Taip,jei vienas is tevu yra pilietis,vaikelis taip pat pilietis.
Dar pamirsaupasakyt,kad jus,kai istekesit,taip pat nebusit UK piliete ,reik pragyvent kazkiek metu.
Anksciau,kiek zinau, buvo 5 ,dabar nezinau.
Nera cia taip paprasta,turesi islaikyt testa.kad zinai salies istorija,ten dar visokiu klausimu.
Sekmes.
QUOTE(dalia59 @ 2009 03 16, 19:29)
Dar pamirsaupasakyt,kad jus,kai istekesit,taip pat nebusit UK piliete ,reik pragyvent kazkiek metu.
Nera cia taip paprasta,turesi islaikyt testa.kad zinai salies istorija,ten dar visokiu klausimu.
Sekmes.
Sekmes.
Dekui uz info Man tai del to paso - mazai terupi. Tik va, maniskis nori, sako, maziau maisalynes bus. Dar sako, kad tada tikrai nepabegsiu nuo jo jo Niekur neskubu.
norint gauti pasa istekejus uz uk piliecio, reikia su juo buti pragyvenus trejus metus, o be santuokos 5
QUOTE(dalia59 @ 2009 03 16, 18:29)
Sekmes.
Sekmes.
plius susimoket £655 uz ta british'kuma
sveikos na ir man idomu pasidare kaip cia su tom pilietybem ir pasais yra mano draugas anglas ir laukiam dukrytes gimstant neuzilgo,tai jis sako kad anglijos pilietybe jinai gaus automatiskai o kaip cia istikro bus matysim...nelabai as pergyvenu kazkaip...juk mes is EU salies esam tai koks skirtumas
kiek man zinoma, jei abu tevai kitu saliu pilieciai, vaikas gimes uk gali gauti pilietybe po 5 ar 7 metu. nu vienu zodziu jau budamas mokinukas. o su jais ir tevai automatiskai, jeigu to pageidauja. o jei bent vienas is tevu yra uk pilietis arba turintis kaip cia sako resident (t.y. nuolatine gyvenamoji vieta yra uk), tuomet is karto.
Gal jau kas sake, bet va ir as giriuosi, kad nera cia taip viskas sudetinga. as esu single mum ir mano mergicka tik ka gavo anglu pasa. viskas ko reikia, tik buti penkis metus cia pragyvenus ir tureti irodymus-t.y P60 ar payslips, statements etc ir susimoketi apie £50. padare per menesi. daug paprasciau man negu su lietuvisku
QUOTE(raudonnage @ 2010 01 05, 15:02)
Gal jau kas sake, bet va ir as giriuosi, kad nera cia taip viskas sudetinga. as esu single mum ir mano mergicka tik ka gavo anglu pasa. viskas ko reikia, tik buti penkis metus cia pragyvenus ir tureti irodymus-t.y P60 ar payslips, statements etc ir susimoketi apie £50. padare per menesi. daug paprasciau man negu su lietuvisku
Zinau tik viena,Leave to Remain privalo tureti bent vienas is tevu.Irodzius HO,kad visus 5metus dirbai ar mokeisi,zodziu traininga pilna darei ,o ne ant benefitu sedejai.Tuomet be problemu vaikas gauna angliska pasa.Kitu atveju-ne.O pinigus grazina,jei neisduoda paso
Kam ta pluosta d-tu siuntei pasu poskyriui?As kai pildziau vaikui pas pries 4metus,gavau skambuti is pasu,kad privalau pasa siusti i HO uzsideti stampa su Leave to remain tada jiems atsiusti..gal dabar nauji pakaeitimai Nezinau
QUOTE(gaukse @ 2010 01 10, 00:09)
Kam ta pluosta d-tu siuntei pasu poskyriui?As kai pildziau vaikui pas pries 4metus,gavau skambuti is pasu,kad privalau pasa siusti i HO uzsideti stampa su Leave to remain tada jiems atsiusti..gal dabar nauji pakaeitimai Nezinau
Taip tai buvo seniau ..ir kiek zinau taip yra ir dabar....
Ir jei tevelei neturi to HO kai vaikas gimsta o gauna tik veliau tuomet dar pirma reike vaika uzregistruoti kaip british pilieti...tik paskui pasas...