Sveikos,
Gal kas zinot kiek laiko uztrunka kol uzdeda apostile ir parsiuncia atgal?
QUOTE(zuvyte3 @ 2014 05 21, 12:38)
Laba diena Mamytes,norejau paklausti kokiu dokumentu reikia norint gauti angliska pasa
Nuotraukas,p60 uz 5 metus,tevu pasai,arba vieno is tevu,vaiko gimymo liudijimo ir ko dar?
Nuotraukas,p60 uz 5 metus,tevu pasai,arba vieno is tevu,vaiko gimymo liudijimo ir ko dar?
Labas. tiek ir tereikia.Uzpildai paraiska ir viska kartu siunti. As dar papildomai sumokejau kelis svarus,kad pasto darbuotojas patikrintu ar visi dokumentai tinka,kad jau tiksliai zinoti jog viska issiuntus ko reikia.
Beje,paskambino man pasu poskyrrio darbuotojas ir pranese,kad pasas ready. Paklause ar nenoreciau upgradinti,tokiu atveju jau gauciau pasa kita diena!!aisku,as sakau,zinoma,kodel gi ne!!Jis man ir sako: ok, PENKIASDESIMT SEPTYNI SVARAI!!!! Jus isivaizduokit,jie man tempe guma 12 savaiciu,o jau kai jis padarytas norejo is manes nulupti dar pinigu lyg as buciau to paso prasiusi skubos tvarka!! NO,THANK YOU!!!
QUOTE(**Laura** @ 2014 05 21, 21:05)
Sveikos,
Dariausi praeita savaite, tai pirmadieni issiunciau pirma klase, idejau voka irgi su markute pirma klase, treciadieni gavau atgal
Beje mums irgi paskambino, kad pasas padarytas ir atsius per 2 darbo dienas. O pries tai dar siuntem jiems faksa, kad vyro pasa grazintu, nes reikalingas i LT ambasada vaziuot, tai jie paskambino, kad jau abu kartu atsius. Taigi truko 11 savaiciu ...
QUOTE(kristar @ 2014 05 23, 22:01)
Beje mums irgi paskambino, kad pasas padarytas ir atsius per 2 darbo dienas. O pries tai dar siuntem jiems faksa, kad vyro pasa grazintu, nes reikalingas i LT ambasada vaziuot, tai jie paskambino, kad jau abu kartu atsius. Taigi truko 11 savaiciu ...
O man, nors ir zinojo,kad turiu isvykti,atsiunte tik vaiko pasa....laukiu..
QUOTE(-KeiBi- @ 2014 05 24, 20:03)
O man, nors ir zinojo,kad turiu isvykti,atsiunte tik vaiko pasa....laukiu..
Mes irgi siandien gavom tik vaiko pasa.. tai tikiuosi antradieni atsius ir vyro su gim. liudijimu
QUOTE(kristar @ 2014 05 24, 00:01)
Dariausi praeita savaite, tai pirmadieni issiunciau pirma klase, idejau voka irgi su markute pirma klase, treciadieni gavau atgal
Nieko sau... Dukrai pasas atejo per 5 savaites, ispuole Kaledos ir Nauji Metai. O suneliui atejo po 3 sav
Dabar noriu duoti vaikams dar ir LT pilietybe. Gal kas pasakysit kokius dokumentus man reiktu susirinkti, kad nuvaziavimas i LT nebutu betikslis? Tema skaiciau, bet vistiek pasimeciau, gal kas trumpai ir aiskiai parasys.
P.S. Vaiku tetis Latvijos pilietis, mes nesusituoke, vaikai British pilietybe jau turi.
Ir dar vis galvoju, kaip bus su sunaus vardu? Vardas ir pavarde nesibaigia galune -as Tikiuosi nereiks "sulietuvinti"
QUOTE(nendrik @ 2014 09 03, 23:00)
Nieko sau... Dukrai pasas atejo per 5 savaites, ispuole Kaledos ir Nauji Metai. O suneliui atejo po 3 sav
Dabar noriu duoti vaikams dar ir LT pilietybe. Gal kas pasakysit kokius dokumentus man reiktu susirinkti, kad nuvaziavimas i LT nebutu betikslis? Tema skaiciau, bet vistiek pasimeciau, gal kas trumpai ir aiskiai parasys.
