Avent ciulptukas,nes kitų neėmė, o buteliukus naudojam Tommee tippee
Ciulptukai Avent ir NUK, buteliukai Dr. Browns
su pirmu naudojau AVENT gaminius, likau patenkinta, tad si karta tik avent ir naudosiu
Nuo pat vaiko gimimo turėjau vieną Tommee tippee čiulptuką, tai jį ir pamėgo (ne iš karto aišku). Vėliau nupirko vyras Tommee tippee čiulptukus nuo 3 iki 9 mėn., bet jie jam į žandus įsirėždavo. Šie čiulptukai yra ortodontiniai ir paviršiuje matosi yra bangelės (nelygumas pačio čiulptuko). O kai pabandžiau duoti Dr. Browns ortodontinį čiulptuką, jis išslysdavo nes šie čiulptukai yra lygut lygutėliai..tai taip ir liko su Tommee tippee, nors ir įsirėžia šiek tiek į žandukus, kai ilgiau pačiulpia. Buteliukus taip pat Tommee tippee turiu, man patiko jie, kad yra anti-colic sistema bei termometras (tikrai pradžioj nesuvokiau koks vanduo turėtų būti)
Ciulptukas - Avent, buteliukai - Tommee Tippee. Buteliukus naudoju tik tada, kai reikia nusitraukti pienuka. Patiko man jie tuo, jog zindukas primena (.) Nebuvo baimes, kad vaikas pripras prie buteliuku.
nuo pat gradžiu naudojam avent, bandėm duoti kitoki, bet spjovė lauk.
Tomie tippe lateksinį, nes mano prieš tai kiti vaikučiai silikoninių neėmė.
Naudojam avent ciulptuka, kiti nlb pasiteisino nuk isvis nepatiko ciulptukas nes vaikui i zandukus isirezdavo
Avent silikonini ciulptuka. Kadangi pirmagimis NUKo lateksinio neeme,tai ir mazajai nepirkau.
mes gavom dovanų Avent čiulptuką, kai prireikė, pabandėm jį,vaikui tiko bandžiau pirkti kitą, kirstu galu, ale ortodontinį, bet jo neima...