reikia salyginai trumpa laika, nes mazoji nera ne vieno prakandusi, nors dantu dygimo metu daznai kramtydavo, sulauziusi ar kitaip jam pakenkusi)
Mes naudojam Avent, tiko ir patiko, o Nuk'o mažylis neėmė.