Avent irgi, bet vis maziau jo reikia, nuo 2 men i trasa isejo pirstukai
Mano mergytei taipat 2men ji taip pirstukus kisa ir su tokiu usidegimu ciulpe kad as galvoju kad nemnes jau nori:D vis neleidziu. O gal kas patars ar leist? O naudoju avent kitokio neeme.
NUK
Su pirmu naudojom Avent
Antrajam vaikui nupirkau tommee tippee. Bet po savaites perejom prie avent.
tommee tippee nepatiko kad butina ziuret kaip duodi (tik viena puse) ir yra pats korpusas gaubtas. Musu zandai dideli - tai labai nutrina. O Avet tiesus neislenktas korpusas, taip zandu nebruzina ir pats ciulptukas dvipusis (kokia nori puse tokia duodi)
Tai tiek
Antrajam vaikui nupirkau tommee tippee. Bet po savaites perejom prie avent.
tommee tippee nepatiko kad butina ziuret kaip duodi (tik viena puse) ir yra pats korpusas gaubtas. Musu zandai dideli - tai labai nutrina. O Avet tiesus neislenktas korpusas, taip zandu nebruzina ir pats ciulptukas dvipusis (kokia nori puse tokia duodi)
Tai tiek
TT
Babeme Canpol babies-neeme. Tada Avent-irgi neima. Na kartais paciulpia, bet labai jau retomis progomis ir labai trumpai. Net nezinau gerai cia ar blogai? Kartais noretusi, kad paimtu soske nusiraminimui
QUOTE(stuleju @ 2011 08 09, 09:51)
Babeme Canpol babies-neeme. Tada Avent-irgi neima. Na kartais paciulpia, bet labai jau retomis progomis ir labai trumpai. Net nezinau gerai cia ar blogai? Kartais noretusi, kad paimtu soske nusiraminimui
Gal tiesiog toks vaikutis,kuriam nesinori tiutes... Maniskes nei viena,nei kita negyveno su tiute,reikejo jos tik einant miegoti keliom min,paskiau ji budavo ispajta ir viskas... tai kaip ir naudojimas per diena gal 10min
firma nesvarbi visos tinka
Dar prieš gimdymą buvau nusipirkus Canpol babies gražų vyšnios formos čiulptuką, bet mažius jo nemėgsta, labiau tiko Avent silikoninis, kurį gavome dovanu gimdymo namuose. Gal kuri mamytė galėtų nebrangiai perleisti mums Avent 3-6 mėn. čiulptuką? Arba keičiu į Canpol babies, kuris tinka nuo gimimo iki 6 mėn. su grandinėle.
QUOTE(Rasa___ @ 2011 07 30, 23:31)
Mano mergytei taipat 2men ji taip pirstukus kisa ir su tokiu usidegimu ciulpe kad as galvoju kad nemnes jau nori:D vis neleidziu. O gal kas patars ar leist? O naudoju avent kitokio neeme.
Man atrodo geriau soskyte nei pirsciukas...dukryte eme aventa viskas buvo gerai,nuo 1.3men atsisake pati,todel nesu pries soskes o va maziukas eme soske iki2men kazkur,poto surado nyksti ir ciulpia besimigdydamas,aisku ir nakti pirstuko nagas ploneja,sluoksniuojasi isbandziau 5firmu ivairiausiu rusiu ir formu ,nieks netinka
jam 7men dabar
Gal kuri mamyte patars ka daryt?