QUOTE(Catty @ 2012 11 17, 12:36)
O reikejo kokiu papildomu dokumentu darant lietuviska pasa? Daugiau nei isverstra ir su apostile gimimo sertifikato?
Mes vis galvojam ar reik to LT paso vaikui, viena turi, svarbu, kad keliaut galim. Be to kiek zinau yra istatymas naujas, vaikai gime po 2011 ir turintis dvi pilietybes, viena is ju lietuviska, tai kai sukaks 21 metai tures pasirinkti pasilikt lietuviska ar ne. Aiksu kol mano lialkai sueis tie 21 dar daug tie istatymai keisim, bet kiek dabar skaiciau lygtais toks isleistas
Mes vis galvojam ar reik to LT paso vaikui, viena turi, svarbu, kad keliaut galim. Be to kiek zinau yra istatymas naujas, vaikai gime po 2011 ir turintis dvi pilietybes, viena is ju lietuviska, tai kai sukaks 21 metai tures pasirinkti pasilikt lietuviska ar ne. Aiksu kol mano lialkai sueis tie 21 dar daug tie istatymai keisim, bet kiek dabar skaiciau lygtais toks isleistas
Taip,jus teisi-iki 21 metu tures rinktis.Tik as kazkaip galvoju,o gal labiau tikiuosi,kad iki to laiko istatymai bus pasikeite ir bus galima tureti dvi.O jei ne,nu ka gali zinoti koks gyvenimas bus,gal vertes kazkuria viena pasilikti.Man kai buvo 21 britiskas pasas butu labai pagelbejes
del dokumentu,tai jie tik dar paprase sekanti karta atvezti kokia laiska nuo kada vaikui suteikta britu pilietybe ir viskas.