Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikas gimęs Anglijoje gali gauti UK pasą?

QUOTE(liomi @ 2013 05 23, 22:21)
kuris vaikas ,kuris turi Lietuviska pasa ,siuo metu? 100% negaus .kol netures naturalizacijos .nebent jus meluosite,kad jis jo neturi.

mano vaikas gime 2007.vienas tevu cia nuo 2001 studijavo,dirbo,namus pirko .reikejo naturalizacijos.
doh.gif
ir ka jus norite irodyti ,kad aplenksite sistema ?  lotuliukas.gif  nesidarykite sau gedos

P.S. nepamirskite parasyti,ka jie jums atsakys  biggrin.gif

Jei turi lt pasa tada negaus, bet jei neturi, turetu gauti. Jau pries tai rasiau, kaip savo vaikui uk pasa gavom, bet lt paso neturejom, tai jokiu naturalizaciju nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2012 11 12, 10:16)
Man atrodo,kad tu meluoji.Anglijoj gyvenu 17 metu.Dukra cia gime.Tevai abu lietuviai.Pirmiausiai reikejo gauti UK pilietybe.Nera taip paprasta .

Nutai ir liomi, kad jus senai jau cia gyvenate thumbup.gif , bet po EU truputi kai kas pasikeite mirksiukas.gif nereikia zmoniu klaidinti su neutralizacija. Nes as dukrai gimus iskarto padariau irgi Uk pasa, tik su sunum susimoviau pati, na dar nesu tuom visai tikrai blush2.gif pranesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2013 05 24, 13:32)
nereikia zmoniu klaidinti su neutralizacija. Nes as dukrai gimus iskarto padariau irgi Uk pasa, tik su sunum susimoviau pati, na dar nesu tuom visai tikrai  blush2.gif pranesiu  smile.gif

jus nesuprantate,ar ne ? nu gaila,bet ir pykti negali.tikiuosi isaiskins kazkas .
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 05 24, 19:18)
jus nesuprantate,ar ne ? nu gaila,bet ir pykti negali.tikiuosi isaiskins kazkas .

Jei gerai pamenu toj formoje buvo klausimas apie naturalizacija, i kuri atsakiau, kad vaikui jo nereikia, nes ten jei atsakai, kad reikia turi pateikti dokumento numeri( jei gerai pamenu). As tai nesigincyju, kas teisus kas ne, bet mums naturalizacijos nereikejo.
Atsakyti
+
QUOTE(Catty @ 2013 05 25, 21:54)
Jei gerai pamenu toj formoje buvo klausimas apie naturalizacija, i kuri atsakiau, kad vaikui jo nereikia, nes ten jei atsakai, kad reikia turi pateikti dokumento numeri( jei gerai pamenu). As tai nesigincyju, kas teisus kas ne, bet mums naturalizacijos nereikejo.

As dukrai 2008 metais pirmiausiai prasiau Anglu pilietybes.Sumokejau 350 svaru.Jinai Londone gimusi.Kai gavau ,kad anglu pilietybe jai suteikta,tada paste forma ir po 2 savaiciu pasas.Tiesa,dar reikejo dokumento,kad mes cia turim teise gyventi.Gal dabar kas ir pasikeite.Kaip be pilietybes gali duoti angliska pasa?Jei abu tevai lietuviai?Nesuprantu as .
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2013 03 18, 16:03)
Gal as cia bandau israsti dvirati , bet as galvoju del neutralizacijos , ar kaip ten ji vadinasi 

As noreciau sunui padaryti british pasa, jis gime 2008, mes cia 13m, kai jis gime buvom gyvene legaliai 8m. kaip ir viskas atitinka...kam ta neutralizacija, kad atsisakytume Lt pilietybes? bet LR istatymas sako ,kad isimtis dviems pilietybems yra  tiems kurie igijo pilietybe gime svetur g.gif
arba as kazko cia nesuprantu .... 4u.gif

QUOTE(Catty @ 2013 05 25, 18:54)

Jus tik nepradekite cia blynu receptu rasyti .jezmarija .va ko zmogus klausia -> zr .i klausima virsuje ,pacituota.

Nutai,priklauso kada vaikas gime ir ar yra kitos salies pilietis .

