Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį čiulptuką naudojate ir kodėl?

Mes atradom tokius labai neblogus baby nova firmos,jei pas mus rudi,ortodontiniai,kad gomuriukas formuotusi taisyklingai. ir zinoma mes taip pamilom savo tutyte wub.gif ,kad be jo ne dienos doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif Mes irgi naudojame silikoninius Avent firmos čiulptukus. Tik norėčiau paklausti - kiek laiko galima naudoti tą patį čiulptuką? Pirmąjį kai buvau nusipirkusi, ten buvo parašyta - 1 mėn., o dabar jau kai perku, ten nebeparašyta. Tai kiek mano mažyliui tą patį galima čiulpti? g.gif
Atsakyti
Pamenu mum ir krisdavo ciulptukai doh.gif su merliuku prispausdavau ax.gif Kitokiu budu nebandziu , paskui nustojo krist savaime, O naudojam avent nes tik nuo sito nelieka nuospaudu smile.gif
Atsakyti
naudojam silikoninius Avent ciulptukus, jokiu kitu nepripazysta ax.gif o naudojam nuo pat gimimo, nes maniske ne is ramiuju, nakciai be ciulptuko isvis neuzmiega, todel jis mums labai svarbus blush2.gif
Atsakyti
mes naudojom Avent ciulptukus ir atrode, kad jie labai tinka, na iskrenta - pataisai, bet viskas lyg puiku, o paskui mums rekomendavo nusipirkti tokius lateksinius, buna ju raudonu ir melynu su nupiestom planetom, toks lyg apvalus burbulas gale, maximoj ju yra, nezinau kokios firmos, gal Canpol... tai skirtumas labai aiskiai jauciasi, neiskrenta net uzmigus ir siaip labai patinka, o kaina zyniai mazesne, tad nusprendem, kad mada tikrai ne pagrindinis rodiklis, reikia labai atsirinkti...
Atsakyti
mes taip pat naudojam Avent silikoninius, taip norejosi isiulyti graziuosius lovi soskiukus, bet kategoriskai panele atsisake blush2.gif biggrin.gif siaip ne lb megeja, tik apsiraminimui naudojam, geriausias draugas pas mus rankytes nykstys biggrin.gif
Atsakyti
Mes naudojame CHICCO firmos ortodontinius ciulptukus, vieninteliai kurie tiko nuo gimimo, nuo kitu ji kazkodel ziaugciodavo, o nuo CHICCO ne, neseniai bandziau kitus ciulptukus (vien del spalvos pakeitimo, nes man tie patys nusibodo blush2.gif ) Bet jai netiko, taigi liekam su tais paciais doh.gif
Atsakyti
Dabar mes naudojam Awent silikoninius, tenka keisti nauju gana daznai, nes vidus pasidaro nesvarus.
Kai gime, netiko Awent, nes nosytes apacia tarkavo, islenkimas labai mazas, tiko tik canpol. Vyras kruva skirtingu pripirko ir matavom rolleyes.gif
Atsakyti
duodu silikonini canpol, pries tai turejom kitos firmos, man jie vienodi, vaikui irgi jokio skirtumo.
Atsakyti
Mes taip pat naudojam Avent silikoninius thumbup.gif
Atsakyti
Nuo gimimo naudojam Avent smile.gif dar pries dukreles gimima buvau nupirkus keleta, gerai kad jai patiko 4u.gif . Be ciulptuko retas atvejis kad uzmigtu pati, dazniausiai su ciulptuku, apie 5 min.paciulpia ir isspjauna, bet per nakti apie 3-4 kartus reikia jai vel duoti.
Atsakyti
Nuo gimimo avent ciulptukus naudojam. Suneliui patinka. Labai daznai nereikia, bet reikalui esant pasinaudojam. Ant etiketes skaiciau, kad galima naudoti apie tris menesius. smile.gif
Atsakyti