P.S. Vaiku tetis Latvijos pilietis, mes nesusituoke, vaikai British pilietybe jau turi.
Ir dar vis galvoju, kaip bus su sunaus vardu? Vardas ir pavarde nesibaigia galune -as Tikiuosi nereiks "sulietuvinti"
Jeigu jau turi British pasa tai nereiks sulietuvinti, jie daro tik kaip vertima lietuviskam gimimo liudijime. As dariau vaikui gryzus i LT,nes mano sunaus vardas Marco, jei neturetu British paso butu verte i Markas.
Mums reikejo angliska g. liudijima pasitvirtinti apostile apie 30 svaru plius pastas, gryzus i Lt isversti, deklaruoti gyvenama vieta mamai su vaiku ir viskas, o kad vyras jusu latvis nzn ar dar ko reikia...
QUOTE(kristar @ 2014 09 20, 16:26)
Jeigu jau turi British pasa tai nereiks sulietuvinti, jie daro tik kaip vertima lietuviskam gimimo liudijime. As dariau vaikui gryzus i LT,nes mano sunaus vardas Marco, jei neturetu British paso butu verte i Markas.
Mums reikejo angliska g. liudijima pasitvirtinti apostile apie 30 svaru plius pastas, gryzus i Lt isversti, deklaruoti gyvenama vieta mamai su vaiku ir viskas, o kad vyras jusu latvis nzn ar dar ko reikia...
Aciu uz atsakyma Gal zinote, kur ta apostile butu galima uzsideti?
QUOTE(nendrik @ 2014 09 23, 12:57)
Aciu uz atsakyma Gal zinote, kur ta apostile butu galima uzsideti?
Jau radau
Sveikutes,
Norejau paklausti gal kas susiduret su panasia situacija. Jei vaiko gimusio uk mama igavo britiska pilietybe, o vaiko tevas, kitos valstybes pilietis (ne uk), ar vaikas gali gauti lietuviska pasa?
Esu girdejus jog lietuvos pilietis negali tureti 2 pilietybiu, tai taip iseina, ji prarado lietuviu pilietybe? O kaip su vaiku gaunas tada?
Kazkaip cia labai jau kebli situacija....
Norejau paklausti gal kas susiduret su panasia situacija. Jei vaiko gimusio uk mama igavo britiska pilietybe, o vaiko tevas, kitos valstybes pilietis (ne uk), ar vaikas gali gauti lietuviska pasa?
Esu girdejus jog lietuvos pilietis negali tureti 2 pilietybiu, tai taip iseina, ji prarado lietuviu pilietybe? O kaip su vaiku gaunas tada?
sveiki, nerandu nuorodos kur rasti forma paraiskai del British pilietybes pildyti online? gal kas gali nuoroda imesti
Mamytes, kurios daresi vaikams pasus, prasau pasakykite kokius dokumentus siusti jei esi self employed? Jei esi idarbintas, viskas aisku, bet jei ne, nesuprantu ka siusti. Be to self assesment pati darausi online, taigi ir originaliu dokumentu nera, tik atspausdintos kopijos. Gal kas zinote, ka daryti? Aciu
Papildyta:
https://www.gov.uk/a...-renew-passport
Papildyta:
ne negali gauti LT paso, nes ji prarado LT pilietybe.
Papildyta:
QUOTE(Apsimetele @ 2014 12 06, 22:24)
sveiki, nerandu nuorodos kur rasti forma paraiskai del British pilietybes pildyti online? gal kas gali nuoroda imesti
https://www.gov.uk/a...-renew-passport
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2014 10 25, 14:38)
Sveikutes,
ne negali gauti LT paso, nes ji prarado LT pilietybe.