Atsakyti
Sveikos, cia labai visko prirasete, tai papasakosiu ir as savo istorija smile.gif
Mano sunus gime uk 2008, tai mums aiskino, kad jis negali gaut paso, nes lietuva nera 5 metai kaip europos sajungoj. O kai gime dukra 2012, mes pragyvene 7metus uk, tai tik uzpildem paso forma sumokejom pinigeliu, nusiunciau p60 uz 5metus ir gavom pasa. Ir jokiu neutralizaciju mes neturim ir nesiuntem smile.gif
Taip kad mamytes bandykit nieko neprarasit (tik 68 svarus) arba duos arba ne, o pabandyt verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2013 05 25, 20:14)
+

As dukrai 2008 metais pirmiausiai prasiau Anglu pilietybes.Sumokejau 350 svaru.Jinai Londone gimusi.Kai gavau ,kad anglu pilietybe jai suteikta,tada paste forma ir po 2 savaiciu pasas.Tiesa,dar reikejo dokumento,kad mes cia turim teise gyventi.Gal dabar kas ir pasikeite.Kaip be pilietybes gali duoti angliska pasa?Jei abu tevai lietuviai?Nesuprantu as .

Pasikeite vaikams gimusiems po 2006m, manau jus dukrai butumete gave uk pasa ir be neutralizacijos, tiesiog nezinojote tos info tada. mano sunus gime 2008 irgi ir as nezinojau tada ,kad galiu uk pasa daryti padariau tiesiog Lt.

QUOTE(mama999 @ 2013 05 27, 14:55)
Sveikos, cia labai visko prirasete, tai papasakosiu ir as savo istorija smile.gif
Mano sunus gime uk 2008, tai mums aiskino, kad jis negali gaut paso, nes lietuva nera 5 metai kaip europos sajungoj. O kai gime dukra 2012, mes pragyvene 7metus uk, tai tik uzpildem paso forma sumokejom pinigeliu, nusiunciau p60 uz 5metus ir gavom pasa. Ir jokiu neutralizaciju mes neturim ir nesiuntem smile.gif
Taip kad mamytes bandykit nieko neprarasit (tik 68 svarus) arba duos arba ne, o pabandyt verta smile.gif

Nedel to ,kad EU Lietuva nebuvo dar 5 m, o del to, kad jus dar nebuvote UK 5 metu isgyvene ir dirbe legaliai.

Atsakyti
Mano dukra gimusi 1996 metais Londone--
Atsakyti
Sveikutes, p60 turi būti 5 pries vaiko gimimą , ar po to. Mano dukra gimusi 2009, tai p60 2008-2013 tiks? Ir man idomu kodel toj formoj nieko nerašo apie šituos 5 metu įrodymus ? Gal man ne ta forma davė ? g.gif

Būčiau labai dekinga už atsakymus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas, as issiunciau forma ketvirtadieni,siandien gavau sms,kad jie gavo.Nesiunciau jokiu P60 formu... nes emiau paste check and send service-ten man pasake,kad nereikia jokiu P60(sake jei jiems reiks gali pakviesti interviu,tada ir pasiimti visus popierius),bet reikejo ant atskiro lapo surasyti mano ir vyro tevu gimimo datas,gimimo miesta ir vestuviu datas.
Laukiu atsakymo...
Papildyta:
taip, formoj apie P60 nieko neraso,o kodel mamytes siuncia-nezinau...gal kas taip patare...
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2013 06 03, 20:36)
Labas, as issiunciau forma ketvirtadieni,siandien gavau sms,kad jie gavo.Nesiunciau jokiu P60 formu... nes emiau paste check and send service-ten man pasake,kad nereikia jokiu P60(sake jei jiems reiks gali pakviesti interviu,tada ir pasiimti visus popierius),bet reikejo ant atskiro lapo surasyti mano ir vyro tevu gimimo datas,gimimo miesta ir vestuviu datas.
Laukiu atsakymo...
Papildyta:
taip, formoj apie P60 nieko neraso,o kodel mamytes siuncia-nezinau...gal kas taip patare...

Ačiū už atsakymą labai mirksiukas.gif

Jeigu gerai supratau, tai pašte vistiek turiu parodyti P60?Ir dar viena problema, nerandu gimimo liudijimo, to kur mūsų ( tėvu) vardai yra, tai tas kitas turbut netiks? Ir dar gal papasakotum kokius dar dokumentus turėjote? Ryt norėčiau išsiųsti greituoju būdu kur 90 £ mokestis, nes labai skubu mum .
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti