Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį čiulptuką naudojate ir kodėl?

Mes tik NUK pripažinom biggrin.gif , bandžiau kitu firmu bet nepatinka manajam princuj.
Atsakyti
Mes turim Canpol silikonini. Maziukui jis gal ir visai nieko, bet man nepatinka smile.gif dabar galvoju pakeist i Avent.
Atsakyti
Avent smile.gif Pradzioje turejome tommi tippie, bet kazkaip ne toks skanus kaip avent
Atsakyti
pradzioj neeme jokio smile.gif pabandem nuk, sis prilipo smile.gif bet dabar ir avent jamam biggrin.gif
Atsakyti
Avent naudojam, bet nelabai jis ją ima, tai galvojam kažką kito pabandyt.
Atsakyti
Nuo pat pradžių Tommee Tippee mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat pradžių naudojam Avent.. dabar turim dieninį, ir naktinį
Atsakyti
QUOTE(Acura @ 2010 09 21, 11:10)
Mes naudojame ortodontinius silikonius, o kokius jus? Ir kurie jusu nuomone geresni? smile.gif

mano mazius ilgai nepripazino ciulptuko,avento isiulyti nebuvo imanoma. tai apie 3.5men isiuliau nuk ir jam jis patiko. jie yra minkstesni ir forma manyciau panasesne y krutines.
Atsakyti
Aš savo panelytei AVENT niekaip neįsiūliau iki 2 mėn., jau maniau, kad nepripras. O tada nusipirkau NUK ir labai jį pripažino, abi esam patenkitos smile.gif
Atsakyti
mes naudojame avent, kazkada pabandeme tommee tippee,bet nepripazino,taip ir likome istikimi aventui:)
Atsakyti

mano mergina naudoja tik Baby Jou ciulptukus, nes jie turi gilu ispjovima priekyje ir nespaudzia nosytes kaip kiti doh.gif
Atsakyti
AVENT thumbup.gif
Atsakyti