Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį čiulptuką naudojate ir kodėl?

Maniskis neima jokiu ciulptuku nuo gimimo, pajunta, kad nieks nebega ir spjauna lauk, tai as tuo labai dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
mes naudojame AVENT čiulptuką thumbup.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 liepos 2012 - 15:22
Laba diena nzn gal ir ne i tema as cia,bet radau jusu tema noriu paklausti,koki zinduka ant buteliuko deti,keliu skyluciu kai vaikui,virs dvieju metu? ar jau galima pienuka meginti is gertuvelio gerti?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaB. @ 2012 07 18, 18:16)
Laba diena nzn gal ir ne i tema as cia,bet radau jusu tema noriu paklausti,koki zinduka ant buteliuko deti,keliu skyluciu kai vaikui,virs dvieju metu? ar jau galima pienuka meginti is gertuvelio gerti?

Virš 2 metų vaikas jau kalba, tad siūlyčiau mokyti iš puoduko gerti, o jei dar reikia buteliuko, tai ir senas, su kuriuo iki šiol gėrė užteks tų skylučių.
Atsakyti
Mes naudojam Tommee Tippee 4u.gif tiesiog patiko ir pirkau sios firmos.
Atsakyti
Avento silikonini ciulptuka, kai reikia kur nors vaziuoti arba kai vezime nemiega be jo... smile.gif
Atsakyti
O mano princesei brangus Aventas visai nepatiko.Jis slidus, kietas ir saltas.O va paprasciausia NUK ortodontini su malonumu.Mes su vyru juokavom, kad reikia paminklo zmogui, kuris sukure ciulptuka, nes, kai buvom 1 men. amziaus ir dar neturejom NUKo, tai kiek reikejo vakarais vargti, nesioti ir supti, kol uzmigdavo.Pavargdavau ir as, ir visa seima.O kai tik isigijom ta stebukla namuose isivyravo taika ir ramybe.Bet vaikai visi skirtingi - pirmas mano sunus jokio neeme ir laimingai gyveno, ir problemu su uzmigimu nebuvo.
Atsakyti
mano vaikas aciu dievui ima bet koki,bet labiausiai megsta Canpol:)
Atsakyti
Neima jokiu
Atsakyti
QUOTE(Giorgita @ 2012 09 02, 23:10)
Neima jokiu

biggrin.gif Mano ir. mama sake, kad Kai prasides dantys- ims. Tad laukiam... biggrin.gif
Atsakyti
Avent silikonini 4u.gif
Atsakyti
Maniskis iki 1 men. neeme jokio. Bandziau avent, bet nepatiko, tai po to nupirkom Nuk firmos tai tas jau tiko. Seip avent firmos nei ciulptuko, nei buteliuko nepripazysta vaikas visai. Naudojam tik Nuk.
Atsakyti