Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikas gimęs Anglijoje gali gauti UK pasą?

QUOTE(forever love @ 2014 02 12, 21:50)
taip 2 nuotraukyciu ant vienos,kad kas pasirasytu,kad pazista jus ilgesni laika tai turetu buti koks gp,mokytoja,bosas, birth certificate,paso ir 5 metu irodyma,kad gyvenat cia ir mokat mokescius smile.gif

mamos (mano) pasa reikia siusti?
Papildyta:
QUOTE(forever love @ 2014 02 12, 21:50)
taip 2 nuotraukyciu ant vienos,kad kas pasirasytu,kad pazista jus ilgesni laika tai turetu buti koks gp,mokytoja,bosas, birth certificate,paso ir 5 metu irodyma,kad gyvenat cia ir mokat mokescius smile.gif

Atsakyti
Aš siunčiau ir savo pasą ir tėčio(tai yra vaikų tėvo).
Atsakyti
QUOTE(JuliaVa @ 2014 02 13, 22:52)
Papildyta:

kurio vardu tvarkysites tai to paso reikia jeigu savo vardu tai savo,jeigu teciu vardu tai tecio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes pasiemem forma pildyti is post office. Ten kartu yra ir knygute su paaiskinimais kaip pildyti ir kokiu papildomu reikia dok. Bet nera pamineta kiek reikia moketi.
Radau internete : https://www.gov.uk/passport-fees

Bet nesuprantu kuo skiriasi - Normal service by post nuo Post Office Passport Check & Send ?

Vieno mokestis £46 , kito £54.75? tai kuri moket ir kaip geriau? Is savo patirties gal galit parasyt?

Ir nzn kaip cia irodyt, kad mano vyras dirba jau 5 metus, nes musu vaikas gime gruodzio 9 diena, jis pradejo dirbti nuo gruodzio 3 pries 5 metus. Turi penkias P60, bet ten neraso datos nuo kada pradejo dirbti, gal siusti darbo sutarti?

Ir ar verta tada paskui darytis lietuviska pasa vaikui?
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2014 02 17, 14:37)
Sveikos,

Mes pasiemem forma pildyti is post office. Ten kartu yra ir knygute su paaiskinimais kaip pildyti ir kokiu papildomu reikia dok. Bet nera pamineta kiek reikia moketi.
Radau internete : https://www.gov.uk/passport-fees

Bet nesuprantu kuo skiriasi  - Normal service by post nuo Post Office Passport Check & Send ?

Vieno mokestis £46 , kito £54.75? tai kuri moket ir kaip geriau? Is savo patirties gal galit parasyt?

Ir nzn kaip cia irodyt, kad mano vyras dirba jau 5 metus, nes musu vaikas gime gruodzio 9 diena, jis pradejo dirbti nuo gruodzio 3 pries 5 metus. Turi penkias P60, bet ten neraso datos nuo kada pradejo dirbti, gal siusti darbo sutarti?

Ir ar verta tada paskui darytis lietuviska pasa vaikui?

46 tai kai issiunti paprastai pastu,o 54.75 tai paciam post office darbuotojas patikrina ar visi popieriai yra ir ar viskas gerai uzpildyta ir tuo paciu issiuncia next day delivery ir gaunasi ,kad jie parsiuncia irgi su tokiu deliveriu atgal ,nes tu buni uz ji sumokejes,cia saugiau popieriams gauti atgal.siaip siuskit 5 p60 ir jeigu ko truks arba jeims neaisku bus tada turesit irodyti ka paprasys,na tikiuosi supratot ka parasiau
Atsakyti
Dabar jei tevai Lietuvos pilieciai Jungtines Karalystes pilietybes nereikia prasyti?Skaitau,kad mamos lengvai vaikuciams gauna UK pasa.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausimuka. Buvau paste ir jie sako, kad reikia kazkokio naturalisation dokumento. Ar lengva ji gauti ir kur tiksliai kreiptis? Bandom gauti pirma pasa suneliui. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(**Laura** @ 2014 02 27, 16:50)
Sveikos,

Turiu klausimuka. Buvau paste ir jie sako, kad reikia kazkokio naturalisation dokumento. Ar lengva ji gauti ir kur tiksliai kreiptis? Bandom gauti pirma pasa suneliui. Aciu uz atsakyma.

O jus sunui jau padaret lietuviska pasa? Nes jei neturi LT paso tai jokio naturalisation nereikia, manu pasto darbuotojai nera susidure todel ir praso. Pamenu, kai as nunesiau dokumentus issiusti i pasta tai darbuotojas ejo klaust kito darbuotojo ar nereik daugiau dokumentu, nes turbut pries tai nebuvo susidures, net girdejau, kaip po to darbuotojas pasake unbelievable ! Nustebo, kad taip lengai uk pasus dalina:)
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2014 02 27, 19:52)
O jus sunui jau padaret lietuviska pasa? Nes jei neturi LT paso tai jokio naturalisation nereikia, manu pasto darbuotojai nera susidure todel ir praso. Pamenu, kai as nunesiau dokumentus issiusti i pasta tai darbuotojas ejo klaust kito darbuotojo ar nereik daugiau dokumentu, nes turbut pries tai nebuvo susidures, net girdejau, kaip po to  darbuotojas pasake unbelievable ! Nustebo, kad taip lengai uk pasus dalina:)

Aciu uz atsakyma. Ryt teks bandyti eiti. As irgi maniau, kad nereikia, dar bandziau aiskinti, tai viena prancuze darbuotoja isikiso ir pradejo aiskinti, kad reikia. Taip ir likau nesusipratus
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, UK esam nuo 2011, bet iki tol mano vyras gyveno cia Uk nuo 2004 iki 2008. Noretumem netrukus gimsianciui vaikui isimt UK pasa, tai cia tie 5 pragyventi ir pradirbti metai mums uzsiskaitytu, ar nebe?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(forever love @ 2014 02 18, 20:54)
46 tai kai issiunti paprastai pastu,o 54.75 tai paciam post office darbuotojas patikrina ar visi popieriai yra ir ar viskas gerai uzpildyta ir tuo paciu issiuncia next day delivery ir gaunasi ,kad  jie parsiuncia irgi su tokiu deliveriu atgal ,nes tu buni uz ji sumokejes,cia saugiau popieriams gauti atgal.siaip siuskit 5 p60 ir jeigu ko truks arba jeims neaisku bus tada turesit irodyti ka paprasys,na tikiuosi supratot ka parasiau

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif , dar norejau paklausti kurios dare uk pasa vaikui, kuri dok siunciate ar Certificate of Birth, ar Certified copy of an ENTRY? ar abu reikia siusti? Pirmam vaikui, tai man reikejo apostiles, tai dariau ant Certified copy, o cia raso kad reikia siusti FULL Birth certificate, tai gal abu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2014 03 11, 13:45)
Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif , dar norejau paklausti kurios dare uk pasa vaikui, kuri dok siunciate ar Certificate of Birth, ar Certified copy of an ENTRY? ar abu reikia siusti?  Pirmam vaikui, tai man reikejo apostiles, tai dariau ant Certified copy, o cia raso kad reikia siusti FULL Birth certificate, tai gal abu  g.gif .

Full tai tas,kur yra irasyti ir abu tevai,ilgoji versija.tas raudonasis trumpas yra daromas vien del child benefito.kaip gimimo liudijimas visur ir visada naudojamas full,tas,kur tevai nurodyti 4u.gif
Atsakyti